• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Baktim kurallara gectigi takimda not dusulecek yaziyordu ama yanlislik olmasin tekrar bakariz fistik
Allah allah normalde 2 twkimdw not dusuyodu degismis demek ki
Kocaları pistten alalım diye anons geçiliyormuş :KK70: :KK70: şaka bir yana B Baharyagmuru35 Canım geçmil olsun iyi düşmemiş aletin üzerinden
:D:D
Yok kuzum diğer grup not düşüyormuş biz dusmuyoruz
🙄🙄 Ben yanlis hatirliyorm belkide 🤷

Ahh ahh 1 gün yesek 1 kilo alıyoruz 6 gün uğraşıp 1 kilo veriyoruz yada benim gibi veremiyoruz 😂😂😂
Kesinlikle katılıyorum 😂 alması çok kolay vermesi çok zor 1 gün yiyince hemen +1kilo olunuyor canm gerçi o ödem olduğu için 1-2 günde hemen geri veriliyor ama yerleşik yağı atmak çok zor valla baya uzun zamandır 1kilo birden düşüş yaşamamıştım çünki şu son kilolar inanılmaz zor gidiyor vücuttan resmen kilo ile karşılıklı savaşıyoruz :KK11:

Matematiksel olarak hesapladım yaktığım kalori 16851 kalori yani 2 kilodan fazla kalori yakmisim aldığım kalori 9326 .
16851 den 9326 yi çıkartınca sonuç 7525 . Yani 1 kilo 7400 kalori ise benim 1 kilo vermem gerekir ki metabolizmam 1600 degil 1200 çalışsa bile en az 500 gram vermem gerek .Benim verdiğim kilo malesef yine 400 gram .
73 kesin olurum diyordum bu kadar aşırı spora ve haftaiçi olan yemememe gece acliktan uyuyamadım saatlerce kıvrandım ama sonuc yine kotu malesef . 74.0 cikiyor

Kesinlikle katılıyorum 😂 alması çok kolay vermesi çok zor 1 gün yiyince hemen +1kilo olunuyor canm gerçi o ödem olduğu için 1-2 günde hemen geri veriliyor ama yerleşik yağı atmak çok zor valla baya uzun zamandır 1kilo birden düşüş yaşamamıştım çünki şu son kilolar inanılmaz zor gidiyor vücuttan resmen kilo ile karşılıklı savaşıyoruz :KK11:
Demek 1 kg 😎 demek zayifladin kaldi aramizda 5 kg kaldi:rolleyes:

Back
X