- 14 Temmuz 2013
- 6.171
- 14.100
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.861
+ hızlı uzatan varsa ben de deneyimleyebilirimKizlar bugün iş çıkışı alışverişe gidicem. Biraz kendime bakım malzemeleri falan almak istiyorum. Bugün internette dolanırken bazı ürünler gördüm ama çoğu reklam için kullanmadığı ürünü kullandı gibi gösteriyor. Bende sizlere sorayım dedim aklıma gelmişken. Şampuan ve sac maskesi almak istiyorum (saçları parlatan yumuşacık yapan ürünler arıyorum)
var mı tavsiyeler
Evet seviyorum sporu iyice alıştım . Hem kafa dağıtıyorum değişiklik oluyor gün içinde insan içine karışmak. Iki sohbet etmek. Hem de vucudu çok güzel değiştiriyor canım bi de haftada 1 kilo verebilsem başka birşey istemiyorum . Tartıldım . Bu hafta hergün tartıldım normalde cumadan cumaya tartiliyordum yarın da son tartılıp yine haftada bir tartılmaya dönüş yapicam malesef sadece 500 gr vermişim yineSpor konusunda cok azimlisin ama
Ah canım bide her gün tartilmasanEvet seviyorum sporu iyice alıştım . Hem kafa dağıtıyorum değişiklik oluyor gün içinde insan içine karışmak. Iki sohbet etmek. Hem de vucudu çok güzel değiştiriyor canım bi de haftada 1 kilo verebilsem başka birşey istemiyorum . Tartıldım . Bu hafta hergün tartıldım normalde cumadan cumaya tartiliyordum yarın da son tartılıp yine haftada bir tartılmaya dönüş yapicam malesef sadece 500 gr vermişim yineyarın da çok bi değişiklik olmaz sanırım .
Badem yagi duştan yarim saat önce hafif diplere sulandirip ovarsan hızlı uzatir+ hızlı uzatan varsa ben de deneyimleyebilirim
Valla parlatan yumuşatan olsa razıyım ya+ hızlı uzatan varsa ben de deneyimleyebilirim
Bende erikten komposto yaptım bir tabak onu yedim. Bağırsağımı rahatlatsın diyeTemizlik zaten spor olmustur fazlasıyla canımben de çıkış saatimi bekliyorum eve gidip yemek hazırlayacağım acıktım yine yaa. Şimdilik iyi gidiyor bakalım tartilmak istemiyorum hem WC problemi devam ediyor hemde regl Olcam.
Normalde tartılmıyorum bu hafta böyle oldu yine kilo verememişim hem de ilk günkü gibi sıkı diyet ve müthiş spor yaptıgim halde . Daha ne yapabilirim anlamıyorumAh canım bide her gün tartilmasan
Demekki dirençli yağların var canım yani vücuduna yerleşmiş olan yağlar ve zorluyor. Benim de öyle bu 59a insem rahatlicam ama dirençli işteNormalde tartılmıyorum bu hafta böyle oldu yine kilo verememişim hem de ilk günkü gibi sıkı diyet ve müthiş spor yaptıgim halde . Daha ne yapabilirim anlamıyorum
Bugün biseyler yapicam mecburen karnım şiştiBende erikten komposto yaptım bir tabak onu yedim. Bağırsağımı rahatlatsın diye
1 kilocuk kalmış stres yapma zaten zapzayifsin hiç şikayet etmeye hakkin yokDemekki dirençli yağların var canım yani vücuduna yerleşmiş olan yağlar ve zorluyor. Benim de öyle bu 59a insem rahatlicam ama dirençli işte
Dökülme var canım. Banyoda gözle görülür bir şekilde arttı. Fakat bebek saçlarımda çok var dökülenin yerine çıkıyor sanırım. Bende kansızlık olduğu için günde 48 damla kan ilacım var onu geçtiğimiz haftadan beri almıyorum. İğneyide bıraktım hapıda. Bu hafta kilo vermemi nasıl etkiliyor görmek istedim. Fakat iki haftadır fena yerlerde hiç saçım olmazdı şimdi yerleri sabah akşam süpürüyorum.Valla parlatan yumuşatan olsa razıyım yasaçın dökülüyor mu senin canım,günde 100 telin normal olduğunu söylüyorlar gerçekten öyle mi acaba. Dökülen saçlar yerine çıkıyordur insallah
Olur şartlama kendini bende 66 çıktım aç karna bende de gitmiyor canım sıkma canını.Evet seviyorum sporu iyice alıştım . Hem kafa dağıtıyorum değişiklik oluyor gün içinde insan içine karışmak. Iki sohbet etmek. Hem de vucudu çok güzel değiştiriyor canım bi de haftada 1 kilo verebilsem başka birşey istemiyorum . Tartıldım . Bu hafta hergün tartıldım normalde cumadan cumaya tartiliyordum yarın da son tartılıp yine haftada bir tartılmaya dönüş yapicam malesef sadece 500 gr vermişim yineyarın da çok bi değişiklik olmaz sanırım .
Uzatıcı yağ kullanıyorum. Cuma günü düzeltsin saçımı diye kestirdim o da düzeltmek adına toplanmaz hale getirdi. Saçımı topluyorum iki dakka sonra yüzüme başlıyor düşmeye. Bir de belime kadar uzatıcam dedim. Artık kendim kesicem saçımı.Badem yagi duştan yarim saat önce hafif diplere sulandirip ovarsan hızlı uzatir
Dirençli yağlar için ne yapmak gerekki.Demekki dirençli yağların var canım yani vücuduna yerleşmiş olan yağlar ve zorluyor. Benim de öyle bu 59a insem rahatlicam ama dirençli işte
Benim yerime de yap mavim. Cumartesi günü düştüğümden beri hafif yürüsem ağrım oluyor. Hiç bu hafta egzersiz yapamadımCardio puanı daha yüksek zaten biraz evde yapayım.ben başlıyorum kızlar gelirim yine öpüyorum
Bölgesel benim sorunum yaa1 kilocuk kalmış stres yapma zaten zapzayifsin hiç şikayet etmeye hakkin yokbütün haklar benim bol bol şikayet etmeye devam puhaha
Bizde genetik anemi var ben de de öyle ya. Benim de bazı günler cok dökülüyor. Dökülünce de kafaya takıyorum daha kotu oluyor. Sanırım kel kalmaktan korkuyorumDökülme var canım. Banyoda gözle görülür bir şekilde arttı. Fakat bebek saçlarımda çok var dökülenin yerine çıkıyor sanırım. Bende kansızlık olduğu için günde 48 damla kan ilacım var onu geçtiğimiz haftadan beri almıyorum. İğneyide bıraktım hapıda. Bu hafta kilo vermemi nasıl etkiliyor görmek istedim. Fakat iki haftadır fena yerlerde hiç saçım olmazdı şimdi yerleri sabah akşam süpürüyorum.
Yılmadan devam etmek gerekiyor canım. Detoks vs yapılabilir . Spor arttırılabilirDirençli yağlar için ne yapmak gerekki.
Ben saçımı kendim kesiyorumUzatıcı yağ kullanıyorum. Cuma günü düzeltsin saçımı diye kestirdim o da düzeltmek adına toplanmaz hale getirdi. Saçımı topluyorum iki dakka sonra yüzüme başlıyor düşmeye. Bir de belime kadar uzatıcam dedim. Artık kendim kesicem saçımı.
Cok geçmiş olsun canımBenim yerime de yap mavim. Cumartesi günü düştüğümden beri hafif yürüsem ağrım oluyor. Hiç bu hafta egzersiz yapamadım
20 30 dk isin birşeyler yap cardio ip atlama vs terle sonra bölgesel calis cnmBölgesel benim sorunum yaa
Bizde genetik anemi var ben de de öyle ya. Benim de bazı günler cok dökülüyor. Dökülünce de kafaya takıyorum daha kotu oluyor. Sanırım kel kalmaktan korkuyorum
Yılmadan devam etmek gerekiyor canım. Detoks vs yapılabilir . Spor arttırılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?