- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.801
Artık ne kadar lezzetli olduysa . Of valla acıkmaya başladım bi ıspanaklı börek çayla iyi giderdi şimdi of of .. işkence çekiyorum artık yaValla var ya mama bile seçen her marka sütü bile içmeyen kedi bugün sokak kedisi gibi uzatılanı yedi şok oldum ya.
O kadar kilo vermişiz yeriz bı dilimHala aklımız bir dilim baklavada. O kiloya inmek için vücuda çektirmediğimiz ızdırap kalmıycak.
Çok fena hem de ya yandı bacaklarımO fena ama bacağındaki terlemeyi görüceksin
Çünkü beynini çok olumsuz sartlandiriyosun canım artı olarak çakıl emziriyor metabolizması çok hızlı çalışıyor. Cok kafana takıyorsun hergun böyle mesajlarını okuyorum kendini biraz salsan,ve tamamen kaçamak yapmadan beslenirsen inan sen de verirsin. Kalbimizin atması her şey beynimiz sayesinde sen beynine sürekli 400 gidiyor az gidiyor diye komut veriyorsun. Halbuki bir hafta tartılma (çünkü vücut haftanin 1 2 günü çok ödem toplar sonra salarmis sen bu ödemi görür de kendimi yine olumsuz etkilersen olmaz) ve kendime sürekli ben 900 Gr veriyorum de gel de bak gör.Ilerleyen saatlerde başıma gelecek olan sana erken saatte gelmiş hele saat 10 oldu mu 11 12 benim kivrandigim saatler böle 11 oldu mu açlıktan yine zararlı şeyler canım istemeye başlıyor çok zorluk çekiyorum umarim cuma tartıda karşılığını alırım ama malesef hep 400 gram filan gidiyor çakıl gibi şöyle 2 kilo gitse hadi bari 1 kilo ya bari 900 gram.gitse ona bile raziyim 81 den şakır şakır indi 74 e inmiş ben 81 den 75 e bile 2 aydır inemedim ya nasıl biseydir anlamadım 75.0 i dahi göremedim temmuzu 74 ile kapatmakti hayalim ama çok zor
Deniyim cnm insallah giderÇünkü beynini çok olumsuz sartlandiriyosun canım artı olarak çakıl emziriyor metabolizması çok hızlı çalışıyor. Cok kafana takıyorsun hergun böyle mesajlarını okuyorum kendini biraz salsan,ve tamamen kaçamak yapmadan beslenirsen inan sen de verirsin. Kalbimizin atması her şey beynimiz sayesinde sen beynine sürekli 400 gidiyor az gidiyor diye komut veriyorsun. Halbuki bir hafta tartılma (çünkü vücut haftanin 1 2 günü çok ödem toplar sonra salarmis sen bu ödemi görür de kendimi yine olumsuz etkilersen olmaz) ve kendime sürekli ben 900 Gr veriyorum de gel de bak gör.
Tebrik ediyorumSende bugun kaldır totonu
Sen merak etme kendi sürekli de ben sporumu diyetimi en iyi şekilde yapıyorum ve gayret ediyorum kilom da gidiyor de stres yaparsan çok veremezsin gerçekten çok etkiliyor birşeyi kafaya takınca olmuyor rahat bırakırsan o şey dönüp dolaşıp seni buluyorDeniyim cnm insallah gider
Benim boyum 171 canım. Kilom şuan 60Sagol canım senin boy kaç kilo kac şuan ve hedef 59 sanırım?
Daha dün geldin ve an itibari ile 10 kilo gitmiş olduKızlar bu sefer eminim regli olduğumakesin bilgi. Sabah tartılmıştım 74.8 çıktım. Bugün çok spor yapamam sanırımm. Goncama da dinden sözüm var bebeyi uyutunca film izlicez 1000 kez zıpladım. 120sn plank yaptım. Belki yatmadan 20dk cık kardiyo yaparım. 60sn daha plank da yapabilirim artı olarak. İnşallah cumaya 74.5 ama şimdi içimdeki pis kandan kurtulacağım için haftaya güzel ekşi görürüm diye düşünüyorum
Süpermiş valla zaten sen zayıfmışsın cnmBenim boyum 171 canım. Kilom şuan 60
73tum bende canım. Son 2 kilo versem tatile gidene kadar havalara ucucamSüpermiş valla zaten sen zayıfmışsın cnm
Valla süper kilona bayıldım ins 2 kiloyu da kolayca verrsin darısı başıma 6.5 kilom kaldı benimde 15.5 kg verdim 6.5 verip 69 oluncada 65 için uğraşıcam73tum bende canım. Son 2 kilo versem tatile gidene kadar havalara ucucam
İnşallah canım teşekkür ederimValla süper kilona bayıldım ins 2 kiloyu da kolayca verrsin darısı başıma 6.5 kilom kaldı benimde 15.5 kg verdim 6.5 verip 69 oluncada 65 için uğraşıcam
Daha gidecek 25 kilo vaarrr. Benim süründüğüm günler de gelcek. (Umarım gelmez)Daha dün geldin ve an itibari ile 10 kilo gitmiş olduşaka gibi benimde bu gurup ta giden kilom tam 10 kilo ama benim ki 7 ay sürdü aahhaaahaa ay sen koşarken biz sürünerek ilerliyoruz resmen
Ahh ahh gözümün önündeydi canım ramazanda da aynı şey oldu aynı şeyleri yedik o benden fazla yedi ben ekmek bile yemedim doğru dürüst o 5 kilo verdi ben hicSenden gizli spor mu yapıyor istiğfar mı etti ya da tabağı çaktırmadan döktümü
Biz bir ara erkek arkadaşımla her akşam yemeğe veya tatlıya dışarı gidiyorduk 2hafta falan. Ben 5kg aldım o 1.5 kg verdiAhh ahh gözümün önündeydi canım ramazanda da aynı şey oldu aynı şeyleri yedik o benden fazla yedi ben ekmek bile yemedim doğru dürüst o 5 kilo verdi ben hic
Yok kuzum ya kilo düşüşü yaşamayınca onları da ölçmedim canım haftaya izmire geri dönünce direk ölçerim
Tamam canımYok kuzum ya kilo düşüşü yaşamayınca onları da ölçmedim canım haftaya izmire geri dönünce direk ölçerim
Demekki yanlız değilimBiz bir ara erkek arkadaşımla her akşam yemeğe veya tatlıya dışarı gidiyorduk 2hafta falan. Ben 5kg aldım o 1.5 kg verdi
Boy kitle endeksiyle alakalı mavim ya. Bende gıdım gıdım gidiyor gıcık oluyorumIlerleyen saatlerde başıma gelecek olan sana erken saatte gelmiş hele saat 10 oldu mu 11 12 benim kivrandigim saatler böle 11 oldu mu açlıktan yine zararlı şeyler canım istemeye başlıyor çok zorluk çekiyorum umarim cuma tartıda karşılığını alırım ama malesef hep 400 gram filan gidiyor çakıl gibi şöyle 2 kilo gitse hadi bari 1 kilo ya bari 900 gram.gitse ona bile raziyim 81 den şakır şakır indi 74 e inmiş ben 81 den 75 e bile 2 aydır inemedim ya nasıl biseydir anlamadım 75.0 i dahi göremedim temmuzu 74 ile kapatmakti hayalim ama çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?