- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.921
tuzlu peynir mi yedin canımGunaydin kizlar , bu Sabah yeniden yuzmeye gidebildim cok mutluyum. Ama acayip sisim galiba dunku peynirden
Cok da degildi aslinda ama baska odem yapacak bisey yemedim kituzlu peynir mi yedin canım
iyileşmene ve tekrardan sahalara dönmene sevindim canım
su tüketimini artır içebilirsen yeşilçay iç bugüün, yarında aynı şekilde şşişlik devam ederse ödem atıcı bişeyler denersinCok da degildi aslinda ama baska odem yapacak bisey yemedim ki
Hoş buldum şeker nasılsın
Allah eksikliğini göstersinCok sıkı fıkıyızhergn bende sagolsn
Sana ayaklarımın resmini atayım sabah 69.70 çıktım wc de düzene girerse 68 e düşerim hemenanam 1.5 da kokoreç mi desene çok ödem değil o zaman kilon
bayrama kadar dikkat et kuzumAllah eksikliğini göstersinher gün gelemesin
Sana ayaklarımın resmini atayım sabah 69.70 çıktım wc de düzene girerse 68 e düşerim hemen
aynen içemem su da içemiyorum bu ara midemi bulandırıyor. bugün güzel başladım iş çıkışı kızlarla buluşucaz onlarla sadece birşeyler içerimbayrama kadar dikkat et kuzum
bir de dukan birasımı yapsan sen içemezsin gerçi ama
Bugün çorba ve salata ile dönücem eve canımbu kadar zor verirken bu kadar kolay alabilmen çok kötü canım
hepimizin yanında neler yeniliyor ama yemiyoruz o yüzden sende bahanelere sığınma ve bugün itibari ile kendine gel canım , 65 lerdeydin sen ya
D dugi 5gündür hiç menü ve spor paýlaşımi yapmamışsın ???? En son çarşamba paylaşmışsn
Verano_porteno listede olupda menü ve spor paylasım alanımizda hiç paylaşım yapmayan tek sen varsın? en son 25temmuz yani 2hafta once yapmışsın ve ondan önce de zaten toplam 4-5 kere menü yazmışsın 6temmuzdan 6ağustosa 1ayda sadece 4menü paylaşımı kalan 26gün ne yedin haberimiz yok hiç bildirimde bulunmuyorsun kural gereği özel durumlar dışında duzenli menü bildimi yapiyoruz ! Mesela şuan özel durumlarını belirttikleri için tatil ,taşınma Vs. Gibi 2arkadasmz bildirmiyor mesela ben de tatilde bildirmemisdm bu tarz durumlar olduğunda tabiki bu belirtilerek bildirim yapılmadığı durumlar oluna bilir ama o özel durumları dîşimda ki zamanlarda herkes paylaşımlarını düzenli yapmış listede olupda hiç paylaşımda bulunmayan tek kişi sensin
Canım normalde ben de su içemiyorum midemi bulandırıyor. Çözümü bardağa pipet koymakta buldum. Pipetle içtiğimde meşrubat içiyorsun diye telkin ediyorum kendimi. Şaka gibi ama bende işe yaradı, pipetlerimi yanımda taşıyorum artıkaynen içemem su da içemiyorum bu ara midemi bulandırıyor. bugün güzel başladım iş çıkışı kızlarla buluşucaz onlarla sadece birşeyler içerim
Bende de işe yariyor kuzum cok canim çekmişse minicik yiyordumkuzum senin dediğini şimdi ben yapıyorum herşeye isteğim inanılmaz azaldı
mesela kızıma mantı yapıyorum ona yedirirken bir kaşık sadece ağzıma atıyorum bir kase yemiş kadar oluyorum, ben diyetteyken patetes tüketmiyorum mesela patateside aynı şekilde 1 kaşık sadece ve böyle yaptığım içinde hem kilo vermeye devam ediyorum hem isteklerim olmuyor
Iyiyim fistigim evdeyim tatil nasil geçtiHoş buldum şeker nasılsın
Amin fistikGerçekten çok doğru dedin canım hep aynısını söylüyorum kendime çok yemek istediğim zaman bi lokmada aynı tat bi tabakta aynı tat Allah hepimize bol bol irade versin tutalım kendimizi
Normal de içerim ama bu 1 haftadır midem bulanıyor sudan limon damlattım dün pek işe yaramadıCanım normalde ben de su içemiyorum midemi bulandırıyor. Çözümü bardağa pipet koymakta buldum. Pipetle içtiğimde meşrubat içiyorsun diye telkin ediyorum kendimi. Şaka gibi ama bende işe yaradı, pipetlerimi yanımda taşıyorum artık
çok güzel geçti rafting yaptık eşimleBende de işe yariyor kuzum cok canim çekmişse minicik yiyordum
Iyiyim fistigim evdeyim tatil nasil geçti
OooNormal de içerim ama bu 1 haftadır midem bulanıyor sudan limon damlattım dün pek işe yaramadı
çok güzel geçti rafting yaptık eşimlebol bol yürüdüm yüzdüm güneş gördü vücudum bu sene . halen genzimde deniz suyunun tadı var
sen naptın kaç oldun
Eşyalarımız aynı imişbenimde balkonum yok camlarımında 1 tanesi fransız cam ama bu sefer araya girebildimve ne kadar kolay oldu silmem ama mobilyalar ve mutfak dolabım malesef ki lake temiz olunca süper oluyorlar ama hep elimde bez dolap ve kulp silmek zorundayım ben koltuk minderlerini de yıkadım kenarları deri onları cif poşetledim aynı şekilde sandalyelerimi sildim, perdelerimi yıkadım astım , camları sildim , bi kapılarım,avizeler bir de buzdolabı içim kaldı onlarıda halledicem artık
bir de işin komik tarafı ben bu temizliği yapıyorum ama bayramda burda değilim 2 hafta da yokum
En hızlı kabul olan dileğim bu oldukızlar 64.6 çıktımyani buda demek oluyor ki yarışma tartımla 63.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?