• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Of ama ya bu atışmalara bende katılmak istiyorum ama 67 ağırlıktaki biri olarak sizin yanınızda sumo güreşçisi gibiyim :KK70:
Sen SchonerDuft SchonerDuft ve tugbaFB tugbaFB ile atış canm onlarda güzel verdiriyor biliyorsun ben de bir ara 67lerde tubimle atışırken o gazla bir baktm ki 62-63e varmışım 😂 tubi geride kalınca 63 den 60 a varması ne kadar uzun sürdü yaa :bicak: O gaz çok Önemli ve şimdi de kaptinn kaptinn beni 56 yapacak gibi duruyor :KK70: görürsün sen kaptin haftaya kızı okula biraktgm gibi hergün seni düşünerek sahile çıkıp koşucam 😂😂😂

Canm çok planlı çalışsan 1 ay 2 sonra fark gorunmeye başlar ve 6 ay da çok iyi sonuçlar oluyor cok sekillenip sikilasiyor ama kas artması ,şekillenme,sıkılıp hep bir arada kusursuz hale 1 yıl yaklaşınca varılır canm
ben 8aydr bu kiloyu verirken hiç ara vermeden spor yaptm mesela ve şuan 15 kilo öncesi ile şuan verdigimdeki kilo sonuçunda ölçülerimin farkı
göbek deliğinden tam 20cm fark
Kalçadan 15cm fark
Bel oyuntusu 10cm fark oldu
Hem Bacaklar hem basen den 10ar cm fark oldu
Wawww onceki olculerinle simdikileri biliosan yazarmisin merak ettim. Harika yaa 😍 Ben de bu hafta itibariyle Sporu arttirdim bakalim neler olacak

Of ama ya bu atışmalara bende katılmak istiyorum ama 67 ağırlıktaki biri olarak sizin yanınızda sumo güreşçisi gibiyim :KK70:
Ben artik kiloya cok takilmiyorm nice kilosu coklar gorduk bizden zayiftilar :D:D
Sen SchonerDuft SchonerDuft ve tugbaFB tugbaFB ile atış canm onlarda güzel verdiriyor biliyorsun ben de bir ara 67lerde tubimle atışırken o gazla bir baktm ki 62-63e varmışım 😂 tubi geride kalınca 63 den 60 a varması ne kadar uzun sürdü yaa :bicak: O gaz çok Önemli ve şimdi de kaptinn kaptinn beni 56 yapacak gibi duruyor :KK70: görürsün sen kaptin haftaya kızı okula biraktgm gibi hergün seni düşünerek sahile çıkıp koşucam 😂😂😂
Detoksu biraz esnetirim diyodum ama bana baska sans birkmadin tam olarwk yapip sana tozumu yutturucam :D:D

Onlarda bir detox patlattı mı tamam ben gene emekleyen bebek olurum :KK70: :emir_bebek:

ucukgenclik ucukgenclik canım ayrıca suda var 67sin ama sen kesinlikle bizden kilolu diilsin canm basenin de olmasa kesinlikle sen hepimizden daha zayıfsın fotonu gordük ince uzun manken gibi idi karnın belin bacakların hiçbir yerinde yağ yoktu senin sadece basenin den vermen gereken bir kaç kilo var onu verirsen manken olursun manken:KK36:
Direk kiloya takılma canm sonuçta hepimizin kemik ağırlığı,kas ağırlığı ve boyu farklı ondan aynaya göre bak sen kaç kilo fazlan olduğunu o belli eder ;)

ucukgenclik ucukgenclik canım ayrıca suda var 67sin ama sen kesinlikle bizden kilolu diilsin canm basenin de olmasa kesinlikle sen hepimizden daha zayıfsın fotonu gordük ince uzun manken gibi idi karnın belin bacakların hiçbir yerinde yağ yoktu senin sadece basenin den vermen gereken bir kaç kilo var onu verirsen manken olursun manken:KK36:
Direk kiloya takılma canm sonuçta hepimizin kemik ağırlığı,kas ağırlığı ve boyu farklı ondan aynaya göre bak sen kaç kilo fazlan olduğunu o belli eder :KK66:
Ay teşekkür ederim. Annemin yanında iken basenler biraz eridi şort giydiğimde bacaktan sıkmıyor. Benim işte kollar ve bacaklar beni mahveden. Bana kollarım kalın geliyor

Onlarda bir detox patlattı mı tamam ben gene emekleyen bebek olurum :KK70: :emir_bebek:
Yok canm SchonerDuft SchonerDuft sağlıklı beslenme üzerinden ilerliyccak ama tubi hala bahanelere sığınıyor detoks a başlamıyor 😂 gel sen bu fırsatı degerlendir önlerine geç onlar seni yakalama çalışsın salı günü katıl sende bize 🤣😂

Yok canm SchonerDuft SchonerDuft sağlıklı beslenme üzerinden ilerliyccak ama tubi hala bahanelere sığınıyor detoks a başlamıyor 😂 gel sen bu fırsatı degerlendir önlerine geç onlar seni yakalama çalışsın salı günü katıl sende bize 🤣😂
Zaten bende düşünüyorum annem yarın sabah sen git dediği için bu sabah diyemedim. Ama muhtemelen ben yaparsam patates yaparım geçen beraber yaptığımızı bile yapabilirim

67 olabilirim ama sizi yakalamak için iğrenç su karışımlarına geri dönerek sadece sıvı tüketip size yetişirsem görürsünüz siz tabi sonrasında acile ziyaretimede gelebilirsiniz :KK70:
Ben bi kere bi kür yaptim is yerime de goturdum sonlara dogru artik nasil bi yuz ifadem varsa is arkadasim yeme artik pinar aci cekiyon yerken demisti :D:D hic sevmiyorm o tur seyleri :D

**14.Takım 637.Etap***

kaptinn(56.4///%) sabit
cakilinannesi (72.2/72.1/0.1/%0.14)
Dlrykc (54.0/53.9/0.1/%0.18)
yellow girl (61.8/60.8/1/%1.62)
Verano_porteno (60.1/60/0.1/%0.16)

14. Takım ortalama

tugbaFB tugbaFB bildirimler tamam canm Anti not düşülmek mı yada benim mezuniyetim için listeye bisey belirtilip not düşülecekmi canım

Ben bi kere bi kür yaptim is yerime de goturdum sonlara dogru artik nasil bi yuz ifadem varsa is arkadasim yeme artik pinar aci cekiyon yerken demisti :KK70::KK70: hic sevmiyorm o tur seyleri :KK70:
Onu cidden bende çok yaşadım ama ne yapalım kilo aldıran şeyler ne kadar lezzetliyse kilo verdiren şeyler o kadar berbat tada sahip maydanoz hariç :KK70:

**14.Takım 637.Etap***

kaptinn(56.4///%) sabit

14. Takım ortalama

tugbaFB tugbaFB bildirimler tamam canm Anti not düşülmek mı yada benim mezuniyetim için listeye bisey belirtilip not düşülecekmi canım
Mezun bu hafta olcak mısın bende detox sonrası haftaya olursun sanmıştım

Mezun bu hafta olcak mısın bende detox sonrası haftaya olursun sanmıştım
Yok canm olayim diyorum haftaya detoks yapcam ama artk okadar cok yag attim ve arada kaç kez detoks denwdim ki bu saatten sonra bana etkisi ne kadr olur yada dukan gibi sıkı bir diyetten çıkmış bir haftadır bir lokma karbonhidrat yapmadığım için vücudum da hiç ödem kalmamış olduğu için acaba ödem yok diye düşüş olmıycak ki yada yarın öbürgün regle şişliği olacak tam regle dedetoks yapicam ben ve sadece regle nin ödemini mı anca atıcam acaba hiç bilmiyorum yaaa kafam da deli sorular :KK70: acaba detoks sonrası 59u görürmüşüm diyorsun 😂 onu da mı beklese idim bilemedim kafamda deli sorular 😂

Yok canm olayim diyorum haftaya detoks yapcam ama artk okadar cok yag attim ve arada kaç kez detoks denwdim ki bu saatten sonra bana etkisi ne kadr olur yada dukan gibi sıkı bir diyetten çıkmış bir haftadır bir lokma karbonhidrat yapmadığım için vücudum da hiç ödem kalmamış olduğu için acaba ödem yok diye düşüş olmıycak ki yada yarın öbürgün regle şişliği olacak tam regle dedetoks yapicam ben ve sadece regle nin ödemini mı anca atıcam acaba hiç bilmiyorum yaaa kafam da deli sorular :KK70: acaba detoks sonrası 59u görürmüşüm diyorsun 😂 onu da mı beklese idim bilemedim kafamda deli sorular 😂
Bende bilemedim 59 olup mezun olaydın belki bende 65 olur mezuniyetine siyah şalvar yerine siyah mini elbiseyle gelirdim:KK76::KK70:

**14.Takım 637.Etap***

kaptinn(56.4///%)

14. Takım ortalaması
Minnak üyeler vs tabloda yok mu bu hafta geçen hafta baya uzun bi tablo vardı ya merak ettim .
Benim izin haftaya bitiyor değil mi müthiş kilo farkıyla araya 3 hafta girsede dönüş yapamayacağım belli ki bi de haftaya regl haftam şansıma ama yinede her türlü listeye düşüş ile girerim . Kizilbodur Kizilbodur cnm izin olunca verilmiormuş denilmiş ya yani öyle duymussun ya kişiden kişiye degidiyirdur bence o . Yani ne yaparsan yap duran biri ile ilgili birşey diyemem ama duraklamada değil ve uğraşıyorsan izinde bile olsa gider insan kendini salarsa izinde olmadan da gitmez zaten . Bak ben listede olduğum halde 100 gr 100 gr ya da hiç gitmedi ama şuan izindeyim çok kilo veremesem de uğraştım geçen hafta 400 gram bu haftada 400 gram gitti . Haftayada 400 gitse 1200 kilo olarak listede olurum

Back
X