- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #327.281
1.300Günaydın kızlar
Geçen hafta 77.7
Bugün 76.4

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.300Günaydın kızlar
Geçen hafta 77.7
Bugün 76.4
Waaawww harikasın canımGeçen hafta= 61.8
Bu hafta = 60.8
Fark =1kilo
Yüzde = 1.61![]()
Sağol canm benim ❤ Dukan amca sağolsun yoksa vücut yavaşlamıştı ama 6gün dukan yaptm onla gittiWaaawww harikasın canım![]()
Ahh ahh 1 gün yesek 1 kilo alıyoruz 6 gün uğraşıp 1 kilo veriyoruz yada benim gibi veremiyoruzSağol canm benim ❤ Dukan amca sağolsun yoksa vücut yavaşlamıştı ama 6gün dukan yaptm onla gitti
Allah allah normalde 2 twkimdw not dusuyodu degismis demek kiBaktim kurallara gectigi takimda not dusulecek yaziyordu ama yanlislik olmasin tekrar bakariz fistik
Kocaları pistten alalım diye anons geçiliyormuş![]()
şaka bir yana B Baharyagmuru35 Canım geçmil olsun iyi düşmemiş aletin üzerinden
Yok kuzum diğer grup not düşüyormuş biz dusmuyoruz
Kesinlikle katılıyorumAhh ahh 1 gün yesek 1 kilo alıyoruz 6 gün uğraşıp 1 kilo veriyoruz yada benim gibi veremiyoruz![]()
Muthis kilo gitmiş bu hafta senden tebrik ederim süpersin ❤Sağol canm benim ❤ Dukan amca sağolsun yoksa vücut yavaşlamıştı ama 6gün dukan yaptm onla gitti
Sağol canım teşekkürler1.300wooww süpersin canm ❤
Süper gerçekten darısı başımızaKızlar an itibari ile K.K da giden kilom tam 15 oldu❤ herkese umut olsun isteyince sonunda oluyor![]()
Tabi ki 1. OlacağızŞimdi taze kanlar geldi takıma. Yakında ortalamamız da toparlanır baya. Hep beraber asılınca birinci bile olabilirizz. Şimdi listenin yarısı son kilolarınn veriyor zaten onlardan az gitmesi normal![]()
Tebrikler1 ay 1 hafta 75 de kaldim geçen hafta 74.9 dan 74.4 oldum bu haftada 74.0 olmuş ...
Kas kazandığım kazandığıma eminim haftada 16000 kalori yakmisim 9000 almışım 1 kilo gitmeliydi 400 gram gitti
Demek 1 kgKesinlikle katılıyorumalması çok kolay vermesi çok zor 1 gün yiyince hemen +1kilo olunuyor canm gerçi o ödem olduğu için 1-2 günde hemen geri veriliyor ama yerleşik yağı atmak çok zor valla baya uzun zamandır 1kilo birden düşüş yaşamamıştım çünki şu son kilolar inanılmaz zor gidiyor vücuttan resmen kilo ile karşılıklı savaşıyoruz
![]()