Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bir yöntem buldum yapan kişinin öncesi sonrası resmi de bu ben şok kızlar farka bakın resmen yok olmuş bunlar
Eki Görüntüle 2299064
Canim bana bu resimle oynanmis gibj geldi, dikkat edersen renk farkliliklarini gorursun. Asil tonlari baya farkli. Tabi yontem ne veya ticari bisey mi bilmiyorum ama bunu cok sik yapiolar. Uyarmak istedim

Canim bana bu resimle oynanmis gibj geldi, dikkat edersen renk farkliliklarini gorursun. Asil tonlari baya farkli. Tabi yontem ne veya ticari bisey mi bilmiyorum ama bunu cok sik yapiolar. Uyarmak istedim
Canm ticari birşey olsa bende ton farklı bile olmasa foto ile oynanmış diyip inanmıyorum ama ticari birşey diil k.k da yapan biri fotosunu atmış kullandığı şeyde direk tek bir firmaya ait özel bir marka filan diil yani satış yada yönlendirme odaklı bir şey tavsiye etse satış için yapıyor diim öyle birşey de diil canm kendi yaptıklarını tavsiye etmiş ve fotosunu koymuş ondan ne amacı olabilir bunu yapmakta başka diye inandm ve yöntem de çok mantklı geldi çünki bunlar hiçbir yağ ve kremle düzelmez bence zaten ama bu bayanin yaptgi ile olursa olur canm renk farkı fotonum çekiş açısından güneşlemesen gece gündüz farkından herşeyden olabilir canım kişi sadece tca kullanms çünki sonrada krem ve vitamin sürmüş ve 14 yıllık çatlakların di en pahalı ürünler bir çok yöntemlerle gitmemişti bunla gitti diyor çok cüzzi rakama eczaneden filan 2-3 bir şey alp yapılabilecek şey yani ama tca tehlikeli sadece o var

Son düzenleme:
Kizlar yoldayiz suan, kilo aldim mi verdim mi merak icindeyim ama kesin yol odemi vardir. Pazartesi dhaa saglikli sonuc alirdim sanki
Evt canm bugün yarn yolculuk ödemi vs. Çıkabilir ama pazartesi tam net kilon çıkar canım hayırlı yolculuklar ❤ bende çok merak ediyorum bakalım kaç çıkacaksın

Benimkiler soldaki gibi. Acava tamamen kaybolurlar mi
Kalıcılaşmadan birşeyler sür canm yeni iken daha çabuk yok olma şansı oluyor ve de kilo verdikçe çatlaklarının artmasınıda önlemiş olursun ondan en azın dan yağlardan filan sür yada bol bol nemlendirmeyi hiç bırakma sen çok ciddi kilo vericeksin zaten kilo alıp vermeler çatlak sebebi oluyor şimdiden duzenli krem ve yağ filan yaparsan tüm kiloların gidene kadar hiç çatlamazsın ve var olanlarında baya hafifletirsin

Kızlar gece yatarken sıkılaştırıcı krem sürmüştüm sabah kalkınca onu yıkadım sonra bioil yağ sürdüm ve spor yaptm
Trambolin zıplama,Mekik,Abs,Makas yaptm şimdi duşa girdim çıkınca da bol bol nemlendirici sürdüm aayyy çok sıkıcı bune daha asıl kullanmayı istediğim ürünlere başlamadım bile ama 2 günde bunaldm aayyy çok sıkıcı yaa valla nasl dayancam ama istediğim diğer ürünlerde karar verdim ve hepsini sipariş verdim onlarda önümüzdeki hafta içi elime ulaşırlar bu arada 6seans da G5 masajı paketi de aldım o çok iyi sıkılaştırıyor ona da haftaya başlıycam bakalım umarım sıkılmadan herşeyimi sonuna kadar düzenli kullanrm ve sonuç alrm

Tca Yi hic duymamistim canim , tehlikeliyse kullanma ama ya bisey olursa. Yada eczaciya danis

Tca Yi hic duymamistim canim , tehlikeliyse kullanma ama ya bisey olursa. Yada eczaciya danis
Canm büyük ihtimal eczanede yoktur kimyasal ürün bir çeşit asit yakıp tekrardan alttan yeni cilt çıkmasını sağlıyor çok çok kısa sürede yıkayıp sonlandırıcı sürmek lazımmış baya arastrdm çok yapan var ama asıl yüzüne yapanlar genel de çok fazla çok şükür cildim pürüssüz parlak çok güzel ondan daha önce hiçbir şey arastrmamistm şimdi görünce şok oldum cildi delik deşik oyun yanik vs. Gibi sorunları olanlar bunla puruzsuzlestiriyormus üstteki deri yanıyor alttan taze güzel cilt çıkıyor ama yüzüm de sorun olsa idi asla asla yapamazdım ben yaaa yüze çok korkunç tehlikeli ama göbeğe yaparm göbekte dar bir alanda var sorunum oraya uyguliycam en güvenilir yerden set halinde aldm ben sonlandiricisi bakım yapıcı spreyi filan herşeyi içinde hazır canm onunla yaparm ama çok ucuza ne olduğu belli olmayanlar var onlarla yapılmaz zaten hakiki baya pahalı arada ciddi fiyat farkı var ve zaten sonlarndrcisi var onu sürünce durduruyor sun ve 20saniye filan tutumdanmış 3günde kabuk bağlık deri soyulup kendini atıyormuş sonrada alttan yeni cilt çıkıyor çok dikkatli uygulama yapmak lazım daha bir sürü detayları incelikleri var ben dikkatlice uygulayıp denicem karnıma bir kere bakalım ne olacak

Evet canım eylül gibi döneceğim bakalım sen bu gidişle beni geçeceksin çok iyi gidiyosun ben detoks falan yaptım verdim de ama yine aldım kendimi biraz sıksam vericemde işte tatilde ancak bu kadar fazla almayayimda önemli olan o ama eski senelere göre istikrarlı gidiyorum çok almıyorum sende tatilde hiç almamışsın kız bravo sana

evet canım bu sene akıllandık valla tatiller de almıyoruz artk emeklerimizin kıymetini bilelim zor veriliyor ❤ senin zaten fazlan yok kuzum dönene kadar koruya bildiğini korursun dönünce kalanını hallederiz benim de artk çok çok zor gidiyor azaldıkça yavaßladı zaten eylülde detoks filan yaparız beraber biseyler gene mira okulda olucak ya ozman bana da rahat oluyor

Mavi çok merak ediyorum şimdi acaba ben 60ı sen 73ü nezaman görürüz
Ben haftasonu cumartesi hep bozuyorum ve o 1 gün diğer 6 günü götürüyor bugün akşam yemeği olarak sucuk ekmek yedim çünkü bugün 2 kaynım 1 eltim ve kayinvalidem eşim ben denize gttik akşamda orda semaver yakıp çay içtik ve tek yiyecek satan yer ekmek arası yapan bi yerdi acikinca mecbur yedik . Bi de dondurma bi de sabah yarım simit yemiştim . Yine mahvettim . Bu aralar olmuyor. Spor yaparken hep hayal ediyorum gaza gelip onu yemiycem bubu yapmiycm ama ilk günkü o sıkı istikrarı asıl şimdi yapmam gerekirken hiç yapamıyorum . Ama ben bunu degstrcem yarın da spora gidicem bu hafta ici de detoks yapicam. Düzelticem artık bu durumu . Bugün ac 75.6 cıktı yine . Hergun degisiyor cumaya kadar tartilmiycam.
Ama sorunun cevabını ben de merak ediyorum ben bu ara yapsam da yapmasam da 75 den kurtulamadim yemiyorum 74 olamiyorum yiyorum 76 ya çıkmıyorum yapıştı 75 bana sanki dünyayı yesem yine 75 kalıcak ya da 10 gün ac kalsam yine 75 kalacak gibi gelmeye basladi . Ama bence 2 haftaya ikimizde baya inicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…