Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bol aksiyonlu bi gündü o günde
Siz sosyal medyadanda takiplesiyodunuz sildi mi ordan seni

Ayy bide yapabilsem ne güzel yapardım şimdi de zor geliyor ya.1 ayda 3 cm kalça inceltebilir miyim sence
Tabikide incelir 3 cm ne ki 30 day fit diue program var orda bölgesel hareketler gosteriyo tavsiye ederim bn hepsini birden yapiyodum azar azar baya farkediuo

Ben çok yavaş veriyorum bakalım cnm

Tabikide incelir 3 cm ne ki 30 day fit diue program var orda bölgesel hareketler gosteriyo tavsiye ederim bn hepsini birden yapiyodum azar azar baya farkediuo
Aslında hedefim için 4 cm lazım ama bizim takımdan bir ablamiz 5cm incetmis indireyim bakalım bakarsın benim de incelir

Selam kızlar .
Adetim 5.günü ama 2.gunu gibi cok haftada 1 kez denize gidiyoruz ona da gidemedik.bugun böyle olunca . Kediyi veterinere götürdük yine iğne için filan . Hala tam iyileşmedi . Maddi olarak iğneler de zorlamaya başladı . Yarın ara verelim pazartesi konusalim bazen 7 bazen 10 gun sürüyor dedi doktor her gittiğimizde 50 50 gidiyor . Kedicik de hala tamamen iyileşmedi ..
Moralim Çok bozuk ..

İnşallah kendine gelir canım neyi var kedinin. Sen de bu kadar olumsuz düşünerek canını sıkma olumsuz dusubdukce olumsuzu cagirirsin pozitif düşün hep. Kedin iyileşecek insallah

Cok gecmis olsn cnm neyi var kedinin ? Hava degisiminden dir seninde stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…