- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.361
Ben yaptum valla. Cok utaniyorum. Bugun beni gomeceksiniz.Herkes bugün nerdehafta sonu kaçamaklarımı yapılıyor yoksa
Kacamak gununun cmts olmasi iyi en azından tartı gününe kadar diyet yapacağı daha 5günun var olmuş oluyor kaçamağın ödemini filan rahatlık la atılır ozmana canmBen yaptum valla. Cok utaniyorum. Bugun beni gomeceksiniz.
Ama ben zaten diyet yaparken cts gunlerini serbest birakiyorum. Hafta ici de cts dusunerek mutlu oluyorum.
59 yaKızlar sporuma aralıksız devam etsem de şu son hafta kendimi dağıtmsdm diyet moduna tam girip adapte olamadm ve günlerdir dukan yapma planım vardı dünde hem karamanlarım oldu hemde akşam gidip kafa ya koyduğum gibi full dukan alisveri ile dolabını doldurdum veeee bu sabah itibari ile çok şükür sonunda dukan a başladım❤ çoookkk mutluyum vazgeçmeden en azindan 2 hafta filan devam edebilirsem dukan sayesinde 59lar 58ler gelir diye düşünüyorum şu 59 u da görsem artk dünyalar benim olacak
Canim Ben soyle anladim, bisey yedigim icin direk degismesi degil de zaman icinde olusan bi mutasyondan bahsediyor olabilir mi acaba?Bunlar in kan grubu ile alakası yok milyonlarca aynı kan grubunda insan var bunların hepsine et dokunur dokuz yada kabız yapar yapmaz diye birşey yok kabızlık ya bağırsaktaki bakterilerinizin durumuyla yada farklı sağlık sorunları genetik vs den olabilir ama kan grubu ile bağdaştırmak çok yanlış olur ablam ile ben aynı ailedeyiz ve aynı kan grubuyuz ona et kabızlık yapar bana yapmaz saf protein diyeti yapıp üst üste et yesem bile yapmaz kanımız aynı ama yapmıyor eşim ile de abisinin kan grubu aynı ama abisi et dışında birşey yemiyor hayatında hiçbir sebzeyi yememiş 3öğün et yiyor ama eşim sebzeyi daha çok sever sırf et yerse ona dokunuyor oda ben le aynı grup 5umuzde aynı grubuz yani ama hepimiz farkliyiz zaten milyonlarca insan var dünyada herkes direk kan grubu aynı diye olamaz arada tesadüflerin örtüşmesi elbette olacak ortaya hangi tezi atsak ona uyan insanlar mutlaka denk gelir ama bu böyledir demek çok yanlış bu tez zaten mantığa ve insan geneteğine aykırı bu tarz vücut tepkilerini hatta kilo alma vee tepkilerini dahi en çok bakterilerimiz belirliyor onlarda kardeş bile olsak bakterilerimiz farklı oluyor zaten
Biyoloji okumayla bitmiyor bazı şeylerin yüzde yüz genetikle açıklanamayacağını da bilmek lazım. Çevre etkisini uzun zamanda da olsa unutmamak lazım. Hayvan yetiştiriciliğinde doktora yapmış biri olarak söyliyorum bunu sen ne okudun bilmiyorum ama öyle başkalarına ahkam kesmekle olmuyor bu işler az biraz da araştırmak lazım.O zman hala çifçılik yapan kòylerin tamamı aynı kan grubu ama hayvancılık yapan koca köylerin kan grubu gene tamamen aynı yanibu gerçekten senin mantığına uygun geliyorsa birşey diyemiycem inanmaya devam edebilirsin ama ayni beslenmeden ayni kan grubu olmasi imkansiz aynı beslenme diil aynı annenin karnından ve aynı babadan doğan iki kardeşin bile kan grubu farklı olabiliyor bu kromozomlarla ilgili biyoloji dersi giren herkes bilir anne babanın kanı aynı bile olsa ilk çocukta farklı bir kan grubu bile ortaya çıkabiliyor vs. Yani böyle bir bilimsel durumda koskoca kitlenin aynı kan grubu olduğuna inanmak için biyolojiyi ve bilimi komple yok sayıp hayal kurmak oluyor ayrica bir şey tüketip lan ğrubu nasıl otarzda olabilir yani insan doğunca kan grubu belli oluyor beslenip belli bir yasa gelince kan grubuz oluşmuyor zaten dünyaya yeni geldiğimizde kan grubuz oluyor canm bunlara boş yere itibar etme derim ama sen bilirsin ortaya atılan her tez yada yazılan her kitap doğru diil malesef yalan ve yanıltıcı bilgiler dolu
Canm mutasyona tabiki uğradık ilk insanlar avlanarak Yaşıyor du dış yapıları sindirim sistemleri farklı idi daha sonraki mutasyonlar sonucu şuan et bizim vücudumuza genel olarak çok uygun bir besin diil fazla tuketilmemeli ama anti-aging bunu kastatmedi insanlık olarak toplu geçirdiğimiz mutasyonu diil kan grubumuza gòre farklı yememızı söylüyor yarımız mutasyona uğrayıp yarımız mutasyona uğramaması lazım ozman yani buna göre bağdaşmıyor iki konu çok farkli bence genel olarak suan ki insan vucuda et uygun diil dese ben buna katiliyorum zaten ama o şu kan grubuna uyar buna uymaz dedigi icin çok yanlis buluyorum ve sürekli bilimsel testleri izliyorum denekler uzerimde yapilmis calismalari yakindan takip ediyorum ama kanla alakalı olduğunu kanıtlayan hiçbir çalışma görmedim sadece bir iki kitap üzerinden halkın bir kesiminin inancı var yoksa dediğim gibi aynı kan grubu olup tam tersi besinlerin iyi geldiği insanlarla dolu ortalık59 yabugun de goremedim, oysa cok Az kaldi. Bugun de piknige gittik cok yedim sanirim. Umarim kilo almam
Canim Ben soyle anladim, bisey yedigim icin direk degismesi degil de zaman icinde olusan bi mutasyondan bahsediyor olabilir mi acaba?
Kan gruplarinin irklarla, atalarla alakali oldugunu soyleyen calismalar var, belli irklarin cok eski donemlerde belli besinlere maruz kaldiklarini dusunursek cok da mantiksiz gelmedi bana tabi baska bir cok sebebi de olabilir. @ anti-aging Ahmet aydinin kitabinda fln mi bahsediyor bundan merak ettim
İşte kendi tezini sen çürüttün sen her a grubu aynıdır dediğin için bu diyolog gelişti ve ben de sana her A grubunun aynı olmadığını örnekleyerek anlattım sende şimdi kendin her A grubu aynı tepkiyi vermez diyorsun yani benim dediğimi onaylıyorsun tek sòyledigim anlatmaya çalıştığım zaten bu idi ama sen olaya değil kişisel haklı çıkmaya odaklanmışsın ondan aynı şeyi onaylarken bile değiştirerek ve bu tepkiyi vererek haklı gibi mı göründün sanıyorsun bukadar ego yapacak bir durum yoktu bence sözüm meclisden dışarı ama çok üniversite l okuyup da ne derece cahil insan lar ile ortalığın dolu olduğunu bile farkedememissin yoksa Türkiyede ki eğitim sistemi ile üniversite okuyan bir insanın genel kültürünün bile sıfıra yakın kalabildiğini bilir bu cümleyi kurmazdın malesef çok üzücü ama bir çok yüksek okul bitiren insanlar daha konuşma üslubu bile bilmiyorlar türkiyenin yarısı bunlarla dolu gerçek manada eğitim alabilmiş kendini gelistirebilmis kişi sayısı çok az ama sen bunu birşey sanip diplama bilginin yada zekanın mantığın karşılığı sanıp diploma yarışına girmek istemişsin tabi sana uygun bir davranış olabilir bisey diyemem ozman zaten sana gore bu durumda Enistayn ilk okulu bile tamamlamadıği için sen Enistayn dan daha zeki ve bilgilisin bilim insanlarini gecmissin yani teprikler ve kilo konusunda ben en son çalışmalı ve direk denekler üzerinde uygulanan herşeyi birebir takip ederim o yüzden türkiye de çıkıp iki kitap yazmış hiçbir denek üzerinde çalışma yapmamış bilim insanı olmayan kişilerin konuşmalarına zaten anca gülüyorum sen onları destekleye bilirsin herkesin kendi bakış açısı ve tarzı farklı binlerce çalışma yapmış bilim adamları bile birbirlerinin tersi görüşleri savunuyorken sen kesin şudur diyorsun ben de mantıklı bulmadım dedim ama sana ahkam kesiyorsun vs.gibi düşüp bir üslup da konuşmadım sen de konuşamazsın beni tanimadan biraz araştr diyemezsin ! benim kadar arastirmis olma ihtimalin belki oyle bir vaktin ve firsatin hic olmamis olabilir bunu bilmeden bu büyük cümleleri kurmak seni hoş olmayan duruma düşürür yani şu yazın ile o ahkamı güya sen kestiğini sanıyorsun ama bu şekilde üslupla bir diyaloğa benle giremezsin mesefeli ve saygılı şekilde kendini ifade edemiyorsan zaten hiç karşılıklı diyoloğa girmeyelimBiyoloji okumayla bitmiyor bazı şeylerin yüzde yüz genetikle açıklanamayacağını da bilmek lazım. Çevre etkisini uzun zamanda da olsa unutmamak lazım. Hayvan yetiştiriciliğinde doktora yapmış biri olarak söyliyorum bunu sen ne okudun bilmiyorum ama öyle başkalarına ahkam kesmekle olmuyor bu işler az biraz da araştırmak lazım.
Dr D'adamo'yu araştırmanı tavsiye ederim. Tüfek, mikrop ve çelik ile homo sapiens de bu konuyu anlamaya yardımcı olabilir. Her insanın bedeni kendine özgüdür. Her A grubu aynı tepkiyi vermez sadece genellemeler vardır.
Daha bu cuma 67.5 dunSonuç itibariyle kırmızı eti azaltıp ekmeğe başladım ve meyveyi artırdım ve bugün sabah 70, 2 çıktım.
66 süper olur vallaaa1 ay varmis bence 6 kilo kesintatmin eder mi 66 fln?
Tabi ki iyi ki demek istiyorummmmBöyle düşünmeyi bırak yarın yeni bi gün sen doğum gününde 60lı kilolarda bi anne olacaksın ilerde fotoğraflara bakarken keşke mi demek istiyosun iyi ki mi
Canm zaten şu 2-3 kiloyuda bir at 69 u gör ozman daha çok gaze geleceksin❤ 60larda olmanın mutluluğu ve motivasyonu ile çok daha keyifli gidecek diyetin[QU
66 süper olur vallaaa
Bem de bu ara acaba 2 ay dolunca izne mi ayrılsam diyordumCanm zaten şu 2-3 kiloyuda bir at 69 u gör ozman daha çok gaze geleceksin❤ 60larda olmanın mutluluğu ve motivasyonu ile çok daha keyifli gidecek diyetin
Kızlarrr inanılmaz yoğun bir gündü yine. Popomu yeni koltuğa koydum ve hala bitmedi işim.
Haftaiçi arkadaşlarla konuştuk bugün bize gelsinler diye. Arkadaşım nişanlımla konuşayım haber vereyim dedi ses seda çıkmadı. Ben de üstelemeyim belki haftaya c tesi için haber vercektir diye düşündüm, aramadım onu. Sabah çakılın sağlamasıyla uyandık çok acıkmış. Kahvaltı yaptıroyprdum ona, tam o sırada domatesci geçiyodu evin önünden. Eşime seslendim hemen dedim alalım 50 kilo gülşahlar gelmicek sanırım bugün yapayım kavanozları dedim. Neyse aldık onları. Sonra bi baktım telefona mesaj var, bana yazmayı unutmuş gülşah. Domateslerin de bugün olması lazım, yarın eşim yok evde ben de kv ye gidicem oba da yapcaz domates. İşin özü tüm gün hem misafir ağırladım. Hem domatese döndümbi de reçel yaptım. Hala ocakta domates var allahim bitmiyorfu
Her hafta düşüş olcak diye bir şey yok ki kuzum bak bu hafta bende sabittimBem de bu ara acaba 2 ay dolunca izne mi ayrılsam diyordumtakimi da kötü etkilemeye başladım. Ama eski tempoma dönsem sanırım daha iyi. Spor yarışması yapalım mi lütfen ben bi kapışayım sizinle
Afiyet olsun canım iyi gecelerHayırlı akşamlar hanımlar işim yeni bitti eşimde biraz yardım etti ama ben çok yoruldum sanki istahimda bugünlerde canim hiç bişey istemiyor ama ben yinede biraz yemeye çalışıyorum
ÖĞLEN Bir domates bir kase ayran aşı çorbası öğlenden öncede bir nektarı bir saat sonra sade türk kahvesi akşam üstü 3 bardak çay açık limonuydu yanindada kuru kaysi aksamda bir köfte bir catalda pasta yarim saat öncede yoğurt pulbiber limon yedim şimdi yatcam gözlerimi zor açıyorum daha doğrusu gözü kapalıyazıyorum hepinize Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?