- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #324.941
bayramdan sonra kapışalım mı senle 2 kiloyu hemen verirsinOooiyi yapmissiniz kuzum cok güzel geçmiş bende ayni 65 de takiliyorum tekrar 63 e ineyim diyorum ama baslayamadim sabit kaliyorum şuanlik
Olur tatli kizbayramdan sonra kapışalım mı senle 2 kiloyu hemen verirsin
Gozun aydinKızlar regle oldumbu sefer fazla gecikmedi çok sevindim bayram öncesi gelmesi harika bayrama regle bitmiş olarak giricem ve inşallah 61 kilo ile girerim daha ne istiyeyim ❤
Gozun aydinondan sonra da ver elini 5 li rakamlar
Puiz buini duymadım ama araştırırım. Gerçi tatili bitirdim. Yüzümde lekeler oluştu sanırım. Canım sıkıldı. Kremi arkadaşım tavsiye etmişti. Yanmamı engellemedi maalesef.Puiz buin kullandın mı bu bize iyi gelmişti canım bende krem açıldıktan sonra bir ay içinde bitirmezsem kaşıntım olur su bazlı kremleri daha çok tercih ederim yağ bazlı olanlar pütür pütür yapıyor benide
3.olmuşumBu hafta spor sonuç listemiz
1.miz 3460 puan ileKizilbodur
2.miz 1971 puan ile @Mavi95
3.müz 940 puan ile A antiaging
tebrikler kizlarr
4.müz 240 puan ile @dugi
listede olup hiç spor yapmayanlar
@tgb1907
@Dlrykc
@Verano_porteno
@Buki_89
@ucukgenclik
Uygunsa bu sefer cezayı ben veKizilbodur verelim .. bence hiç spor yapmayanlar en az 30 dk hitt cardio yapsınlar??
Kolay gelsin ben de taşınacağım. Ev aramam lazım.Canım haklısın kusura bakmayın lütfen ben ayın sonunda İstanbul'a geri taşındığım için geçen haftam eşyaları kolilemek ve yerime yeni kiracıyı bulmakla geçti. İşte de hesapları kapattığım için çok yoğundum. Zaten İstanbul'dan dün sabah döndüm, gideceğimi yazmıştım zaten. Spor da yapamadım düzgün yemek de yiyemedim. Bugün hem spora hem düzgün yemeye geri dönüyorum
bayram sonunda olurum da bayrama kadar olmam canım. ne güzel 67 yi görmüştümOlur tatli kizbir zamanlar ben senden 1 kilo geride 70 li kilolarda başlamıştık simdi de sen 1 kilo geriden gelirsin bayram sonuna kadar 66 olarmisin
gözün aydın canım bayramda rahat edeceksinKızlar regle oldumbu sefer fazla gecikmedi çok sevindim bayram öncesi gelmesi harika bayrama regle bitmiş olarak giricem ve inşallah 61 kilo ile girerim daha ne istiyeyim ❤
En azindan sabit kalsaydin cok iyi olurmus kuzum ama olsun ben bekliyorum senibayram sonunda olurum da bayrama kadar olmam canım. ne güzel 67 yi görmüştüm
gözün aydın canım bayramda rahat edeceksin
bol bol yüzmüşsündür zaten spora ne gerekMerhaba kızlar. Dün 10 saat boyunca yoldaydım. Spor yapamadım haliyle.
Deniz tatili bitti ama tatile devam..
o kadar yedim içtim ki hoş günde 2 3 saat yüzüyorduk 1 2 saat yürüyüş vardı birde sürekli merdiven çık in yaptık evde dupleksti asansörde yoktu büyük kısmı sıcaktan ödem.En azindan sabit kalsaydin cok iyi olurmus kuzum ama olsun ben bekliyorum senibayramdan sonra başlayalım olur mu
yaparsın bence canım şeker bayramı değil sonuçtasağol canımcım şiş girmeyeceğim çok şükür şimdi kendimi şartlandrmaya çalışıyorum tatlı yemeden bayramı kapatacaksın diye bakalım onuda başarabilecekmiyim
Takdir ettim gerçektensağol canim benim Aynen canm inslh bir kaç günde 61 olurum sonra 60a geçerim veeee ver elini 50li kilolar ay tartıdaki rakamın 5ile başlayacağını düşünmek bile çok heyecan veriyor iki gündür çıldırıcam dercede çikolatalı tatlılara kriz yaşadım ve yemedim hele dün çıldırtıcı kriz geldi baktım evde çikolatalı sufle yada brovni yapacak malzemeler de var çırpsam 2dk da hazır ve deli gibi yiyesim var üstelik akşam yemeğinize 5de yediğim için zaten açlık tatlı isteği regle ile hat sayfaya gelmiş dolabı açtım bakıp bakıp kapadım kızım dedim sen güçlüsün bunu da atlatrsın sen 5li rakamlara fit hatun olmayı hakediyorsun ve kendime hemen bur kahve yaptm ve kahvemi içim üstüne 2-3 bardak su ve hatta kalkıp tekrar bir kahve ve üstüne de tekrar kondisyon bisikletime oturup gece 1saat daha sürdüm ve yatağa kendimle gurur duyarak girdim işte dedim bu hazzın yerini hiçbir tatlı alamazdı inşallah bir kaç güne de gene emeklerinin karşılığını alıp bir düşüş daha yaşıycam ❤
Zaten şeker bayramında da yemedim canım bu yaz tatillerden ve bayramlardan hep sabit kalarak sıfır artı ile çıktımo kadar yedim içtim ki hoş günde 2 3 saat yüzüyorduk 1 2 saat yürüyüş vardı birde sürekli merdiven çık in yaptık evde dupleksti asansörde yoktu büyük kısmı sıcaktan ödem.
cuma günü tam gaz başlarım diyete bayram boyunca 2 kilo verirsem sana yetişmiş olurum bayram sonrasında
yaparsın bence canım şeker bayramı değil sonuçta
Takdir ettim gerçekten
Amin amiiinnnnAllah eksikliğini göstersinher gün gelemesin
Sana ayaklarımın resmini atayım sabah 69.70 çıktım wc de düzene girerse 68 e düşerim hemen
Cevap vermis miydum ben sanaBugun de geldimi sevgili kayananacigin
Dur dur sıra bendehep ben mi seni takdir edicem bikerecik de sen beni takdir et zaten kuvvetle muhtemel ki cuma günü gene ben seni takdir ediyor olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?