- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #325.661
Bunu hiç düşünmemiştimacaba incelme olmamış deyince üyeliğini sildirir diye korkup 5 er 10ar cm incelme var diye mi yazdı bu adam para için herşey yaparlar
Canim bana bu resimle oynanmis gibj geldi, dikkat edersen renk farkliliklarini gorursun. Asil tonlari baya farkli. Tabi yontem ne veya ticari bisey mi bilmiyorum ama bunu cok sik yapiolar. Uyarmak istedimKızlar bir yöntem buldum yapan kişinin öncesi sonrası resmi de bu ben şokkızlar farka bakın resmen yok olmuş bunlar
Eki Görüntüle 2299064
Canm ticari birşey olsa bende ton farklı bile olmasa foto ile oynanmış diyip inanmıyorum ama ticari birşey diil k.k da yapan biri fotosunu atmış kullandığı şeyde direk tek bir firmaya ait özel bir marka filan diil yani satış yada yönlendirme odaklı bir şey tavsiye etse satış için yapıyor diim öyle birşey de diil canm kendi yaptıklarını tavsiye etmiş ve fotosunu koymuş ondan ne amacı olabilir bunu yapmakta başka diye inandm ve yöntem de çok mantklı geldi çünki bunlar hiçbir yağ ve kremle düzelmez bence zaten ama bu bayanin yaptgi ile olursa olur canm renk farkı fotonum çekiş açısından güneşlemesen gece gündüz farkından herşeyden olabilir canım kişi sadece tca kullanms çünki sonrada krem ve vitamin sürmüş ve 14 yıllık çatlakların di en pahalı ürünler bir çok yöntemlerle gitmemişti bunla gitti diyor çok cüzzi rakama eczaneden filan 2-3 bir şey alp yapılabilecek şey yani ama tca tehlikeli sadece o varCanim bana bu resimle oynanmis gibj geldi, dikkat edersen renk farkliliklarini gorursun. Asil tonlari baya farkli. Tabi yontem ne veya ticari bisey mi bilmiyorum ama bunu cok sik yapiolar. Uyarmak istedim
Evt canm bugün yarn yolculuk ödemi vs. Çıkabilir ama pazartesi tam net kilon çıkar canımKizlar yoldayiz suan, kilo aldim mi verdim mi merak icindeyimama kesin yol odemi vardir. Pazartesi dhaa saglikli sonuc alirdim sanki
Benimkiler soldaki gibi. Acava tamamen kaybolurlar miKızlar bir yöntem buldum yapan kişinin öncesi sonrası resmi de bu ben şokkızlar farka bakın resmen yok olmuş bunlar
Eki Görüntüle 2299064
Kalıcılaşmadan birşeyler sür canm yeni iken daha çabuk yok olma şansı oluyor ve de kilo verdikçe çatlaklarının artmasınıda önlemiş olursun ondan en azın dan yağlardan filan sür yada bol bol nemlendirmeyi hiç bırakma sen çok ciddi kilo vericeksin zaten kilo alıp vermeler çatlak sebebi oluyor şimdiden duzenli krem ve yağ filan yaparsan tüm kiloların gidene kadar hiç çatlamazsın ve var olanlarında baya hafifletirsinBenimkiler soldaki gibi. Acava tamamen kaybolurlar mi
Sağol canım. Bugün biraz daha iyiyim. Ne olduğunu anlayamadım. Perşembe ofiste de kötüydüm, acayip sıcak vardı. Hala da çok sıcak.Geçmiş olsun şimdi nasılsın
Çok sevindim canımMerhaba kızlar. Bugün de zor kalktım. Yorgunluğum yeni çıkıyor sanırım.
Tartıda 67,7 çıktım. Dikkat edersem haftaya 67 görürüm belki.
Kızlar ben gene Afrika örgüsü yaptırmak istiyorum böyle saçım hep uçuşuyor
Tca Yi hic duymamistim canim , tehlikeliyse kullanma ama ya bisey olursa. Yada eczaciya danisCanm ticari birşey olsa bende ton farklı bile olmasa foto ile oynanmış diyip inanmıyorum ama ticari birşey diil k.k da yapan biri fotosunu atmış kullandığı şeyde direk tek bir firmaya ait özel bir marka filan diil yani satış yada yönlendirme odaklı bir şey tavsiye etse satış için yapıyor diim öyle birşey de diil canm kendi yaptıklarını tavsiye etmiş ve fotosunu koymuş ondan ne amacı olabilir bunu yapmakta başka diye inandm ve yöntem de çok mantklı geldi çünki bunlar hiçbir yağ ve kremle düzelmez bence zaten ama bu bayanin yaptgi ile olursa olur canm renk farkı fotonum çekiş açısından güneşlemesen gece gündüz farkından herşeyden olabilir canım kişi sadece tca kullanms çünki sonrada krem ve vitamin sürmüş ve 14 yıllık çatlakların di en pahalı ürünler bir çok yöntemlerle gitmemişti bunla gitti diyor çok cüzzi rakama eczaneden filan 2-3 bir şey alp yapılabilecek şey yani ama tca tehlikeli sadece o var
Canm büyük ihtimal eczanede yoktur kimyasal ürün bir çeşit asit yakıp tekrardan alttan yeni cilt çıkmasını sağlıyor çok çok kısa sürede yıkayıp sonlandırıcı sürmek lazımmış baya arastrdm çok yapan var ama asıl yüzüne yapanlar genel de çok fazlaTca Yi hic duymamistim canim , tehlikeliyse kullanma ama ya bisey olursa. Yada eczaciya danis
Evet canım eylül gibi döneceğim bakalım sen bu gidişle beni geçeceksin çok iyi gidiyosun ben detoks falan yaptım verdim de ama yine aldım kendimi biraz sıksam vericemde işte tatilde ancak bu kadar fazla almayayimda önemli olan o ama eski senelere göre istikrarlı gidiyorum çok almıyorum sende tatilde hiç almamışsın kız bravo sanaSağol can benim❤ seni görmek ne güzel evet çok şükür 61'lere düştüm canım bu ay sonuna kadar 1kilo daha anca zor zar gider belki 60 olurum bende eylül de canm sende dönmüş olursun eylüle beraber 58lere 57lere inmeye çalışırız ne zaman dönüceğiniz bellimi
Evet canım eylül gibi döneceğim bakalım sen bu gidişle beni geçeceksin çok iyi gidiyosun ben detoks falan yaptım verdim de ama yine aldım kendimi biraz sıksam vericemde işte tatilde ancak bu kadar fazla almayayimda önemli olan o ama eski senelere göre istikrarlı gidiyorum çok almıyorum sende tatilde hiç almamışsın kız bravo sana
Geçmiş olsun cnm şimdi nasılsinÜzgünüm. Dün geceden beri çok hastayım. Gece 2,5'da baş dönmesi ve mide bulantısı, kusma. Öğlene doğru tartıda 68 çıktım. Ama bildirim olmayacak sanıyordum.
Mavi çok merak ediyorum şimdi acaba ben 60ı sen 73ü nezaman görürüzGeçmiş olsun cnm şimdi nasılsin
Ben haftasonu cumartesi hep bozuyorum ve o 1 gün diğer 6 günü götürüyor bugün akşam yemeği olarak sucuk ekmek yedim çünkü bugün 2 kaynım 1 eltim ve kayinvalidem eşim ben denize gttik akşamda orda semaver yakıp çay içtik ve tek yiyecek satan yer ekmek arası yapan bi yerdi acikinca mecbur yedik . Bi de dondurma bi de sabah yarım simit yemiştim . Yine mahvettim . Bu aralar olmuyor. Spor yaparken hep hayal ediyorum gaza gelip onu yemiycem bubu yapmiycm ama ilk günkü o sıkı istikrarı asıl şimdi yapmam gerekirken hiç yapamıyorum . Ama ben bunu degstrcem yarın da spora gidicem bu hafta ici de detoks yapicam. Düzelticem artık bu durumu . Bugün ac 75.6 cıktı yine . Hergun degisiyor cumaya kadar tartilmiycam.Mavi çok merak ediyorum şimdi acaba ben 60ı sen 73ü nezaman görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?