- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.621
Iyi tatiller tatli kizNaptınız kızlar nasılsınız perşembe akşamı manavgat yolcusuyum buraya uğrayamıyorum umarım kilo almadan dönebilirim
Etme fıstığım bos ver sonra daha kotu olmasin esinin de akli kalirEvet yapicak bisey yok en son canima tak edicek kavga edicem torunlarinida goremicekler
Rica ederim canım benim kaptan ve yardımcıları zaten yeterince emek harcıyor bizler için bende onlara yardımcı olmak istedim. Hem bizde pes etmeyelim istedim. Sen de çok güzel spor yapıyorsun. Darısı başıma bu hafta22-28 Temmuz Haftası Spor Bildirimleri
Mavi95= 411 + 417,5
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi=
dugi=
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=
Dlrykc=
SchonerDuft=
ucukgenclik ellerine sağlık cnm ben de düşünmüştüm çok iyi yapmışsın ben dün ve bugünkü sporlarımı ekledim açıkça dün ve bugün de yazmıştım yaptıklarımı o yüzden tekrar yazmıyorum şimdi
Çok Sagol canım ❤Rica ederim canım benim kaptan ve yardımcıları zaten yeterince emek harcıyor bizler için bende onlara yardımcı olmak istedim. Hem bizde pes etmeyelim istedim. Sen de çok güzel spor yapıyorsun. Darısı başıma bu hafta
Hashasli corege bayilirimCanım öyle şeyler çekiyor ki ..
Ispanaklı kol böreği, annemin yaptığı tavada pırasalı hamur işi gözleme gibi çok lezzetli , hashasli çörek off çok acıktım ben valla kıvranıyorum ama birşey yemiycem
onu arada yapiyorumValla üzüldüm canım kapıyı açma gelirlerseevde yoktum dersin
bi ataydm kendimi uzaklara cookkk uzaklaraaaaIyi tatiller tatli kiz
Etme fıstığım bos ver sonra daha kotu olmasin esinin de akli kalir
Gelince bakarsiniz artik taşınırsınız olmadı
Öf diyorim ispanakli borek bayiliriiim allahtn malzeme yok evdeCanım öyle şeyler çekiyor ki ..
Ispanaklı kol böreği, annemin yaptığı tavada pırasalı hamur işi gözleme gibi çok lezzetli , hashasli çörek off çok acıktım ben valla kıvranıyorum ama birşey yemiycem
Sağol canım benim
Teşekkür ederim bebeğim
Güzel tatiller canım tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?