- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.321
Onceden buralar dutluktuBu neydi kiizzzzne ara bu hale geldi bu lliste
Bi an acaba mi dedim ama sondaki demirbaslari gorunce yok yok dedm dogru takimdayim"Ben yanlış takımamı geldim?" demissindir
Sen yokken bizde boş durmadıkgrubu doldurduk
Onceden buralar dutluktu
Bereketli olsun canımEveett herkeslere gunaydinnn sabahin 6 sinda uyandimm kahvaltimi yapicam sonra dogru salca yapmaya bugun bol hareketli bigun olcak
Giden gelmeyen olur dedik ama 1 kişi hariç herkesler burdanereye oturucak bu insanlar o kdad yer mi var listede
Sagol kuzuuum amin insalahhh yandim sicaktn valla daha simdi oturdum bartuyu uyutcm.sonra tekrar devamBereketli olsun canım
Oyle olur zaten listede ihtiya olsa kimse durmazdiGiden gelmeyen olur dedik ama 1 kişi hariç herkesler burda
Listede ihtiyaç yok mu?Sagol kuzuuum amin insalahhh yandim sicaktn valla daha simdi oturdum bartuyu uyutcm.sonra tekrar devam
Oyle olur zaten listede ihtiya olsa kimse durmazdiama olsn herkesler zayiflasin brn mezun olurum zaten yakinda bnm.yerime alirsiniz
Aynen ben de14. Takıma buyurun dediğiniz için geldik arkadaşlar eğer ihtiyaç yoksa farklı bir grupta devam edebilirim ben.
Bugün ben de güne gidecektim ama direkten döndüm :) Günü olacak olan arkadaş rahatsızlanmış iptal edildi çok şükürKizlar bugun gune gitcem. Yediklerimi yazmasam mi?
Off ne kadar sanslisin. Benim hayatta en sevdigim sey borektir.Bugün ben de güne gidecektim ama direkten döndüm :) Günü olacak olan arkadaş rahatsızlanmış iptal edildi çok şükür
Bi an acaba mi dedim ama sondaki demirbaslari gorunce yok yok dedm dogru takimdayim
Bende en çok kakao ve hindistan cevizinin birlikte kullanıldığı tatlıları severim. Diyete girdim gireli tek lokma bile yemedim. Yemeyeceğim diye karar verdiğimde kendimi tutabiliyorum çok şükür.Off ne kadar sanslisin. Benim hayatta en sevdigim sey borektir.
Listede her zaman yeni kişilere ihtiyaç vardırListede ihtiyaç yok mu?
Yaz canim yazKizlar bugun gune gitcem. Yediklerimi yazmasam mi?
Olurmu canm sen bakma o latife yapıyorListede ihtiyaç yok mu?
Tşk ederiz bizimde diyet ve sporda yol kat etmiş insanlara ihtiyacımız vardı. Benim yolum çok uzun zaten hangi grupta olursan olayım uzunca zmn kalacağım gibi görünüyorOlurmu canm sen bakma o latife yapıyor
Ciddi anlamda söylüyorum listede çok ihtiyaç vardı kuzum çok az kişi kalmıştık ve olanların da sadece 2-3 tanesi aktifti 3kişi yarışıyor gibi idik ben durumdan gayet mutsuzdum valla hatta artk modum düşüyor boyk olduğu için diye yakınırken tam siz geldiniz ❤ çöl de şu bulmuş gibi oldum ben vallatakımımız canlanmaya ve yeni renk katacak arkadaşlara çok ihtiyacı var dı iyiki geldiniz ve bir yerede bırakmam diğer kaptan yardmcımızda kaptanımız da aynı fikirdebiz gelmenizi istedik tabiki hemde çok ❤
Kakao hindistancevizi hurma ile bir diyet tarif vardı bir kaç tane alıştırmalık o tarz hazırlaya bilirsin kendine çok canım çektiğinde canm hem diyet hem sağlıklı tarifBende en çok kakao ve hindistan cevizinin birlikte kullanıldığı tatlıları severim. Diyete girdim gireli tek lokma bile yemedim. Yemeyeceğim diye karar verdiğimde kendimi tutabiliyorum çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?