Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

5 Ağustos pazartesi - 11 Ağustos pazar spor listemiz

Mavi95=555+
cakilinannesi=870
dugi=
tgb1907=217.5
antiaging=
verano_porteno=

15 dk eliptik :60
10 dk kondüsyon bisiklet : 30
45 dk tempolu yürüyüş : 112.5
15 dk bölgesel : 15
toplam: 217.5

Canım haklısın kusura bakmayın lütfen ben ayın sonunda İstanbul'a geri taşındığım için geçen haftam eşyaları kolilemek ve yerime yeni kiracıyı bulmakla geçti. İşte de hesapları kapattığım için çok yoğundum. Zaten İstanbul'dan dün sabah döndüm, gideceğimi yazmıştım zaten. Spor da yapamadım düzgün yemek de yiyemedim. Bugün hem spora hem düzgün yemeye geri dönüyorum

aynen içemem su da içemiyorum bu ara midemi bulandırıyor. bugün güzel başladım iş çıkışı kızlarla buluşucaz onlarla sadece birşeyler içerim
Canım normalde ben de su içemiyorum midemi bulandırıyor. Çözümü bardağa pipet koymakta buldum. Pipetle içtiğimde meşrubat içiyorsun diye telkin ediyorum kendimi. Şaka gibi ama bende işe yaradı, pipetlerimi yanımda taşıyorum artık

Bende de işe yariyor kuzum cok canim çekmişse minicik yiyordum
Hoş buldum şeker nasılsın
Iyiyim fistigim evdeyim tatil nasil geçti

Normal de içerim ama bu 1 haftadır midem bulanıyor sudan limon damlattım dün pek işe yaramadı
Bende de işe yariyor kuzum cok canim çekmişse minicik yiyordum

Iyiyim fistigim evdeyim tatil nasil geçti
çok güzel geçti rafting yaptık eşimle bol bol yürüdüm yüzdüm güneş gördü vücudum bu sene . halen genzimde deniz suyunun tadı var
sen naptın kaç oldun

Ooo iyi yapmissiniz kuzum cok güzel geçmiş bende ayni 65 de takiliyorum tekrar 63 e ineyim diyorum ama baslayamadim sabit kaliyorum şuanlik

Eşyalarımız aynı imiş evet lake eşyalar sürekli silmek gerekiyor ama silince de harika parlıyor canım bende çok seviyorum gene olsa gene lake alırım silerim derim üşenmem aynen koltuklar deri sandalyelerde deri canım arap sabunu ile sil hem deriyi besleyip ömrünü uzatır hemde çok güzel parlatır çok güzel temizler canm temizlikçi kadınlar hep onla yapıyor bende onlardan duymuştum hep öyle siliyorum derileri canm koltuğun oturma ve yaslanma minderleride fermuarlı onları söküp yıkayıp geri taktim ondan o pratik oluyor maşallah çok güzel iş yapmışsın valla yarasın yanan kaloriler yanan yağlar olsun inşallah temizlikler tartıda ödül olarak düşsün inşalh çok amin

kızlar 64.6 çıktım yani buda demek oluyor ki yarışma tartımla 63.6
En hızlı kabul olan dileğim bu oldu daha cümlemi bitirmeden yağların erimiş bile süpersin tuğba bayram sonrası girersin artk listeye oohh sonunda tüm artıların gitti son kilona geri dönüp artık eksilere geçmeye başaldn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…