Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Buna bende katılıyorum onlar kaslanmaya daha çok önem veriyorlar ve kolun incelmesi için kasları uzatan plates hareketleri yapmalısın

Annem beni hiç anlamıyor kızlar neymiş çok yoğunmuş çok yoruluyormuş yarın onunla gidecekmişim bende yoruluyorum dedim tamam seni yoruldukça dinlendiricem diyor gene sinirim bozuldu. Tamam bende anneme üzülüyorum ama onlarda yeni gelen elemanlara işi öğretmek için disiplinli davranıyorlar çocuklar kaçıyor haklı olarak of ya.

Canım sen bike ne kadar yoruluyorsunn. Elemanların vay haline yoksa sana daha mi çok yükleniyorlar

Üzgünüm. Dün geceden beri çok hastayım. Gece 2,5'da baş dönmesi ve mide bulantısı, kusma. Öğlene doğru tartıda 68 çıktım. Ama bildirim olmayacak sanıyordum.

Üzgünüm. Dün geceden beri çok hastayım. Gece 2,5'da baş dönmesi ve mide bulantısı, kusma. Öğlene doğru tartıda 68 çıktım. Ama bildirim olmayacak sanıyordum.
Geçmiş olsun canm keşke daha erken saatlerde girip bakma fırsatın olsa idi çok bekledik ama gelmeyince dün bildirdiğin kiloyu yazdık takm ortalaması çok çok kötü oldu bu hafta artk haftaya güzel ortalamamız olur inşlh

magickk nasılsın canım ? Hiç uğramıyorsun?
M MissHayaLet ve melisa- hep uğruyorlar bize sağolsunlar ama sen hiç uğramıyorsun bizi unuttun mu ?
Unuturmuyum canım hiç sizi annemin yanındayım şu anda dinleniyorum siz neler yapiyosunuz bakalım kilon çok iyi güzel verdin canım yakında hedefini görürsün bende kilo aldım yine bayramdı tatildi burdada toparlayamıyorum inşallah eve dönünce artık toparlarım

Sağol can benim ❤ seni görmek ne güzel evet çok şükür 61'lere düştüm canım bu ay sonuna kadar 1kilo daha anca zor zar gider belki 60 olurum bende eylül de canm sende dönmüş olursun eylüle beraber 58lere 57lere inmeye çalışırız ne zaman dönüceğiniz bellimi

Kızlar yağları alıp karıştırmak yerine direk bioil aldım güzelce karnıma yedide yedide masaj yaparak sürdüm ve streçledim an itibari ile sıkılaştırma prüssüzleştirme çalışmalarına başlamış bulunmaktayım artk son kilolarıma geldim ve onun için artk sıkı şekilde cilt bakımı ve sıkılaştırmasına ağırlık vererek ilerliycem plates,yağ bakımları,kremler,masajlar bundan sonra ön planda benim için olacak bu hafta bir güzellik merkezinden 6seanslık filan sıkılaştırıcı masaj paketi alıcam ve onu sıkılaştırıcı yağlarlar ile ve kremlerle ile destekliycem ve plateslede tamamlıycam zıplama ile de lenfamatik sistemi uyarırim ve bu kombinasyon iç ve dış bacak bacak basen bölgesi için tam isteğim noktaya beni ulaştırır karnım zaten düzlesti ve onun sıkılasması gerilemesi içinde çatlaklar dışında karnım da tam istediğim noktaya ulaşmış olacak geriye sadece karnım da ki çatlak olayı kalıyor onun için kök hücre hiyolironik asit kolajen ampulleri filan almayı planlıyorum tabi onları uygulamak için öncesinde dermoroller uygulamam lazım bir dermoroller de alayim diyorum ama kararsız kaldım sankii hem herkes çok övüyor gibi hem de tam 100 de 100 sonuç aldm diyen yok gibi çok ilginç bir durum

Kış gelsin streç işine o zaman girelim bence yoksa bu sıcakta ölür gideriz tövbe  oh şimdiden bizim yerimize de yürü mis sahil havasında
yalnız nasıl yanlış ölçmeyi başarmış hoca çok ilginç yani bu bi başarı

Çatlak olayını sen baya araştırmışsın canım inşallah yaptıkların işe yarar son rötuşların kaldı artık

Bence kızcağızı ölçmemiş mutlu olsun diye ölçer gibi yapmış

Çatlak olayını sen baya araştırmışsın canım inşallah yaptıkların işe yarar son rötuşların kaldı artık
Sağol canım ya şuan hala onu araştırmakla meşgulüm koydum kafaya sımsıkı pürüzsüz hale sokmama lazım şimdi bir kaç yöntem daha buldum hepsini not alıyorum bakalım önce sikilastırmaya ağırlık vericem son kilolar + yoğun sıkılaştırma olarak ilerliycem sıkılaştırma işini de iyice yola koyunca direk çatlak olayına çözüme başlıycam bakalm inşlh şu çatlakları yok ederim
Yok ben kışı bekliyemem kışın artk çatlak olayına başlarım canm ikisi aynı anda olmuyor çünki ondan dolayı önden biran önce sıkılık vs. için şu yağlar süreçleri yapıcam ben sardım başladım bugün kız aç klimayı geç karşısına kışa gerek yok klima var yanla hocaya ben de şok hafi mezureyi yanlış tuttun onu da nasl başardın ayrı konu ama insan 26 çıkınca yanlış mı ölçüt deyip gene ölçmez mi ? Ben bile bakınca bu kol 26 olamaz dedim yani şuan 31mis demekki ozman belki 33 belki 35 belli diil ama kaç yıllık spor hocası o 30kusur bir kola bakınca anımsıyor mu bu ölçü olamaz yanlış mı ölçtüm demiyor mu yaa yuuhh yani ona ben valla artk bakınca resimden de görüntüden de anlıyorum beli aşşığı yukarı kaçtır göğsü kaçtır kolu bacağı kaçtır çok iyi tahmin edebiliyorum yani hocanın da bakınca bu şukadardr diye tahmini bilmesi ve bu ölçü olamaz deyip kendi yanlışını saniyesinde anlaması lazım di ama demek ki iyi bi hoca diil belki de bukonular da hiç tecrübesiz biri idi öylelerini de çalstriyorlar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…