Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız yoksa bizim kayınlar ikiz mi:))aynen bizim ki:))eşiyle arası nasıl seninkinin?ve çocukları ar mı?

eşiyle arası allahlık kıs
eltim diyorki hiç konuşmuyor benimle diyor bütün gece tv izliyor diyor sadece su yemek ihtiyaçları için sesleniyormuş .. 2 tanede çocuğu var çocuklar o kadar şekerki bi görsen ama adam onlarında değerini anlamıyor yazık ..
ne baba baba ne anne anne

benim 1 sene olcak temmuzda ama ilk yarısında cok iyi verim aldım diğer yarısında gıdım gıdım gitti.çünkü ben genelde bu kilolardaydım bir anda alınca onları çabuk verdim.şimdi 60 küsürlerde takılı kaldım vercem inşallahh:)

ben zaten cok kalorili bişey yemedim dengeler.50 gramdır 1 dilimi en fazla zaten.o zaman 2 dilim ekmek yazcam ben mısır yerine:) bakalım kaç kalori almışım bugün:) brzdan sizlerle

ya bu kadar olmaz yaaa.cidden çok benziyolar.2 çocuk bizde de.yanlız çocuklar bizim evde gayet normal ve çocuk gibi.kendi evlerindeki dengesizlikden kaynaklı sanıırım aşırı şımarık ve mızmız oluyolar.ne bilim ya.onlardan bana ne yanlız aynı şeyleri bize de uygulamaya çalışmaları çok sinir ediyo beni.Allah bize yardım etsin.peki bulduğun pratik yollar var mı herifin çıkmasını engelleyebildiin?

[1]

patatesli yumurta

1 porsiyon

240.00

[2]

firinda Çİpura

250 gr

250.00

[3]

Tahin Helvası

50 GRAM

258.00

[4]

Ekmek

2 DİLİM(Haşlanmış mısır aslında)

130.00

Toplam :

878.00 kal.

ya darısı başıma inş.bu defa cidden kendim için istiyorum hele geçen kardeşimle çarşıya çıktık.kız bu insanların bağırskaları nerde yaaaaaa(((hepsinin karınlar dümdüüzzzz.

hayır ne yazikki ..
bide benim kayın çapkın biraz ..
gezmelerine karşı değilim benimki yapmaz uymazdaa abisine ama yanında potansiyel bi çapkın olunca ee tabiki içim rahat etmiyo

gayet makul ve mantıklı bence.hatta biraz da az aslında bence.1-2 meyve de yiyebilirsin belki...

hayır ne yazikki ..
bide benim kayın çapkın biraz ..
gezmelerine karşı değilim benimki yapmaz uymazdaa abisine ama yanında potansiyel bi çapkın olunca ee tabiki içim rahat etmiyo
offf off tez vakitte uzaklara taşınsak çok rahat etcez.inşrabbim işlerini güçlerini oturtur da biz de rahata kavuşuruz e diim...

offf off tez vakitte uzaklara taşınsak çok rahat etcez.inşrabbim işlerini güçlerini oturtur da biz de rahata kavuşuruz e diim...

aynen bacım allah iş rastlığı versinn bende önümüzdeki yaz inş geçiçem eve up uzaklara gidicem o zaman beni bırakıp çıkamaz aklı kalır burda şimdi çıksa bile tek değilim güvendeyim annelerinleyim biliyo ya paşa bey geziyo
senin çocuk varmı

evt benim genelde yediklerim böyle ama veremiyorummm... yatmadan önce belki birkaç erik yerim:)
canım dietisyene git son 9 kilo ve sabitleme için.2-3 ayda haleldersin inş...

offf aynı dertler ya bu kadar mı benzer.kaç aile var beraber yaşayan şekerim sizde?ya böle sorunca koyun soruyomuşum gibi geldi.annem bizde 4 aile var bi de bekar görüümce:))

canım dietisyene git son 9 kilo ve sabitleme için.2-3 ayda haleldersin inş...

inşallah cnm ama diyetisyen bana cok itici geliyo nedense yani giden arkadaşlarım var günde 10 dilim ekmek fln vermiş.hiçbir şeye yaramıyo diyolar.ben kendi çabamla daha iyi verdim gibi geliyo.bi de ben kışın zor veririm zaten ama yazın iyi veriyorum.canım yemek yemek istemiyo.geziyorum terliyorum fln:)
ama izmire gitmeden 60 61 olsam süper olur imkansız gibi geliyor şu an

ben kayınvaldemle birlik oturuyorum ama eltim hergün bizde evi ayrı olmasına rağmen ve 13 yaşındaki oğluda bizde kalıyor yaz kış ..
öyle gidiyoruz üst üste altalta .. susarak ..

yolculuk ne zaman?verirsin ya?kabak detoksunu denedin mi?onla çok ii verilyo ama ayda 1 kere yapılması gerekiyomus sanırım

ben kayınvaldemle birlik oturuyorum ama eltim hergün bizde evi ayrı olmasına rağmen ve 13 yaşındaki oğluda bizde kalıyor yaz kış ..
öyle gidiyoruz üst üste altalta .. susarak ..
yorumuna bayıldım az ama özle her şeyi anlatmşın.aynen ya fark yok.susmayı nasıl beceriyon?ben genelde gülen bi yüzleyim fakat bazen şarteller atınca olay kopuyo malesf ve çok kırıcı oluyorum yaaaa((özellikle eşime karşı.ne kadardır evlsin?ben 1 senelik.bi düşük yaşadım.2012 ocaktan sonra çalışmalara başlamayı düşünüyoz bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

bu yaz 3.yılım olacak .. ilk zaman batıyordu aslında evdeydim çalışmıyordum bunalmıştım yeni bi yer üstelik .. ama yapıcak bişey yok işte.. insanların birazda düşünceli olması lazım .. yeni gelin ama eltim hergün bizde .. üstelik ben evlenmeden hamile kaldı karı .. bende bebiş yok daha .. üstelik düşünmüyorumda ilk kendi evimi kurmalıyım sora kısmetse olur ..

evet kız eltiler de ikiz galiba:)))))ben de yeni evliliğimi hiç bilemedim.ona hizmet ve ilgiden ben hep kendi yağımda kavruldum.pek ev işi beceremez kendileri de.7 senedir evli ama evlere şenlik...ha şikayetçimiyim asla.bölece onlar birbiriryleuğraşırken ben daha rahat oluyorum çok şükür.ben de 55e yakın olıyım sonra die düşünüyouruminş.ama en geç yılbaşı başlasak anc olur herhal

Son düzenleme:
kız nereye gittin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…