- 14 Temmuz 2013
- 6.172
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.441
Sevindim canım. Yorulmuşsundur ama güzel bir yorgunluk.Muhteßem ❤10 kilo ciddi rakam nde bukadar kısa sürede maşallah canımyaptıkları ı hiç bozma değiştirme süper gidiyorsun 70lere veda etemne çok az kaldı
Ablamdaydım canm doğumuna çok az kaldı doğum temizliği yapıyoruz temizliği evini dip köşe sildim geceye kadar onla uğraştım ondan teli elime hiç almadım sağol bir solsun yok canım
Aslında gerçekten akşam sadece sıvı ile beslenmek baya zayıflatıyor ama Surekli de olmuyor malesef çorba çorba . Insan yemek yemek istiyor ama 4 5 gün maksimum olabilir arada ya da 2 3 gunMaşallah ya çok iyi
Akşam sadece kabak çorbası ve salata yiyorlardı öyle bı detoks gibi bişey vardı gündüz de normal diyet tabakları baya güzel sonuçlar alıyor lardi özellikle duraklamalar da bende denemek istiyorum
İyiyim canım sen nasılsın? 75.4 görmene çok sevindim.Nbr cnm nasılsın?
Şişmanı daha çok kaldırıyor gemileri düşünün kızlar
Çok.bunaldim artık 81 82 de 1 ay 78 de 3 hafta sabit kaldı zaten 2 ay duraklamayla uğraştım öyle olmasa şimdiye 70 kilo olmuştum. Araya bayram tatil dr girince 1.5 kg geri al sonra onu ver derken bi de her hafta 500gr 400 gr gidiyor iyice deliriyorum . Umarim sevindigime değer geçen salı 76.3 çıkmıştım cumaya kadar kesin 75 olurum dedim 76.0 cıktı bu haftada bugün 75.4 çıkıp cuma yine 75.4 kalmaz umarim .Harikasin canim cozumu buldun gibiBu arada olculer baya iyi
Sagol cnm cuma da 75.4 çıkar diye korkuyorum hep öyle oluyor yaİyiyim canım sen nasılsın? 75.4 görmene çok sevindim.
Spor cezası verilsin bence cnm ben cezami kendim yaptım.ama.bu hafta sonu kacamagiminkızlar
hafta sonu yapılan kaçamaklar için spor cezası düşündük bu ceza yapmış olduğunuz puandan mı silinsin istersiniz yoksa bi spor cezası verilsin o mu yapılsın
Maşallah ellerine sağlık. Tartıldın mı bence bu kadar harekete bir kilo gitmiş olmalı bende öyle oluyor. O yüzden her pazartesi ev temizliyorum artıdan kurtulmak içincanıımm yarın akşam çıkıcaz geze geze gidicez ama ben hala en ufak hazırlık yapmadım acil totomu kaldırmalıyım çok fena oldum tubi dün ablamdaydım doğuma çok az var inslh bir aksilik olmaz ise biz tatilden dönünce direk o doğuma girecek tatilden dönünce ikinci kez teyze olucam bir kız daha geliyor ablam halime annemin zaten yaşı var bide öyle hareketli diildir genelde halsiz ve pratik de diildir derken dün resmen herkes oturdu koca evi tek başıma sildim desem yalan olmaz spor kondisyonundan kaslar kuvvetli tabi biz silince böyle parlamıyor böyle pırıl pırıl olmuyor nasıl kuvvet var nasıl bastırıyorsun vs. Diye diye bana bütün evi sildirdiler dedim maşallah ya negüzel siz karşıya gecip gaz veriyonuz ben kendimi parçalym burda devam edin bu gazla ben komple binayı parlatırım bastıra bastıra kol kaslarım gelişti ev harika ışıldadı düşün 8tane kapıyı tek başıma kolarak cif le ov temizle durula kurula parladılar arkasından koca sürgülü camları ,duvarları derken apartmanı boydan hortum takıp yıkamadığım kaldı komple mutfağıda aynı şekil sildim tabi taa kahvaltı ya orda idim ce gece 2ye kadar yaptm bir ara yiğenim basket kursu vardı ona götürüp getirdik sonra aralıksız gece 2ye kadar sildim gece eşim geldi aldı bu sabah her yerim tutulmuş resmen
Dün ikimiz de kapı silmisiz ay başlı başına zaten kapı silmek zor cnm ya 6 kapı sildim.bendde cifle ve klorakli bezle ovdum kollarim.koptu valla ellerine saglik sen bi de heryeri silmissin cnm .canıımm yarın akşam çıkıcaz geze geze gidicez ama ben hala en ufak hazırlık yapmadım acil totomu kaldırmalıyım çok fena oldum tubi dün ablamdaydım doğuma çok az var inslh bir aksilik olmaz ise biz tatilden dönünce direk o doğuma girecek tatilden dönünce ikinci kez teyze olucam bir kız daha geliyor ablam halime annemin zaten yaşı var bide öyle hareketli diildir genelde halsiz ve pratik de diildir derken dün resmen herkes oturdu koca evi tek başıma sildim desem yalan olmaz spor kondisyonundan kaslar kuvvetli tabi biz silince böyle parlamıyor böyle pırıl pırıl olmuyor nasıl kuvvet var nasıl bastırıyorsun vs. Diye diye bana bütün evi sildirdiler dedim maşallah ya negüzel siz karşıya gecip gaz veriyonuz ben kendimi parçalym burda devam edin bu gazla ben komple binayı parlatırım bastıra bastıra kol kaslarım gelişti ev harika ışıldadı düşün 8tane kapıyı tek başıma kolarak cif le ov temizle durula kurula parladılar arkasından koca sürgülü camları ,duvarları derken apartmanı boydan hortum takıp yıkamadığım kaldı komple mutfağıda aynı şekil sildim tabi taa kahvaltı ya orda idim ce gece 2ye kadar yaptm bir ara yiğenim basket kursu vardı ona götürüp getirdik sonra aralıksız gece 2ye kadar sildim gece eşim geldi aldı bu sabah her yerim tutulmuş resmen
Sonuçta her türlü cezamız olacak. Belli bir puanlık egzersiz yap diyebilirdiniz 800 gibikızlar
hafta sonu yapılan kaçamaklar için spor cezası düşündük bu ceza yapmış olduğunuz puandan mı silinsin istersiniz yoksa bi spor cezası verilsin o mu yapılsın
Yok canım. Akşama dün yapmadı bende görmedim. Yoğun olduğu için hesaplamamıştır.Dün ikimiz de kapı silmisiz ay başlı başına zaten kapı silmek zor cnm ya 6 kapı sildim.bendde cifle ve klorakli bezle ovdum kollarim.koptu valla ellerine saglik sen bi de heryeri silmissin cnm .abLan bebisini sag saglim alsin kucagina insallah teyze olmak cok guzel yeniden hayırlı olsun . Allah uzun sağlıklı ömürler versin yegenlerine
Bu arada spor 1.si 2.si seçildi mi ben kaçırdım??
Canım ben şahsi fikrimi yazayım bence ceza spor olarak olmamalı çünki sporu bayılarak yapanlar ve çok yapanlarda bunun hiçbir etkisi olamz mesela bana spor ceza gibi gelmez zaten aşırı zevk alarak yapıyorum yapamayınca eksiklik duyuyorum ve mesela çakıl,mavi zaten çok çok iyi spor yapıyor bize ceza gibi gelmiycek şunlar yapılacak denen ceza olmasada biz zaten o gün gene 2saat spor yapcaz çünki bize bir farkı yok hatta mesela B Baharyagmuru35 kaçamağı yapıyor sporuda müthiş yapıyor gene kaçamağın yapar ceza diye de sporunu yapar bir fark olmıycak ki zaten gidiş şekli bu ondan asıl sorun karbonhidrat ve şeke olduğu için cezada onların üzerinden olmalı diye düşünüyorum ben mesela korbonsuz bir gün,2gün saf protein günü vs. Vs. Daha etki ve uygun bir ceza olur diye düşünüyorumkızlar
Aynen cnm dogrudurYok canım. Akşama dün yapmadı bende görmedim. Yoğun olduğu için hesaplamamıştır.
oyyy kuzum ellerine sağlık, hamile duası almışın işte ne güzelcanıımm yarın akşam çıkıcaz geze geze gidicez ama ben hala en ufak hazırlık yapmadım acil totomu kaldırmalıyım çok fena oldum tubi dün ablamdaydım doğuma çok az var inslh bir aksilik olmaz ise biz tatilden dönünce direk o doğuma girecek tatilden dönünce ikinci kez teyze olucam bir kız daha geliyor ablam halime annemin zaten yaşı var bide öyle hareketli diildir genelde halsiz ve pratik de diildir derken dün resmen herkes oturdu koca evi tek başıma sildim desem yalan olmaz spor kondisyonundan kaslar kuvvetli tabi biz silince böyle parlamıyor böyle pırıl pırıl olmuyor nasıl kuvvet var nasıl bastırıyorsun vs. Diye diye bana bütün evi sildirdiler dedim maşallah ya negüzel siz karşıya gecip gaz veriyonuz ben kendimi parçalym burda devam edin bu gazla ben komple binayı parlatırım bastıra bastıra kol kaslarım gelişti ev harika ışıldadı düşün 8tane kapıyı tek başıma kolarak cif le ov temizle durula kurula parladılar arkasından koca sürgülü camları ,duvarları derken apartmanı boydan hortum takıp yıkamadığım kaldı komple mutfağıda aynı şekil sildim tabi taa kahvaltı ya orda idim ce gece 2ye kadar yaptm bir ara yiğenim basket kursu vardı ona götürüp getirdik sonra aralıksız gece 2ye kadar sildim gece eşim geldi aldı bu sabah her yerim tutulmuş resmen
Canım ben şahsi fikrimi yazayım bence ceza spor olarak olmamalı çünki sporu bayılarak yapanlar ve çok yapanlarda bunun hiçbir etkisi olamz mesela bana spor ceza gibi gelmez zaten aşırı zevk alarak yapıyorum yapamayınca eksiklik duyuyorum ve mesela çakıl,mavi zaten çok çok iyi spor yapıyor bize ceza gibi gelmiycek şunlar yapılacak denen ceza olmasada biz zaten o gün gene 2saat spor yapcaz çünki bize bir farkı yok hatta mesela B Baharyagmuru35 kaçamağı yapıyor sporuda müthiş yapıyor gene kaçamağın yapar ceza diye de sporunu yapar bir fark olmıycak ki zaten gidiş şekli bu ondan asıl sorun karbonhidrat ve şeke olduğu için cezada onların üzerinden olmalı diye düşünüyorum ben mesela korbonsuz bir gün,2gün saf protein günü vs. Vs. Daha etki ve uygun bir ceza olur diye düşünüyorum
tamam canım çok mantıklıCanım ben şahsi fikrimi yazayım bence ceza spor olarak olmamalı çünki sporu bayılarak yapanlar ve çok yapanlarda bunun hiçbir etkisi olamz mesela bana spor ceza gibi gelmez zaten aşırı zevk alarak yapıyorum yapamayınca eksiklik duyuyorum ve mesela çakıl,mavi zaten çok çok iyi spor yapıyor bize ceza gibi gelmiycek şunlar yapılacak denen ceza olmasada biz zaten o gün gene 2saat spor yapcaz çünki bize bir farkı yok hatta mesela B Baharyagmuru35 kaçamağı yapıyor sporuda müthiş yapıyor gene kaçamağın yapar ceza diye de sporunu yapar bir fark olmıycak ki zaten gidiş şekli bu ondan asıl sorun karbonhidrat ve şeke olduğu için cezada onların üzerinden olmalı diye düşünüyorum ben mesela korbonsuz bir gün,2gün saf protein günü vs. Vs. Daha etki ve uygun bir ceza olur diye düşünüyorum
Ceza verilsin bn listede degilim mesela bana bisey olmicak o zamankızlar
o zamn mavicim bu hafta şeker olmayacak hayatında senin cezan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?