Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu gün geliyom gidiyom kimseler yok yanlız kaldım buralarda yanlız ve kimsesizim yanlızlardayım canımda sıkılıyo of offffffffffff offffffffffffffffffffffffffff

bu gün geliyom gidiyom kimseler yok yanlız kaldım buralarda yanlız ve kimsesizim yanlızlardayım canımda sıkılıyo of offffffffffff offffffffffffffffffffffffffff

aynı kaderi paylaşıyoruz annemin arkşı geldi ve sevmediği bi arkşı kadın lys sınavına girdi 36 yaşında vardır. sürekli anneme sınavdan bahsediyo annemde hiç sevmemeye başladı arkşını koskocaman kadın sınavı bu kadar takar mı diye. annem salonda pc de oyun oynuyo,kadın karşımda trt 1 de ki soru cvplarına bakıyo doğru mu yanlış mı diye banada arada bişiler söylüyo hıhı diye geçiştiriyorum. anneme kızıyodum misafir sonuçta öle yapılır mı diye amaannem haklıymış banada gınak geldi artık gün aşırı bzde sürekli sınavdan bahsedip duruyo allahım çıldırıciiiimmm

annen tam benim kafadan rahat gıss

eline sağlık canım insan bi alkış malıkış yaprdı hergün gelmişim hahaha.....

ne diyon gı hiçbişe annamadım.....

gözaydınlığın var tatile gidyon kıs uzun yolun var....

kız o kadın orta yaş sendromunamı girmiş ne eyvah 40 ıma geliyorum deyip kendine yeni uğraş bulmuş bu yaşta lys filan kaç kuzum sen onlardan

selamlarrrrrr
kimsecikler yok anam ben fursat bulup geliyom kimsede denk düşmüyo

selam kızlar ben anamlardayım bi bakam dedim ama kimseler yok...

anam herkezde aynı dert kimseler yok randevulaşıp girelim bari topiğe bu günün randevu saati 20:00 haberiniz ola

huuu huuuu kimse yok mu millett nirdesinizz?? bugün akşam fırında balık yedim ekmeksiz.vee 1 dilim helva yedim ardından( şimdi de göbeğimi devirdim yatıyorum sizler napıyosunuz?

KIZLAR SÜRPRİZZZZZ...
sonunda evde net var.canım eşim sayesinde diğer 4 ev de nete kavuştu apartmanda.bi de sorumsuz diolar kocişime..onun sayesinde canım grubuma akşamları ulaşacağım.gündüzleri girmek zaten çok verimli olmuyordu.inş daha ii olacak bundan sonra.ben hemencik bi geçmişe bakiimm geliommm.okişşş

eminim ki eşini apartmanda ki o 4 kişi omuzlarda taşıyıp sevinçten halay çekiyolardır yihuuu

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar 3. olmuşuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzz

öznurcum tebrik ederim bireyselde 2. olmuşsuun canımm
kızlar herkesi tebrik ediyorum.canım grubum benim....

kız 2.liği kaybetmede benim de suçum var.bu hafta ii bişeyler yapalım ya ayşenim((

bu kadar devamsızlığa tabiki de kilo veremezsin fatma((

ben geldim ben geldim ben geldim ben ben ben
hoşgeldin kaptanım ben de geldim ama bitürlü denk gelemiyoss.....

eminim ki eşini apartmanda ki o 4 kişi omuzlarda taşıyıp sevinçten halay çekiyolardır yihuuu
yaaa sorma omuzlardan da öte kafalarında taşıyolar...nerde kız nerde normal adam gibi davranmıyolar daha.kaldı ki el üstünde taşıycaklar int. için.onları anca para saçmak paklar....

irrasım hoşgeldin.ne var ne yok?evdeki durumlar nasıl?senin eşini benimkine benzetiyorum arada.anlayacağın biz de kayın madurlarındanızne yapsak kız ikisini bi sepete koyup dağdan aşağı salalım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…