Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

internet bağlantısında ki soru neydüküüü?:103:

bugün başlığa utancımdan uğramak istemiyorumm

hayırdır cnm noldu kaçamak mı yaptın

ooh ohh artık bizlesin akşamları da

irrasım hoşgeldin.ne var ne yok?evdeki durumlar nasıl?senin eşini benimkine benzetiyorum arada.anlayacağın biz de kayın madurlarındanızne yapsak kız ikisini bi sepete koyup dağdan aşağı salalım mı

bu hafta bi sorunumuz olmadı şükür ama p.tesiden sora eski performanslarını bekliyorum canım
bence salsakda çıkar onlar en iyisi tavana asmalı bunları

hayırdır cnm noldu kaçamak mı yaptın

ooh ohh artık bizlesin akşamları da
evet ya akşam daha eğlenceli oluyo kesinlikle.en çok akşamları paylaşım oluyo.zaten kaptan da gireceğim zaman sölemişti de işte şartlar o şeklideydi.ama şimdi ben de akşamları girebilcem.yupiii teyy teeey teeeyyy

bugün hafta sonu ondan mı kimse yok herkesler geziyo tozuyo:)
evet düğün sezonu başladıya.off bugün bi kız gördüm.ya böle bi fiziğe sahip olmak için neler vermek lazım acep die düşünmeye başlamadım dil yani

bu hafta bi sorunumuz olmadı şükür ama p.tesiden sora eski performanslarını bekliyorum canım
bence salsakda çıkar onlar en iyisi tavana asmalı bunları
olur kız çiviler benden

bbugün kimse yok bi yandan bnm için çok iyi msjları bn sayıyorum bide bana iyi davranın yoklamayı eksik yapar cezalı duruma düşürürüm haaaaa ona göre diye tehdit ediyomuşum eheh

senin kayındamı içirttiriyo kız
kız benimki bazen öle cümleler kuruyo ki insanı zan altında bıraktırıyo.bi de yanlız kaldıklarında yok ilgi gösterme,yok yüz verme vs.saçma saçma dolduruyo kız.bi de gece çıkmaları var.bizimkini de her seferinde çağırıyo.asolyaldir kaynım biraz.başka da arkadaşı yok.gece 10,10.30 de çağırıyo mesela.bi çay içmeye die çıkıyolar 12 ye doğru geliyolar.vs vs.saçma saçma hareketlerine bizimkini de dahil etmesi var.bi de çooookkkk kıskançlar kız.afedersin yırtık donun olsa onu bile kıskanıylar(eltim de bu işin içinde de)

evet düğün sezonu başladıya.off bugün bi kız gördüm.ya böle bi fiziğe sahip olmak için neler vermek lazım acep die düşünmeye başlamadım dil yani

baazı insanlar doğuştan şanslı oluyo bence biz istesek de öyle fiziğe sahip olamayız yani kendi adıma konusıyım ne kadar zayıflasam da bi tombişlik kalcak gibime geliyor.. bir de boyum kısa o yönden de şanssızım ben

[1] Uno Tost Ekmeği 1 DİLİM) 58
[2] Krem Peyniri 10 GRAM 34.1
[3] sek tam yağlı süt 1 100 ml 57.4
[4] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326
[5] Çikolatalı Milk Shake, Orta 1 ADET 378
[6] Kıymalı Bezelye .5 PORSİYON 149
[7] tavuklu sandviç 1 adet 280
[8] Piyaz 1 PORSİYON 443
Toplam : 1725.5 kal.
kızlar ceza olarak ne yapmam lazım(bugün misafirim vardı akşam yemeğinde.onun yüzünden kaçırdım yaaa

yaa sorma kıs yoksa sen büyük eltim flnmısın benim haberim yokk sanki bizimkileri sayıyosun ..
ama şimdi benimkilerin allahı var 1 bardak çay içmeye çıkıyoruz demiyolar
yaa ben goncama diyorum ki al nevale evde içek beraber olmadı abini çağır beraber için
ama benimki benim değerimi bilmiyor ona ne vaad ediyorum karşılıklı içmeyi yok anam

yok kız biz daha şanslıyız aslında.boy kısayken zayıf olunca çok ufak gösteriyon ve minyon duruyon.sen de sanırım 160 falansın.ben de 158im.zayıflayınca küçük kız gibi duruyos ama kilo alınca da top gibi olup yuvarlanıyoz işte ne edek

ölemiyim yoksaya bizimkiler cidden çay içmeye gidiyolar ama piyasa saçma biyer var oraya takılıyolar aile mekanı.ama saçma bence gidene gelene bakıp çay içmeleri.asosyallikten gündüz bütün gün evde durup gece pastane gibi bi yere gidiyo işte.hadi ondna banane de benimkini niye götürüyonkaynımın evi ALlaha emanet dağınık.çocuklar mızmız,eltim bakımsız hiç demeszin okumuş üstünde çamaşır sulu bol çingenelerin namaz eteklerinden falan giyiyo evde.tamam anlıyom adamı da bizimki dediğin gibi kıymet bilmiyo eşinin.sessiz akin ev.derli toplu,yemek var,çay yapıyom.her akşam bakımlı makyajlı karşılıyom ama nato kafa nato mermer....dur bakalım merak ediyom sonu ne olacak.çünkü adam sırf kıskançlıktan bizi yanlız bırakmıyo.herif alt katta.akşam 10 gibi arıyo mesela.sebebi de ne yapıyon merak ettim oluyo.böle saçççmallııkk yoookk yafff

Son düzenleme:
1 dilim tahin helvası kaç gram eder kızlar bir de 1 haşlanmış mısır kücük tahminen kaç gramdır kocanı saymazsanız..kalori hesabı yapıyorum da:)

bizimkilerde kayalıklarda içiolarmışş sarhoş kafayla denize düşşeler bi gün akılları başına gelir belkii
ne etçen bacım irkek milleti işte
bide kadında önemli ya evlilikte... benimki zaman zaman çıkar dışarı bi müddet her gün çıkar bi müddet hiç çıkmaz..
ama kaynım öle değil o tekde çıkıo ne yapıosa

158im ben de cnm:) kilolu olunca cok komik oluyo ama ama bilmiyorum sanırım benim vücut hatlarımdan kaynaklanıyo zayıf olamıycam gibi.gerçi görenler 65 göstermiyosun diyolar ama göbüş öle demio

kız yoksa bizim kayınlar ikiz mi:))aynen bizim ki:))eşiyle arası nasıl seninkinin?ve çocukları ar mı?

158im ben de cnm:) kilolu olunca cok komik oluyo ama ama bilmiyorum sanırım benim vücut hatlarımdan kaynaklanıyo zayıf olamıycam gibi.gerçi görenler 65 göstermiyosun diyolar ama göbüş öle demio

1 dilim tahin helvası kaç gram eder kızlar bir de 1 haşlanmış mısır kücük tahminen kaç gramdır kocanı saymazsanız..kalori hesabı yapıyorum da:)
yok ya veririz inşama bişey dicem sen ne zamandan beri yapıyon dieti?nasıl gitti yani o kadar kilo?canım bu arada üzücü haber 1 dilim tahin helvası 50 gram diyo kalorsi de 220 imiş malesef.haşlanmış mısırın orta boyunun yarısı bir dilim ekmekle eşitmiş.değişim listesinde öle yazıyo ama kaç kalori bulamadım onu şeker malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…