- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.101
Canm neden ailen yada arkadaşların ile gecirmiyorsun tek duruyorsun ki sende çık gez eylen keyfine bak o eylenirken sen kendini neden eve hapsediyorsun anlamdımMoralim.cok bozuk eşim oh mis aquaparka gtmis eyleniyor ben evde yapayalnız hemde bütün gün . Bi de kilo çok.cikti . Istahim kActi npcm tüm gün ben tek başına pazar olunca dahada üzülüyor insan
Şişkoyum canım sen :)Bebegiiiim naparsinnnn
Arkadaşım tek tük var onlarında işi var bazısı uzakta annemde ilçe olarak uzak bi arkadaş istanbulda tatilde diğerlerinin eşleri evde bugün kimse yok .Canm neden ailen yada arkadaşların ile gecirmiyorsun tek duruyorsun ki sende çık gez eylen keyfine bak o eylenirken sen kendini neden eve hapsediyorsun anlamdım
Ayni bildigin gibiŞişkoyum canım sen :)
Şişkoyum canım sen :)Bebegiiiim naparsinnnn
Sporsuzluktandir oAyni bildigin gibi59 ds cakili kaldm 2 haftadir inmiyo
Aaa iki tane 59 oldunuzAyni bildigin gibi59 ds cakili kaldm 2 haftadir inmiyo
Selamm mezun olmak nasıl duyguSelam kizlar
Valla çok rahat bi duyguymuş ama alışveriş yapmam lazm herşey büyük geliyo :/Selamm mezun olmak nasıl duygu
Olur canım sen stres yapma bol bol spor yapıp dikkat ediyosun birden düşüş görürsün bence diğer kızların dediği gibi spordan ödem olmuştur o yüzden inemedinmelisa- ben cuma yanına gelmedim hatta bugünde hala gelişme yok inşallah bu cuma yanına varırım 61i ucundan görsem razıyım yeter ki düşüş olsun
Olsun yaparsın güzelce alışverişi. Cüzdan hafifler birazcık amaValla çok rahat bi duyguymuş ama alışveriş yapmam lazm herşey büyük geliyo :/
Hadi yansın yağlar :)Bssladim spora
Maşallah :)800 tranbolin zıplaması=100puan
o kedi buraya gelecek o tartı 61lere geçecek 2kupa da bitki çayı içtim bol bol da su içyrm
Seve seveAaa iki tane 59 oldunuzbu hafta bir garip ile ikiniz kapışsanız ya harika olur sonunda senle aynı kilo olan birinide bulduk kaptin
Seve seveama kendisi baya hirslidir beni ezer gecer kesin
Kilo vermek için alınan kalori de çok önemli. Diyetisyenimin önerisi 1 200 kalorinin altına düşülmemesiydi. Bazal meteabolizma hızının altına düşmemek en iyisi.Kızlar moralim çok bozuldu yaaa
Kalorilerimi artk o kadar dusurdum ki yaptgm sporla aldığım kalori birbirini götürüyor buna rağmen tartıda gelişme yok dünde spordan baldırlarım ağrıyarak yattım ve açlıktan da uyuyamadımresmen aç yattım ve açlıktan çok zor uyudum sabaha güzel bir düşüş gelir artk deyip tartıldım sonuç +300 çıldırıcam artık özellikle 2haftadr canım çıktı geçen haftada böyle olmuştu detoks a kadar artı çıkmıştım şimdi gene artı çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?