- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.681
Sofrayı hazırladım annem gelcek onu bekliyoruz yemeğefıstıklar ne yapıyorsunuz
neler hazirladinnnSofrayı hazırladım annem gelcek onu bekliyoruz yemeğeaçlıktan gözüm döndü valla şu içiyorum
Kıymalı patates yemeği, pirinç pilavı, kaşık salata, yoğurt. Bi kuş sütümüz eksikneler hazirladinnn
sen de yicen yani mecburKıymalı patates yemeği, pirinç pilavı, kaşık salata, yoğurt. Bi kuş sütümüz eksik
Pilav evde hep oluyor maalesef eşim yiyor. Ben yemiyorum bana cıssen de yicen yani mecbur
Evet ya üzüldüm. Yıllarca özel sektörde çalıştım arefe yok kurbanda vakıf vs kesimi olursa çalış milli bayramlarda çalış. Kendi kliniğimde zaten gecem gündüzüm yoktu. Sonunda devlet durağında biraz dinleniyoruz bakalım. Buradan emekli olurum diye düşünüyorum 10 yıl sonra. Darısı bütün isteyenlere olsun.arife c.tesi zaten canım
istemiyoruz tatil olmasını diyorlardı yapmışlar mı tatil
gerçi biz özellere yaramıyor ama
Bence 100grm da fazladan verirsin sen100 gramla kaçırıyormuşum
İnşallahhhBence 100grm da fazladan verirsin sendirek 1.5 verirsin 71 ide ucundan görürsün bile
Idare eder sen naslsn tatlimfıstıklar ne yapıyorsunuz
Hem sıcak hem restaurantta mutfak alev atıyorHava çok sıcak
Ben sıfır beden denize seksi bir bikiniyle dalayım sonra fırtına kopsun umrumda değilEvde olmama rağmen ben de çok terliyorum ya. Allahim bir an önce gelsin şu sonbahar. Ama kış gelmesin
Böyle insanlarla aynı havayı soluyunca kilo alıyorumEşimin tiroidleri çok çalışan yiyip yiyip kilo alamayan kuzeni var dedim cnm çok pasta çekiyo ben yarın yycem dedi nispet mi yapion foto da at dedim gülerek şakasına o da yok ya o kadar da yapmam diye güldü .
Ne Gzl ya her istedgini yiyebiliyo ve kilo almiyo
29 temmuz pazartesi - 4 ağustos pazar spor listemiz
Mavi95= 568+257.5+0+550+490.5
Buki_89=
cakilinannesi= 865+710+395+740+750
dugi=240
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=80+300+240+320
Dlrykc=
verano_porteno=
6000 ipsiz zıplama 750 puan
Her 100 zıplama için 1 dakika veriyorum kendimeKız o kadar nasıl zipliyon valla ben sok
Aynen takım kapanmasın diye hep mezun etti sanırım üç haftadır böyle benim bildiğimYa bu 8.takımda niye 1 kişi var900gr vermiş takım 1.olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?