Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

üff üff bıktım be kardeş be ilgili işveli ama iş oraya gelince duruluyo nedense

off be tatlım yardım almanız lazım sanırsam ama nasıl nasıl ikna etçen kocanı doktora gitmeye
bence sen bunun üstünde çalış bu sorunu halledersen hayatın değişecek bence kocanın dışarı çıkmaları az ilgilenmesi falan biticek bence oda rahatsız oluyo bu durumdan kenini dışarı atıyo gibi geliyo bana

en şişko beniim tatlımm
ay kıyamam ben sana kuzu sizin yaşınız çok genç kilonuz fazlada olsa o kadar kötü gözükmez bide benim yaşımda o kiloda olsan o zaman görürsün yarım dünya gibi olur insan yaşı gittikçe insanın vücudu genişliyor ne kadar kilo versende çok zayıf olamıyorsun
siz şimdiden verin bence o kiloları

kız istediğin kiloya gelene kadar teyzeye gitmek yok yasak hıııııııı moralini bozuyo bu teyzen senin aferin kızım ne güzel kilo verdin demiyoda bide verme diyo allah allah

bnde akşam yemeği yemedim. şeytan dürtüyo yandan yandan

uyma şeytana kuzum sen hafif ye

selam kızlar ,sabah yatakta 3 kişi uyandık yatak keyfi yaptık yusuf koala gibi babasından ayrılmıyor,güzel kahvaltımızı yaptık b.çekmece sahiline inicez çok mutluyum,kızlar laptopım yavaş çok cevap yazmam belki bugün format attırırız....

canım siz b.çekmece de mi oturuyorsunuz? babam bir ara b.çekmecede çalışıyodu yazları hep ordaydık :)

selam kızlarr yarım saat önce uyandım daha.patates koydum haşlanıyo.içine bir yumurta kırıp yicemmm acıktım acıktım

allah gönlüne göre verir inşallah canım biran önce kucağında bi bebek olur inşallah

asma şeytana kulak senn bende iyi yedim bu gün paylaşmıcam menümü utanıyorum

kız bak kırcam artık kafanı ona göre ne bu iyi yedim iyi yedim
az yedim de bakalım artık tependeyim ona göre günlük 1200 kaloriyi geçmek yok
hergün spor kaçamak yok ona göre
her öğün ne yedin ayrıntısıyla yazcan değerlendircez ona göre kaçarsan peşindeyim bilesin hıııııııııııııııııı
(gestapo gibim oldum topikte kırılmadık kafa bırakmıycam galiba hah hah hah hah)
en kısa zamanda sana yeni bi sefgili gözüküyo canım giyin süslen dışarı at kendini

hah kahvaltı güzel hadi bakalım hep böyle olsun
kız benden fırça yicen içinemi doğdu

negüzel kavuştun artık kocana canım allah ayırmasın inşallah bidaha keyfini çıkar

selam kızlarr yarım saat önce uyandım daha.patates koydum haşlanıyo.içine bir yumurta kırıp yicemmm acıktım acıktım
günaydın günaydın afiyet olsun güselim

bende sabah kahveltımı yazım artık
çeyrek gevrek domates salatalık
azcık çamur peynir
hergün aynı şeyleri yemeğe başladım nedensem
şimdi 3ü1 arada kahvemi içiyorum
form çayımı soğumaya bıraktım ılınınca onuda içicem

cumaları tartımın bana garezi var sinir oluyorum
perşembe 79,7 çıkıyorum cuma bir anda 80,6 oluyo cumartesi gene 79,7 tartımı manyadı benmi hiç anlamıyorum her hafta aynı oluyo

ellerine sağlık canım fatma haftasonu giremiyor diğer günlerdede bi sorun olmuştu girememişti

bu arada kimler izinliydi? bi tek ayşe ablayı biliyorum:26:

canım fadik ve gülçinde hafsonu izinli
selinayda annesinde komşudan giriyordu

selamlar kızlar
eccik temizlik yaptım şimdide kaynanacağızımla kahve keyfi yapıyoz
sonra yürüyüşümüde yapıcam
yarın misafirlerim gelecek teyzemler yengemler tam bir curcuruna tabi pastalar poğaçalar :95::95:

bir müddet insanlardan uzak yaşamak istiyorum

iyiyiz cnm sen nasılsın? kahvaltı hazırlıcam brzdan saat 1 de kahvaltı yapıorum:2: sen neler yapıyosun bakalım?

sağol canım bende iyiyim bende kahvaltı yapmadım

benide götüüüürrr :86:

hoşbulduk nasılsınız

iyidir canım nolsun benim modem gidip geliyo sürekli açıp kapatmak gerekiyo ama idare ediyorum bide yeni almıştım daha

kaynanamlar gidince annemlerin yanına kaçıcam kuş sesleri rüzgar temiz hava gel senide götürem :82:

ayşen ne zaman gitçek kız kaynanan laf arasında soruversen
bide beni götür çoluk çocuk seside olmasın nolur bizim burası sabah sabah panayır yeri gibi oldu gene

neden uyuyamadın yaa birtanem ya dertler hep var güzellik uykunu ihmal etme:26:
gerçekleşince diğerlerinide söyle acayip merak ettim hayallerini

annem gün içerisinde o kadar çok söyleni yo ki. sabaha kadar oturuyum akşama kadar uyuyum diyorum ama nafile. annmde sabaha kadar oturuyo ve aynı saatte uyanıyoruz hemen hemen:95:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…