- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #323.881
Çok geçmiş olsun aa ben okumadım o gün denizdeydim nerde düştün?? Şuan iyi mi nasıl durumun çok üzüldümBenim yerime de yap mavim. Cumartesi günü düştüğümden beri hafif yürüsem ağrım oluyor. Hiç bu hafta egzersiz yapamadım
Bende öyleyim saçım kötü gözükünce psikolojim bozuluyor.Bölgesel benim sorunum yaa
Bizde genetik anemi var ben de de öyle ya. Benim de bazı günler cok dökülüyor. Dökülünce de kafaya takıyorum daha kotu oluyor. Sanırım kel kalmaktan korkuyorum
Yılmadan devam etmek gerekiyor canım. Detoks vs yapılabilir . Spor arttırılabilir
Kuaförlere eskiden bende takmıştım. Onlar yüzünden yanmıştı. Hatta cuma günü babamın saçı hızlı uzuyor diye babamın berberine kestirdim o da düzeltiyorum sadece boyuna dokunmuycam dedi. Ama şimdi toplarken saçım gözümde of of offffffBen saçımı kendim kesiyorum
Kuaförde takıntı oldu bı kere mahvetti saçımı hemde herkesin kafasına degiyo o taraklar.
Teşekkür ederim canım.Cok geçmiş olsun canım
O gün yazmadım zaten mavim İzmirde konak orduevinde yokuş varya kuzum arabayı park ettik aşağya yürürken ayağım kaydı bildiğin totomun üstünde yerde kayak yaptım. Önemli bir şey değilde. Üstüne direk adet olunca bu hafta zehir işte benim için.Çok geçmiş olsun aa ben okumadım o gün denizdeydim nerde düştün?? Şuan iyi mi nasıl durumun çok üzüldüm
Boşver canım ideal kilona geldiğinde mutluluk pudingi yapar canımKızım kakaolu pudingli kek yapmış gözüm kaldı ama yemedim.
Saçın boya değilse hindistan cevizi yağıııKizlar bugün iş çıkışı alışverişe gidicem. Biraz kendime bakım malzemeleri falan almak istiyorum. Bugün internette dolanırken bazı ürünler gördüm ama çoğu reklam için kullanmadığı ürünü kullandı gibi gösteriyor. Bende sizlere sorayım dedim aklıma gelmişken. Şampuan ve sac maskesi almak istiyorum (saçları parlatan yumuşacık yapan ürünler arıyorum)
var mı tavsiyeler
Ben de kendim kesiyorum. Herkes psikolojisi bozuk gözüyle bakıyor ama öyle değil böyle daha memnunumm. Kuaförlere hiç güvenmiyorumBen saçımı kendim kesiyorum
Kuaförde takıntı oldu bı kere mahvetti saçımı hemde herkesin kafasına degiyo o taraklar.
Hindistan cevizi yağı cok iyi ya her yerde kullanabiliyorsun, almıştım ama yemeklere katiyordumSaçın boya değilse hindistan cevizi yağıııhem yumuşacık yapıyor hem de dökülmeye çok iyi geliyor
Aynen ben de güvenmiyorumBen de kendim kesiyorum. Herkes psikolojisi bozuk gözüyle bakıyor ama öyle değil böyle daha memnunumm. Kuaförlere hiç güvenmiyorum
O nasil bir diyetmis oyleBende öyleyim saçım kötü gözükünce psikolojim bozuluyor.
Sözde 2 günde 5 kilo verdiren 6 saat spor barındıran diyeti yapacaktım. Gene yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?