- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.641
Buna bende katılıyorum onlar kaslanmaya daha çok önem veriyorlar ve kolun incelmesi için kasları uzatan plates hareketleri yapmalısınCanm ben senin kollarının yanlış ölçüldüğünden çok emindim çünki senin kollarının kesinlikle 30-31 filan olduğu belli idi 26 yazınca ben şoka girmiştim ve hatta hatirlarsan sana tekrar tekrar eminmisin nasl 26 yada tam neresinden ölçtün gibi çok sordum çünki kolu incecik çok güzel duran kişilerinki 26 oluyor 26 kol kalın durmaz fotolarından belli idi ama keşke sende eve gidince ölçüde idin nasl okadar yanlış ölçmüştabi senin için böylesi çok üzücü oldu canm benim 28 e düşmüştü 2-3cm daha verip 26 olsa tam iyi olur diye düşünüyorum hatta melisa- a sormuştum kaç diye onun kolu 26 imiş çok güzel incecik kolları ondan sen 26 deyince şok oldum arada çok fark var çünki 5cm kol gibi dar bir alanda çok çok ciddi fark yaratıyor 26 olduğunda zaten dal gibi kalmış olcak kolların ama bana sorarsan spor slaonu yüzünden kolun incelmiyor o aletler kolunun kaslanmasina sebep oluyorlar ve kolların sıkılasiyor gevsemiyor ama kalın kalıyor aletli kol çalışmayı bîrakmalısin iyice araştır derim çünki spor hocaları çok çok yanlış yönlendirme yapabiliyorlar
Kesinlikle plates bandıyla çalış canm band öyle aletler gibi kaslandırip şişirmiyor kolları direk incelip sıkılaştırıyorPilates bandiyla çalışayım olmazsa
Canım sen bike ne kadar yoruluyorsunn. Elemanların vay halineAnnem beni hiç anlamıyor kızlar neymiş çok yoğunmuş çok yoruluyormuş yarın onunla gidecekmişim bende yoruluyorum dedim tamam seni yoruldukça dinlendiricem diyor gene sinirim bozuldu. Tamam bende anneme üzülüyorum ama onlarda yeni gelen elemanlara işi öğretmek için disiplinli davranıyorlar çocuklar kaçıyor haklı olarak of ya.
Üzgünüm. Dün geceden beri çok hastayım. Gece 2,5'da baş dönmesi ve mide bulantısı, kusma. Öğlene doğru tartıda 68 çıktım. Ama bildirim olmayacak sanıyordum.**14.Takım 635.Etap***
Mavi95 (75.1/74.9/0.2/%0.27 )izne ayrilmak istiyor.
kaptinn(57.5/57.4/0.1/%0.17)
antiaging (67.9///%)
cakilinannesi (72.0/72.5/+0.5/%-0.69)
Dlrykc (53.6/55.0/+1.4/%-2.61)
yellow girl (62.2/61.8/0.4/%0.64)
Verano_porteno (60.8///%) sabit
14. Takım ortalaması :
Geçmiş olsun canmÜzgünüm. Dün geceden beri çok hastayım. Gece 2,5'da baş dönmesi ve mide bulantısı, kusma. Öğlene doğru tartıda 68 çıktım. Ama bildirim olmayacak sanıyordum.
Unuturmuyum canım hiç sizimagickk nasılsın canım ? Hiç uğramıyorsun?
M MissHayaLet vemelisa- hep uğruyorlar bize sağolsunlar ama sen hiç uğramıyorsun bizi unuttun mu ?
Sağol can benimUnuturmuyum canım hiç siziannemin yanındayım şu anda dinleniyorum siz neler yapiyosunuz bakalım kilon çok iyi güzel verdin canım yakında hedefini görürsün bende kilo aldım yine bayramdı tatildi burdada toparlayamıyorum inşallah eve dönünce artık toparlarım
Bana daha çok yükleniyorlar onlara göre ben örnek olmalıyım onlaraCanım sen bike ne kadar yoruluyorsunn. Elemanların vay halineyoksa sana daha mi çok yükleniyorlar
Geçmiş olsun şimdi nasılsınÜzgünüm. Dün geceden beri çok hastayım. Gece 2,5'da baş dönmesi ve mide bulantısı, kusma. Öğlene doğru tartıda 68 çıktım. Ama bildirim olmayacak sanıyordum.
Kış gelsin streç işine o zaman girelim bence yoksa bu sıcakta ölür gideriz tövbe Ben de onu düşündüm yağı sürüp streç sarıp sporu öyle yapınca vucut sıcaklığı ile yağ daha iyi etki ediyormuş ve sıkılaşıyormuş filan diye bu hafta biseyler denemeye başlıyayım bakalım yarn markete gidip streç alayım karnıma sarayım bakalım 2 hafta deniyim onu fark yapacak mı 2hafta sonra da kızım anaokuluna başlayınca bende dışarda sahilde tekrar yürüyüşe başlrm hem daha iyi kilo atarım hemde vücut güzel toparlanır geceleride zıplıyayım haftanın 3günüde ciddi karın ve iç bacak antremanı yaparım kendime hemen program oluşturucam daha da sıkı sıkı olmam şarttaş gibi olmak istiyorum
yalnız nasıl yanlış ölçmeyi başarmış hoca çok ilginç yani bu bi başarıCanm ben senin kollarının yanlış ölçüldüğünden çok emindim çünki senin kollarının kesinlikle 30-31 filan olduğu belli idi 26 yazınca ben şoka girmiştim ve hatta hatirlarsan sana tekrar tekrar eminmisin nasl 26 yada tam neresinden ölçtün gibi çok sordum çünki kolu incecik çok güzel duran kişilerinki 26 oluyor 26 kol kalın durmaz fotolarından belli idi ama keşke sende eve gidince ölçüde idin nasl okadar yanlış ölçmüştabi senin için böylesi çok üzücü oldu canm benim 28 e düşmüştü 2-3cm daha verip 26 olsa tam iyi olur diye düşünüyorum hatta melisa- a sormuştum kaç diye onun kolu 26 imiş çok güzel incecik kolları ondan sen 26 deyince şok oldum arada çok fark var çünki 5cm kol gibi dar bir alanda çok çok ciddi fark yaratıyor 26 olduğunda zaten dal gibi kalmış olcak kolların ama bana sorarsan spor slaonu yüzünden kolun incelmiyor o aletler kolunun kaslanmasina sebep oluyorlar ve kolların sıkılasiyor gevsemiyor ama kalın kalıyor aletli kol çalışmayı bîrakmalısin iyice araştır derim çünki spor hocaları çok çok yanlış yönlendirme yapabiliyorlar
Çatlak olayını sen baya araştırmışsın canım inşallah yaptıkların işe yarar son rötuşların kaldı artıkKızlar yağları alıp karıştırmak yerine direk bioil aldım güzelce karnıma yedide yedide masaj yaparak sürdüm ve streçlediman itibari ile sıkılaştırma prüssüzleştirme çalışmalarına başlamış bulunmaktayım artk son kilolarıma geldim ve onun için artk sıkı şekilde cilt bakımı ve sıkılaştırmasına ağırlık vererek ilerliycem plates,yağ bakımları,kremler,masajlar bundan sonra ön planda benim için olacak bu hafta bir güzellik merkezinden 6seanslık filan sıkılaştırıcı masaj paketi alıcam ve onu sıkılaştırıcı yağlarlar ile ve kremlerle ile destekliycem ve plateslede tamamlıycam zıplama ile de lenfamatik sistemi uyarırim ve bu kombinasyon iç ve dış bacak bacak basen bölgesi için tam isteğim noktaya beni ulaştırır karnım zaten düzlesti ve onun sıkılasması gerilemesi içinde çatlaklar dışında karnım da tam istediğim noktaya ulaşmış olacak geriye sadece karnım da ki çatlak olayı kalıyor onun için kök hücre hiyolironik asit kolajen ampulleri filan almayı planlıyorum tabi onları uygulamak için öncesinde dermoroller uygulamam lazım bir dermoroller de alayim diyorum ama kararsız kaldım sankii hem herkes çok övüyor gibi hem de tam 100 de 100 sonuç aldm diyen yok gibi çok ilginç bir durum
Bence kızcağızı ölçmemiş mutlu olsun diye ölçer gibi yapmışKış gelsin streç işine o zaman girelim bence yoksa bu sıcakta ölür gideriz tövbe oh şimdiden bizim yerimize de yürü mis sahil havasında
yalnız nasıl yanlış ölçmeyi başarmış hoca çok ilginç yani bu bi başarı
Büyük ihtimal canım normal bi insan olarak biz bile ölçebiliyosak hoca nasıl başarmış bunu gerçekten tuhafBence kızcağızı ölçmemiş mutlu olsun diye ölçer gibi yapmış
Sağol canım ya şuan hala onu araştırmakla meşgulümÇatlak olayını sen baya araştırmışsın canım inşallah yaptıkların işe yarar son rötuşların kaldı artık
Yok ben kışı bekliyememKış gelsin streç işine o zaman girelim bence yoksa bu sıcakta ölür gideriz tövbe oh şimdiden bizim yerimize de yürü mis sahil havasında
yalnız nasıl yanlış ölçmeyi başarmış hoca çok ilginç yani bu bi başarı
Bence kızcağızı ölçmemiş mutlu olsun diye ölçer gibi yapmış
Yöntemi paylaşmayi unutma canımKızlar bir yöntem buldum yapan kişinin öncesi sonrası resmi de bu ben şokkızlar farka bakın resmen yok olmuş bunlar
Eki Görüntüle 2299064
Tamam canım iyice detaylarıyla öğreniyim sizlere paylaşıcamYöntemi paylaşmayi unutma canımbizde deneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?