Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sbah kahvalti yaotim uyuduk oglumla simdi tartildim gecen cumaki kiloma dönmüsüm yediklerimi de sayarsak yarin eksi gorurum az da olsa ama karnim o kadar sis ki regl olmadim diye. Pazartesi saglik ocagina gitcem kan fln vericem degerlerome bakilsn olmadi hastaneye giderim hic boyle olmadiydi

İs yerinde buzluk tarzi bisey varsa alip oraua koy canim yarin yersin cok özencek gibiysen

Merhaba kızlar. Öğlen yemeğini ancak yiyorum. Kahvaltıda erik yedim, şimdi de bir kayısı var. Bütün diyetisyenlere baktım 21 gün şeker kısıtlama diyetinde günde 2 porsiyon meyve ye izin var. Benim 2 tane olacak.
Sabah kahvaltı yaptığım halde pidecinin önünden geçerken poğaça kokusu başımı döndürdü . Neyseki iradem kuvvetliydi.

Mavi95= 411 + 417.5 + 414
yellowgirl=
Buki_89=
cakilinannesi=
180+240+295
dugi=80
ucukgenclik=
tgb1907=
465+150+280
antiaging=172+112+257,5
Dlrykc= 515+415+350
SchonerDuft=
verano_porteno=
60+ 80

45 dakika tempolu yürüyüş, 150 mekik, 20 dakika pilates (bayağı ağırdı), 600 zıplama

Selam kızlar nasılsınız?
Ablam temizlik videosu atmis bir kadının kadin evi baya tertemiz etti ben de onu görünce coştum iki takım koltuk sildim.hem.salon hem oturma odasi hem sandalye masayi sildim genel toz aldim supurge yaptım ütü yaptım geldim valla yoruldum arka odadaki koltuklar çok tozlanmış oturdugumuzu yeni silmiştim ama onlarda yine kirlenmiş.. başka birşey yapamadım geçen kapıları klorakli suyla silip çiflemiştim.dun de duş alinca bi banyoyu lavaboyu klorakla cifle yine temizledim .bugun de boyle iste . Geçen koltukta aceleyle tsort utulemistim iz kalmış napicam nasıl geçer

Ütü düz mü koymuştun canım sanki o iz yakmış gibi örtüyü ben de bilemedim

Kizlar bugün iş çıkışı alışverişe gidicem. Biraz kendime bakım malzemeleri falan almak istiyorum. Bugün internette dolanırken bazı ürünler gördüm ama çoğu reklam için kullanmadığı ürünü kullandı gibi gösteriyor. Bende sizlere sorayım dedim aklıma gelmişken. Şampuan ve sac maskesi almak istiyorum (saçları parlatan yumuşacık yapan ürünler arıyorum)
var mı tavsiyeler

Iyi gidiyor canim temizlik yaptim da her yerim agriyor spora gitmiycem bugün evde serin serin cardio yapmaya karar verdim sen naslsn nasıl gdiyor
Temizlik zaten spor olmustur fazlasıyla canım ben de çıkış saatimi bekliyorum eve gidip yemek hazırlayacağım acıktım yine yaa. Şimdilik iyi gidiyor bakalım tartilmak istemiyorum hem WC problemi devam ediyor hemde regl Olcam.

Yarin mecburi tartılma günümüz canm en geç öğlen 1 e 2 ye kdr bildirim yapmamız şart . Regl de metabolizma daha çok çalışıyor o zmn verirsin canım. Zaten çok az bisey var vermen gereken takma kafana

Yarin mecburi tartılma günümüz canm en geç öğlen 1 e 2 ye kdr bildirim yapmamız şart . Regl de metabolizma daha çok çalışıyor o zmn verirsin canım. Zaten çok az bisey var vermen gereken takma kafana
Aynen canım ama regl olamadım hala. Sokturen bişey varmı bildiğin.

tugbaFB
Eşleşmeler noldu onlarda geçen hafta yayınlanmadı sanrm .
Birde çakıl emziriyormus bizim eslesmemiz eşit değil bence emzirdiği için metabolizmasi çok hızlı çalışıyor haftada 2 , 3 kilo veriyor . Her listede fark ettin mi bilmiyorum en cok kilo veren hep cakil .
Birde diğer başa baş olan herkesi merak ettim sonuçlarını çok çekişmeliydi

Ev temizligi ve pazar gunu de dahil araliksz surekli spor yapmak ve bu hafta spor salonunda yeni program yazıldı yeni bacak hareketlersek eklendi hem bölgesel hem makinada ağırlık bacak hareketleri eklendi günlerdir sanırım baya yoruldum bugün kokusu çıkıyor . Spor salonuna gidemeyeceğimi anladım . Aslında gidecektim koltuk da silince iyice her yerim ağrımaya başladı . Zaten iki üç gündür kslcalarim filan da çok ağrıyor. Bacak hareketleri et kesti . Kahvemi içiyorum . Biraz daha dinleneyim . Evde spor yapmaya calisicam biraz . Ip ve cardio karisimi birşeyler yapicam olursa bakalım

Spor konusunda cok azimlisin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…