Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Moralim.cok bozuk eşim oh mis aquaparka gtmis eyleniyor ben evde yapayalnız hemde bütün gün . Bi de kilo çok.cikti . Istahim kActi npcm tüm gün ben tek başına pazar olunca dahada üzülüyor insan
Canm neden ailen yada arkadaşların ile gecirmiyorsun tek duruyorsun ki sende çık gez eylen keyfine bak o eylenirken sen kendini neden eve hapsediyorsun anlamdım

Canm neden ailen yada arkadaşların ile gecirmiyorsun tek duruyorsun ki sende çık gez eylen keyfine bak o eylenirken sen kendini neden eve hapsediyorsun anlamdım
Arkadaşım tek tük var onlarında işi var bazısı uzakta annemde ilçe olarak uzak bi arkadaş istanbulda tatilde diğerlerinin eşleri evde bugün kimse yok .

B Baharyagmuru35 canım tabi ki kimse 1 günde 2.5 kilo almaz. Ama sadece çikolata değil, 2 top dondurma yemişsin. Ve köfte, 1 dilim ekmek, yanına ayran. Akşama az pideli iskender yine ayran. Bunlar biraz da tuzluysa bu kadar artı normal bence. Ödem çayı iç. Bol su, zaten güzel de spor yapıyorsun. Gider hemen kilo

Selamm mezun olmak nasıl duygu
Valla çok rahat bi duyguymuş ama alışveriş yapmam lazm herşey büyük geliyo :/
melisa- ben cuma yanına gelmedim hatta bugünde hala gelişme yok inşallah bu cuma yanına varırım 61i ucundan görsem razıyım yeter ki düşüş olsun
Olur canım sen stres yapma bol bol spor yapıp dikkat ediyosun birden düşüş görürsün bence diğer kızların dediği gibi spordan ödem olmuştur o yüzden inemedin

Mavi95= 600+182.5+40+231.5+411
yellow girl= 520+180+100+402.5+305+200+210+100
Buki_89=
cakilinannesi=200+370+395+430+180
dugi= 60+270
ucukgenclik=360
tgb1907=177.5+150+245 antiaging=220+225+125+250+190
Dlrykc= 105+135+392+402+434+292
SchonerDuft= 66+215

Valla çok rahat bi duyguymuş ama alışveriş yapmam lazm herşey büyük geliyo :/
Olsun yaparsın güzelce alışverişi. Cüzdan hafifler birazcık ama
Bende mesela her beden pantolon, tişört, iç çamaşırı var. Son 2 yıldır şişman olmama rağmen hiçbirini elden çıkarmaya kıyamadım. Sonuç olarak geçen gün dolabımın en üst rafını taşıyan minik şeyler kırıldı. Kıyafetleri taşıyamadı sanırı . en üstteki kırılınca sırayla en alta kadar hepsi kırıldı. Kıyafetler yerlerde rezil oldum. şimdi rafları yaptırıp kıyafetleri yıkamam lazım

Kilo vermek için alınan kalori de çok önemli. Diyetisyenimin önerisi 1 200 kalorinin altına düşülmemesiydi. Bazal meteabolizma hızının altına düşmemek en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…