- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #32.421
üff üff bıktım be kardeş be ilgili işveli ama iş oraya gelince duruluyo nedense
ay kıyamam ben sana kuzu sizin yaşınız çok genç kilonuz fazlada olsa o kadar kötü gözükmez bide benim yaşımda o kiloda olsan o zaman görürsün yarım dünya gibi olur insan yaşı gittikçe insanın vücudu genişliyor ne kadar kilo versende çok zayıf olamıyorsunen şişko beniim tatlımm
ıı şeyy geldimm:78:
tşk ederim bide ben farkında olabilsembugün teyzeme gittim. verme kilo diyo sadece yüzün süzüldü dedi oysakine iltifat bekliyodum
temizlik bitti tam keyif yapmak için giriyodumkii annem evde durmak istemedi dışarı çıktık
fotolarını koymazsan etmeyiz dua falandüğüne bi gitte millet güzellik görsünn
enemmm çok seviyorum bn permayıda saçı çok yıpratmıyomu:26:
bnde akşam yemeği yemedim. şeytan dürtüyo yandan yandan
selam kızlar ,sabah yatakta 3 kişi uyandık yatak keyfi yaptık yusuf koala gibi babasından ayrılmıyor,güzel kahvaltımızı yaptık b.çekmece sahiline inicez çok mutluyum,kızlar laptopım yavaş çok cevap yazmam belki bugün format attırırız....
yaram iyileşmiş çok şükür
doktorum şeker ilacı verdi yumurtalıklarım için hemde daha rahat kilo verirsin dedi birde başka ilaç verdi bir ay içicem bunları sonra adet olunca doktora gidicem bir dahaki ay
artık yarayıda hallettiğimize göre bebek çalışmalarını hızlandıralım dedi
rabbim daha fazla bekletmesin inşlh ne diyem
asma şeytana kulak senn bende iyi yedim bu gün paylaşmıcam menümü utanıyorum
en kısa zamanda sana yeni bi sefgili gözüküyo canım giyin süslen dışarı at kendinikızlarrr.... sabah sabah cnm sıkıldı gayfe içiyim dedimfal bakacak biri bulursam diye fotoda ekliyim. bakamayan varsa en azından bişiler atarsınız hı? olmamı?Eki Görüntüle 214898 Eki Görüntüle 214899 Eki Görüntüle 214900 Eki Görüntüle 214901 Eki Görüntüle 214902
bu arada fincanı kaldırdığımda tabakta minnak damlacıklar sıçradı mutluluk gözyaşları mıdır acep bunlar?
kızlar günayyyydın hepinize sonunda tatillll....
az önce kahvaltımı ettim
1 haşlanmış yumurta,peynir ,domates,salatalık ,yeşil zeytin 3 tane, 1 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay,
kendimi çoook mutlu hissediyorum bugün hayırdır inşallahh
selam kızlar ,sabah yatakta 3 kişi uyandık yatak keyfi yaptık yusuf koala gibi babasından ayrılmıyor,güzel kahvaltımızı yaptık b.çekmece sahiline inicez çok mutluyum,kızlar laptopım yavaş çok cevap yazmam belki bugün format attırırız....
günaydın günaydın afiyet olsun güselimselam kızlarr yarım saat önce uyandım daha.patates koydum haşlanıyo.içine bir yumurta kırıp yicemmmacıktım acıktım
günaydın günaydın afiyet olsun güselim
ben geldim ben geldim ben geldim ben ben ben
ben geldim ben geldim ben geldim ben ben ben
18-24haziran yoklama listesi
aynalar - + + + + + +
pinkcat87 + + + + + + +
triptofan + + + + + + +
roseberry + + + + + + +
irras + - + + + + +
selinay2002 + + + + + + +
aysen_34 + + + + + - +
emidaf - - + + + + +
catlak_kemmik + + + + + + +
faTTa83 - - - + - + +
nazco + + + + + + +
prenses88 + + + + + + +
urbi_seher - + + + + + +
bu arada kimler izinliydi? bi tek ayşe ablayı biliyorum:26:
hoşgeldin kaptannnn
hoş geldin hoş geldin
günaydın
hoşbulduk nasılsınız
iyiyiz cnm sen nasılsın? kahvaltı hazırlıcam brzdansaat 1 de kahvaltı yapıorum:2: sen neler yapıyosun bakalım?
selamlar kızlar
eccik temizlik yaptım şimdide kaynanacağızımla kahve keyfi yapıyoz
sonra yürüyüşümüde yapıcam
yarın misafirlerim gelecek teyzemler yengemler tam bir curcuruna tabi pastalar poğaçalar :95::95:
bir müddet insanlardan uzak yaşamak istiyorum
sağol canım bende iyiyim bende kahvaltı yapmadım
benide götüüüürrr :86:
hoşbulduk nasılsınız
kaynanamlar gidince annemlerin yanına kaçıcam kuş sesleri rüzgar temiz hava gel senide götürem:82:
neden uyuyamadın yaa birtanem ya dertler hep var güzellik uykunu ihmal etme:26:
gerçekleşince diğerlerinide söyle acayip merak ettim hayallerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?