- 14 Temmuz 2013
- 6.171
- 14.100
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.821
Lezzetli olduğu kesinde ben de kokusunu içime çektim, kedinin yemesini izledim.Artık ne kadar lezzetli olduysa . Of valla acıkmaya başladım bi ıspanaklı börek çayla iyi giderdi şimdi of of .. işkence çekiyorum artık ya
İşe yarıyor demekki oleyyO kadar kilo vermişiz yeriz bı dilim
Çok fena hem de ya yandı bacaklarım
OMG sen şuan bizi şok ettin. Mükemmelsin.Benim boyum 171 canım. Kilom şuan 60
Çok teşekkür ederimOMG sen şuan bizi şok ettin. Mükemmelsin.
telefonum yapıp bıraktığım fitness uygulamaları ile doluTebrik ediyorumben yine 2 gun yaptm biraktm
sabah tartının verdiği o mutluluğu hiç bir yiyecek vermiyor artık dimi canımGünaydınnnn. Bugün tartıda baya artı görürüm diyodum çok şiş hissediyorum. Hadi bi cesaret tartıl, artı görürsen üzülme dedim kendime. Tartıldım dünle aynı çıktım. Umarım tartı bozuk değildiryarın da aynı çıkcakmış gibi geliyor. Yine de olsun regli haftasını eksiyle geçirmiş olcam ve önümüzdeki hafta daha güzel geçicek
Evett. Kaç gündür canım neler neler çektii. Ama hep sabahki tartıyı düşündüm. Hatta sporu bile bu motivasyonla yapıyorum. Kalk spor yapmazsan eksi göremezsin diyorum kendime.sabah tartının verdiği o mutluluğu hiç bir yiyecek vermiyor artık dimi canım
Yemesen daha iyi ama dayanamam diyorsan bi top en fazlaGünaydın kızlar, bu sabah hastalık öncesi kiloma geri dönebildim çok şükür. Dün meyve dahil hiçbir şekilde şeker yemedim, bu şekilde de sürdürmeyi düşünüyorum. Ama bu sabah mail atmışlar ofise dondurmacı gelecekmişHem de en sevdiklerimden Rafine şekersiz olanı da var ama şeker şekerdir diyip yemesem mi ne yapsam
Yarin tarti gunu canim bence yememelisin kendine bir hedef koy o hedefe gelince ye birseyler yiyeceksen deGünaydın kızlar, bu sabah hastalık öncesi kiloma geri dönebildim çok şükür. Dün meyve dahil hiçbir şekilde şeker yemedim, bu şekilde de sürdürmeyi düşünüyorum. Ama bu sabah mail atmışlar ofise dondurmacı gelecekmişHem de en sevdiklerimden Rafine şekersiz olanı da var ama şeker şekerdir diyip yemesem mi ne yapsam
Yarin tarti gunu canim bence yememelisin kendine bir hedef koy o hedefe gelince ye birseyler yiyeceksen de
Benim daha 1 tane oldu gerisi gelir kesintelefonum yapıp bıraktığım fitness uygulamaları ile dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?