Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sagol kuzuuum amin insalahhh yandim sicaktn valla daha simdi oturdum bartuyu uyutcm.sonra tekrar devam

Oyle olur zaten listede ihtiya olsa kimse durmazdi ama olsn herkesler zayiflasin brn mezun olurum zaten yakinda bnm.yerime alirsiniz
Listede ihtiyaç yok mu?

Off ne kadar sanslisin. Benim hayatta en sevdigim sey borektir.
Bende en çok kakao ve hindistan cevizinin birlikte kullanıldığı tatlıları severim. Diyete girdim gireli tek lokma bile yemedim. Yemeyeceğim diye karar verdiğimde kendimi tutabiliyorum çok şükür.

Listede ihtiyaç yok mu?
Olurmu canm sen bakma o latife yapıyor
Ciddi anlamda söylüyorum listede çok ihtiyaç vardı kuzum çok az kişi kalmıştık ve olanların da sadece 2-3 tanesi aktifti 3kişi yarışıyor gibi idik ben durumdan gayet mutsuzdum valla hatta artk modum düşüyor boyk olduğu için diye yakınırken tam siz geldiniz ❤ çöl de şu bulmuş gibi oldum ben valla takımımız canlanmaya ve yeni renk katacak arkadaşlara çok ihtiyacı var dı iyiki geldiniz ve bir yerede bırakmam diğer kaptan yardmcımızda kaptanımız da aynı fikirdebiz gelmenizi istedik tabiki hemde çok ❤

Tşk ederiz bizimde diyet ve sporda yol kat etmiş insanlara ihtiyacımız vardı. Benim yolum çok uzun zaten hangi grupta olursan olayım uzunca zmn kalacağım gibi görünüyor

Bende en çok kakao ve hindistan cevizinin birlikte kullanıldığı tatlıları severim. Diyete girdim gireli tek lokma bile yemedim. Yemeyeceğim diye karar verdiğimde kendimi tutabiliyorum çok şükür.
Kakao hindistancevizi hurma ile bir diyet tarif vardı bir kaç tane alıştırmalık o tarz hazırlaya bilirsin kendine çok canım çektiğinde canm hem diyet hem sağlıklı tarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…