- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #327.321
SenOf ama ya bu atışmalara bende katılmak istiyorum ama 67 ağırlıktaki biri olarak sizin yanınızda sumo güreşçisi gibiyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SenOf ama ya bu atışmalara bende katılmak istiyorum ama 67 ağırlıktaki biri olarak sizin yanınızda sumo güreşçisi gibiyim![]()
Wawww onceki olculerinle simdikileri biliosan yazarmisin merak ettim. Harika yaaCanm çok planlı çalışsan 1 ay 2 sonra fark gorunmeye başlar ve 6 ay da çok iyi sonuçlar oluyor cok sekillenip sikilasiyor ama kas artması ,şekillenme,sıkılıp hep bir arada kusursuz hale 1 yıl yaklaşınca varılır canm
ben 8aydr bu kiloyu verirken hiç ara vermeden spor yaptm mesela ve şuan 15 kilo öncesi ile şuan verdigimdeki kilo sonuçunda ölçülerimin farkı
göbek deliğinden tam 20cm fark
Kalçadan 15cm fark
Bel oyuntusu 10cm fark oldu
Hem Bacaklar hem basen den 10ar cm fark oldu
Ben artik kiloya cok takilmiyorm nice kilosu coklar gorduk bizden zayiftilarOf ama ya bu atışmalara bende katılmak istiyorum ama 67 ağırlıktaki biri olarak sizin yanınızda sumo güreşçisi gibiyim![]()
Detoksu biraz esnetirim diyodum ama bana baska sans birkmadin tam olarwk yapip sana tozumu yutturucamSenSchonerDuft ve
tugbaFB ile atış canm onlarda güzel verdiriyor biliyorsun ben de bir ara 67lerde tubimle atışırken o gazla bir baktm ki 62-63e varmışım
tubi geride kalınca 63 den 60 a varması ne kadar uzun sürdü yaa
O gaz çok Önemli ve şimdi de
kaptinn beni 56 yapacak gibi duruyor
görürsün sen kaptin haftaya kızı okula biraktgm gibi hergün seni düşünerek sahile çıkıp koşucam
![]()
Onlarda bir detox patlattı mı tamam ben gene emekleyen bebek olurumSenSchonerDuft ve
tugbaFB ile atış canm onlarda güzel verdiriyor biliyorsun ben de bir ara 67lerde tubimle atışırken o gazla bir baktm ki 62-63e varmışım
tubi geride kalınca 63 den 60 a varması ne kadar uzun sürdü yaa
O gaz çok Önemli ve şimdi de
kaptinn beni 56 yapacak gibi duruyor
görürsün sen kaptin haftaya kızı okula biraktgm gibi hergün seni düşünerek sahile çıkıp koşucam
![]()
Ay teşekkür ederim. Annemin yanında iken basenler biraz eridi şort giydiğimde bacaktan sıkmıyor. Benim işte kollar ve bacaklar beni mahveden. Bana kollarım kalın geliyorucukgenclik canım ayrıca suda var 67sin ama sen kesinlikle bizden kilolu diilsin canm basenin de olmasa kesinlikle sen hepimizden daha zayıfsın fotonu gordük ince uzun manken gibi idi karnın belin bacakların hiçbir yerinde yağ yoktu senin sadece basenin den vermen gereken bir kaç kilo var onu verirsen manken olursun manken
Direk kiloya takılma canm sonuçta hepimizin kemik ağırlığı,kas ağırlığı ve boyu farklı ondan aynaya göre bak sen kaç kilo fazlan olduğunu o belli eder![]()
Yok canmOnlarda bir detox patlattı mı tamam ben gene emekleyen bebek olurum![]()
![]()
Zaten bende düşünüyorum annem yarın sabah sen git dediği için bu sabah diyemedim. Ama muhtemelen ben yaparsam patates yaparım geçen beraber yaptığımızı bile yapabilirimYok canmSchonerDuft sağlıklı beslenme üzerinden ilerliyccak ama tubi hala bahanelere sığınıyor detoks a başlamıyor
gel sen bu fırsatı degerlendir önlerine geç onlar seni yakalama çalışsın salı günü katıl sende bize
![]()
Ben bi kere bi kür yaptim is yerime de goturdum sonlara dogru artik nasil bi yuz ifadem varsa is arkadasim yeme artik pinar aci cekiyon yerken demisti67 olabilirim ama sizi yakalamak için iğrenç su karışımlarına geri dönerek sadece sıvı tüketip size yetişirsem görürsünüz siz tabi sonrasında acile ziyaretimede gelebilirsiniz![]()
Onu cidden bende çok yaşadım ama ne yapalım kilo aldıran şeyler ne kadar lezzetliyse kilo verdiren şeyler o kadar berbat tada sahip maydanoz hariçBen bi kere bi kür yaptim is yerime de goturdum sonlara dogru artik nasil bi yuz ifadem varsa is arkadasim yeme artik pinar aci cekiyon yerken demistihic sevmiyorm o tur seyleri
![]()
Mezun bu hafta olcak mısın bende detox sonrası haftaya olursun sanmıştım**14.Takım 637.Etap***
kaptinn(56.4///%) sabit
cakilinannesi (72.2/72.1/0.1/%0.14)
Dlrykc (54.0/53.9/0.1/%0.18)
yellow girl (61.8/60.8/1/%1.62)
Verano_porteno (60.1/60/0.1/%0.16)
14. Takım ortalama
tugbaFB bildirimler tamam canm Anti not düşülmek mı yada benim mezuniyetim için listeye bisey belirtilip not düşülecekmi canım
Yok canm olayim diyorum haftaya detoks yapcam ama artk okadar cok yag attim ve arada kaç kez detoks denwdim ki bu saatten sonra bana etkisi ne kadr olur yada dukan gibi sıkı bir diyetten çıkmış bir haftadır bir lokma karbonhidrat yapmadığım için vücudum da hiç ödem kalmamış olduğu için acaba ödem yok diye düşüş olmıycak ki yada yarın öbürgün regle şişliği olacak tam regle dedetoks yapicam ben ve sadece regle nin ödemini mı anca atıcam acaba hiç bilmiyorum yaaa kafam da deli sorularMezun bu hafta olcak mısın bende detox sonrası haftaya olursun sanmıştım
Bende bilemedim 59 olup mezun olaydın belki bende 65 olur mezuniyetine siyah şalvar yerine siyah mini elbiseyle gelirdimYok canm olayim diyorum haftaya detoks yapcam ama artk okadar cok yag attim ve arada kaç kez detoks denwdim ki bu saatten sonra bana etkisi ne kadr olur yada dukan gibi sıkı bir diyetten çıkmış bir haftadır bir lokma karbonhidrat yapmadığım için vücudum da hiç ödem kalmamış olduğu için acaba ödem yok diye düşüş olmıycak ki yada yarın öbürgün regle şişliği olacak tam regle dedetoks yapicam ben ve sadece regle nin ödemini mı anca atıcam acaba hiç bilmiyorum yaaa kafam da deli sorularacaba detoks sonrası 59u görürmüşüm diyorsun
onu da mı beklese idim bilemedim kafamda deli sorular
![]()
Tag kas orani ölçen bi yer bulamadım bana yakın . Sagol canım ins hepimiz istediğiniz kilolara ulasirizBana da kas gibi geldi. Tartıl bakalım kas oranı vs nedir? İstiyorsan sorun yok. O kadar gerek yok diyorsan uzmana danış. Şuan çok iyi görünüyorsun. Darısı başımıza.
Boyum 176 canmBence görüntün kesinlikle 74 değil boyun kaç bilmiyorum ama şuan gayet iyi görünüyorsun
Minnak üyeler vs tabloda yok mu bu hafta geçen hafta baya uzun bi tablo vardı ya merak ettim .**14.Takım 637.Etap***
kaptinn(56.4///%)
cakilinannesi (72.2/72.1/0.1/%0.14)
Dlrykc (54.0/53.9/0.1/%0.18)
yellow girl (61.8/60.8/1/%1.62)
Verano_porteno (60.1/60/0.1/%0.16)
14. Takım ortalaması