Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gozun aydinondan sonra da ver elini 5 li rakamlar
sağol canim benim Aynen canm inslh bir kaç günde 61 olurum sonra 60a geçerim veeee ver elini 50li kilolar ay tartıdaki rakamın 5ile başlayacağını düşünmek bile çok heyecan veriyor iki gündür çıldırıcam dercede çikolatalı tatlılara kriz yaşadım ve yemedim hele dün çıldırtıcı kriz geldi baktım evde çikolatalı sufle yada brovni yapacak malzemeler de var çırpsam 2dk da hazır ve deli gibi yiyesim var üstelik akşam yemeğinize 5de yediğim için zaten açlık tatlı isteği regle ile hat sayfaya gelmiş dolabı açtım bakıp bakıp kapadım kızım dedim sen güçlüsün bunu da atlatrsın sen 5li rakamlara fit hatun olmayı hakediyorsun ve kendime hemen bur kahve yaptm ve kahvemi içim üstüne 2-3 bardak su ve hatta kalkıp tekrar bir kahve ve üstüne de tekrar kondisyon bisikletime oturup gece 1saat daha sürdüm ve yatağa kendimle gurur duyarak girdim işte dedim bu hazzın yerini hiçbir tatlı alamazdı inşallah bir kaç güne de gene emeklerinin karşılığını alıp bir düşüş daha yaşıycam ❤

Puiz buini duymadım ama araştırırım. Gerçi tatili bitirdim. Yüzümde lekeler oluştu sanırım. Canım sıkıldı. Kremi arkadaşım tavsiye etmişti. Yanmamı engellemedi maalesef.
3.olmuşum .
Cumartesi pazar sporumu cısslarıma saydım.
Kolay gelsin ben de taşınacağım. Ev aramam lazım.

En azindan sabit kalsaydin cok iyi olurmus kuzum ama olsun ben bekliyorum seni bayramdan sonra başlayalım olur mu
o kadar yedim içtim ki hoş günde 2 3 saat yüzüyorduk 1 2 saat yürüyüş vardı birde sürekli merdiven çık in yaptık evde dupleksti asansörde yoktu büyük kısmı sıcaktan ödem.
cuma günü tam gaz başlarım diyete bayram boyunca 2 kilo verirsem sana yetişmiş olurum bayram sonrasında
sağol canımcım şiş girmeyeceğim çok şükür şimdi kendimi şartlandrmaya çalışıyorum tatlı yemeden bayramı kapatacaksın diye bakalım onuda başarabilecekmiyim
yaparsın bence canım şeker bayramı değil sonuçta

Takdir ettim gerçekten

Zaten şeker bayramında da yemedim canım bu yaz tatillerden ve bayramlardan hep sabit kalarak sıfır artı ile çıktım eşimin akrabaları iki bayramda da yöresel börekler,tatlılar ve sarmalar mutlaka yapıyorlar ve şimdi gene kavurma vs. Et çeşitlerinin yanına onlardan dizecekler masaya geçen bayram da da keteler ,el açması baklavalar ,sarmalar,ev limonatası vs. Vs. Neler neler Havlarda uçtu ama ben yemedim yada bir çatal kadar parça koparıp taddım okadar gene öyle yapıcam canm sadece et ve salata yerim bol bol da çay içip nefsimi öldürmeye bakarım

hep ben mi seni takdir edicem bikerecik de sen beni takdir et zaten kuvvetle muhtemel ki cuma günü gene ben seni takdir ediyor olucam
Dur dur sıra bende 5li rakam diyorsun. Valla kendşm zayıflamış gibi mutlu oluyorum gerçekten. Ama zaferi fazlasıyla hak ediyorsunnn. Ben de sabah tartıldım hala 73.4üm cumaya 72li rakam görmek istiyorum bayram hedefimi tutturamasam da üzülmicemm. Cezamı çeker yola devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…