- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.841
İs yerinde buzluk tarzi bisey varsa alip oraua koy canim yarin yersin cok özencek gibiysenGeçen sene de yapmışlardı innnanılmaz lezzetliydi ama yemezsem ölmem ya :) Yememeye gayret edeceğim. Zaten antibiyotik sindirim sistemimim mahvetti bir de şekerle uğraşmayayım. Geçen haftaki kilomu tekrar görebildim bu sabah çok şükür, yarın ekside olmam lazımmm
Yok kuzum buzluk var da o kadar zahmete değmez yemesem daha iyi. Dondurmayı zayıfken de yerim inşşşİs yerinde buzluk tarzi bisey varsa alip oraua koy canim yarin yersin cok özencek gibiysen
Yok kuzum buzluk var da o kadar zahmete değmez yemesem daha iyi. Dondurmayı zayıfken de yerim inşşş
Ütü düz mü koymuştun canım sanki o iz yakmış gibi örtüyü ben de bilemedimSelam kızlar nasılsınız?
Ablam temizlik videosu atmis bir kadının kadin evi baya tertemiz etti ben de onu görünce coştum iki takım koltuk sildim.hem.salon hem oturma odasi hem sandalye masayi sildim genel toz aldim supurge yaptım ütü yaptım geldim valla yoruldum arka odadaki koltuklar çok tozlanmış oturdugumuzu yeni silmiştim ama onlarda yine kirlenmiş.. başka birşey yapamadım geçen kapıları klorakli suyla silip çiflemiştim.dun de duş alinca bi banyoyu lavaboyu klorakla cifle yine temizledim .bugun de boyle iste . Geçen koltukta aceleyle tsort utulemistim iz kalmış napicam nasıl geçerEki Görüntüle 2292383
Yakmadı da rengi açılmış koltuk o örtü olsa keşkeÜtü düz mü koymuştun canım sanki o iz yakmış gibi örtüyü ben de bilemedim
Iyi gidiyor canim temizlik yaptim da her yerim agriyor spora gitmiycem bugün evde serin serin cardio yapmaya karar verdim sen naslsn nasıl gdiyorKizlar nasılsınızzz?
B Baharyagmuru35 nasil gidiyor ortim.
Temizlik zaten spor olmustur fazlasıyla canımIyi gidiyor canim temizlik yaptim da her yerim agriyor spora gitmiycem bugün evde serin serin cardio yapmaya karar verdim sen naslsn nasıl gdiyor
Yarin mecburi tartılma günümüz canm en geç öğlen 1 e 2 ye kdr bildirim yapmamız şart . Regl de metabolizma daha çok çalışıyor o zmn verirsin canım. Zaten çok az bisey var vermen gereken takma kafanaTemizlik zaten spor olmustur fazlasıyla canımben de çıkış saatimi bekliyorum eve gidip yemek hazırlayacağım acıktım yine yaa. Şimdilik iyi gidiyor bakalım tartilmak istemiyorum hem WC problemi devam ediyor hemde regl Olcam.
Aynen canım ama regl olamadım hala. Sokturen bişey varmı bildiğin.Yarin mecburi tartılma günümüz canm en geç öğlen 1 e 2 ye kdr bildirim yapmamız şart . Regl de metabolizma daha çok çalışıyor o zmn verirsin canım. Zaten çok az bisey var vermen gereken takma kafana
Yeşil çay, corasprinAynen canım ama regl olamadım hala. Sokturen bişey varmı bildiğin.
Spor konusunda cok azimlisin amaEv temizligi ve pazar gunu de dahil araliksz surekli spor yapmak ve bu hafta spor salonunda yeni program yazıldı yeni bacak hareketlersek eklendi hem bölgesel hem makinada ağırlık bacak hareketleri eklendi günlerdir sanırım baya yoruldum bugün kokusu çıkıyor . Spor salonuna gidemeyeceğimi anladım . Aslında gidecektim koltuk da silince iyice her yerim ağrımaya başladı . Zaten iki üç gündür kslcalarim filan da çok ağrıyor. Bacak hareketleri et kesti . Kahvemi içiyorum . Biraz daha dinleneyim . Evde spor yapmaya calisicam biraz . Ip ve cardio karisimi birşeyler yapicam olursa bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?