- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.661
bende şimdi c.tesi sabah tartılmış olacam tatil olduğu için sabahın 6 sında şiş halimde tartılmamış olacam100 gramla kaçırıyormuşum
Arifeyi cumartesi diye biliyordum. Perşembe cuma bayram ertesine tatil olmuş.Bende htc öyle yazdı diye şaşırdım baktm ama Haftaya cuma ayın 9 u arefe 10 yani haftaya liste olur öbür hafta olmaz bence
Beni de sardı tatilde ne yicem korkusu vallaa. 3 günü de dışarda geçircez. Bakalim artıkSaol yellowcum , Ben de bayramda tatile cikcam. Umarim tatil performansim seninki gibi olur
Son 2 gün Dukan bira güzel olurrbende şimdi c.tesi sabah tartılmış olacam tatil olduğu için sabahın 6 sında şiş halimde tartılmamış olacam
wc ye cıkana kadarda bişey yiyip içmem
bi de geceden müsil felan mı içsek
arife c.tesi zaten canımArifeyi cumartesi diye biliyordum. Perşembe cuma bayram ertesine tatil olmuş.. Umutsuzdum bu sefer. 3 hafta tatil yapmış olurum.
mantıklı perşembe unutturma beraber yapalımSon 2 gün Dukan bira güzel olurrhiç ödem kalmaz
bende çok severim ama 2 sene olmuştur yiyeliÇikolatalı açmaları gözümün önünde yediler. Geçen yıl yediğimdeki tadı aklıma geldi. Kabak çekirdeği yedim ben de.
Iyyyhhh iğrenç onun tadı hem tatlı hem tuzlu ıyyyakkkÇikolatalı açmaları gözümün önünde yediler. Geçen yıl yediğimdeki tadı aklıma geldi. Kabak çekirdeği yedim ben de.
Ben bu yoğunlukta 63 olurmuşum birde o zaman eski hedef 55 dönermişimtammam kuzum ikimiz aynı anda gireriz listeye
Bn ne demistm 57 ydi galiba ve su an 58.8 im cakili kaldm bu kiloda. Hedef koyarknde bu kilodaydm galibabayram hedeflerimizden resmen açık ara gerideyiz ahaahaa hedefe yazdğmı düşününce gerçekten komik
Hedefe tekKizilbodur varıcak galiba çakıl nekadar kaldı bayram hedefine canım yoksa sen vardın mı bile
Kaç kilo ile hamile kalıp kaça çıkmıştın cnmVee benim için bir diğer güzel şey iseeee hamile kaldığım kilonun altına düşmüş olmamartık bundan sonra gerçekten zayıflıyorum diyebilirim
Hava çok sıcakAy kızlar ben bir terledim bir terledim bacaklarım terden siyah pantalon beyaz beyaz şeritler oluşturdu
73.6 ile kaldım. 82.6 ile doğuma girdim kuzum.Kaç kilo ile hamile kalıp kaça çıkmıştın cnm
Evde olmama rağmen ben de çok terliyorum ya. Allahim bir an önce gelsin şu sonbahar. Ama kış gelmesinAy kızlar ben bir terledim bir terledim bacaklarım terden siyah pantalon beyaz beyaz şeritler oluşturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?