Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kesinlikle katılıyorum 😂 alması çok kolay vermesi çok zor 1 gün yiyince hemen +1kilo olunuyor canm gerçi o ödem olduğu için 1-2 günde hemen geri veriliyor ama yerleşik yağı atmak çok zor valla baya uzun zamandır 1kilo birden düşüş yaşamamıştım çünki şu son kilolar inanılmaz zor gidiyor vücuttan resmen kilo ile karşılıklı savaşıyoruz :KK11:
Aynen ya savaşıyoruz resmen aslında bana göre benim kilom ideal mesela göbeğim yok denecek kadar azaldı ama önden bak yana doğru geniş duruyor bacaklarım ve baldırlarım kalın işte ordaki yağlar kaldı yerleşti oraya spor da yapıyorum ama banamisin demiyor deliriyorum 🤯🤷‍♀️

Minnak üyeler vs tabloda yok mu bu hafta geçen hafta baya uzun bi tablo vardı ya merak ettim .
Benim izin haftaya bitiyor değil mi müthiş kilo farkıyla araya 3 hafta girsede dönüş yapamayacağım belli ki bi de haftaya regl haftam şansıma ama yinede her türlü listeye düşüş ile girerim . Kizilbodur Kizilbodur cnm izin olunca verilmiormuş denilmiş ya yani öyle duymussun ya kişiden kişiye degidiyirdur bence o . Yani ne yaparsan yap duran biri ile ilgili birşey diyemem ama duraklamada değil ve uğraşıyorsan izinde bile olsa gider insan kendini salarsa izinde olmadan da gitmez zaten . Bak ben listede olduğum halde 100 gr 100 gr ya da hiç gitmedi ama şuan izindeyim çok kilo veremesem de uğraştım geçen hafta 400 gram bu haftada 400 gram gitti . Haftayada 400 gitse 1200 kilo olarak listede olurum
Katılıyorum Kizilbodur Kizilbodur hatta bazıları direk izinde daha güzel kilo verdiği için izne ayrılıyor çünki listeyi stres yapıp veremeyen listeden çıkınca stres kalktığı için daha güzel veriyor ama tam tersi listede diilken veremeyen listede kendini sadece diyete adette edip verende var yani tamamen kişi ye bağlı canm mavi doğru diyor bak izne çıktı iki hafta üst üste verdi 👍❤çakıl ama dediğim gibi senin izne ihtiyacın yok zaten vücudun durdu biraz dinlendi kendini topladı ve şimdi bu hafta detoks ile vücudun tekrar kilo verme programına geçmiş olacak ❤ bu arada Mavi o uzun liste var aralarda kaldı ise görmemişsin dır onu bu liste ile o ayrı oluyor ;) hafya ben o listeye gecicem sen de bu listeye gireceksen ;) yerdegistircez seninle

Aynen ya savaşıyoruz resmen aslında bana göre benim kilom ideal mesela göbeğim yok denecek kadar azaldı ama önden bak yana doğru geniş duruyor bacaklarım ve baldırlarım kalın işte ordaki yağlar kaldı yerleşti oraya spor da yapıyorum ama banamisin demiyor deliriyorum 🤯🤷‍♀️
Bacak daha kolay erir aslında bir çok şey oraya etki ediyor bisiklet,yürüyüş,koşu,zıplama hepsi en çok bacak kası çalıştırır üstünede plates ile baldır basen inceltme hareketleri yapabilirsin canm :KK66: kilon zaten süper ben o kiloya inmeyi düşünmüyorum mesela kilon bana göre hedefimden de az bile ama spor ve proteinli beslenme ile istediğin görüntü ve sekle ulasilabilirsin

Onu cidden bende çok yaşadım ama ne yapalım kilo aldıran şeyler ne kadar lezzetliyse kilo verdiren şeyler o kadar berbat tada sahip maydanoz hariç :KK70:
Evet kilo aldiran seyleri nasi zevkle yiyoruz :D
Pazara Gttim geldim 12 kilo domates soyup doğrayıp tencereye attım kışlık yapıyorum kolum ağrıdı doğra doğra şükür bitti şimdi pişiyorlar
Sgzi tadiyla yiyin canim bnde oglum uyudukca yapmaya calisiyorm biseyler

Amin canım 🙏 darısı hepinizin başına inşlh :KK36: çok şükür buraya kadar gelmeyi başardım❤ bundan sonra spor benim için ön planda kilo ikinci planda olucak plates,yürüyüş,bisiklet ile fit sıkı ve şekilli bir vücuda devam 🤩 o süreçte az da olsa gene gider ama önemli olan menim için artk mezure burdan sonraki hedefim kusursuz vücud hatlarıfit bir bikini vücudu oda spor la ve uzun vadede olacak şey iş yani :KK36:
Azmine hayranım gerçekten, sen yaparsın eminimm. Birçok kişi istediği kiloya düşünce bırakır, tartı yeterli gelir. Ama diyorsun ki bitmedi asıl iş şimdi başlıyor. Bunu bunu yapicam böyle olucak. Vallahi süper :KK37: :KK37:

Katılıyorum Kizilbodur Kizilbodur hatta bazıları direk izinde daha güzel kilo verdiği için izne ayrılıyor çünki listeyi stres yapıp veremeyen listeden çıkınca stres kalktığı için daha güzel veriyor ama tam tersi listede diilken veremeyen listede kendini sadece diyete adette edip verende var yani tamamen kişi ye bağlı canm mavi doğru diyor bak izne çıktı iki hafta üst üste verdi 👍❤çakıl ama dediğim gibi senin izne ihtiyacın yok zaten vücudun durdu biraz dinlendi kendini topladı ve şimdi bu hafta detoks ile vücudun tekrar kilo verme programına geçmiş olacak ❤ bu arada Mavi o uzun liste var aralarda kaldı ise görmemişsin dır onu bu liste ile o ayrı oluyor :KK66: hafya ben o listeye gecicem sen de bu listeye gireceksen :KK66: yerdegistircez seninle
Anladım cnm

**14.Takım 637.Etap***

kaptinn(56.4///%) sabit
cakilinannesi (72.2/72.1/0.1/%0.14)
Dlrykc (54.0/53.9/0.1/%0.19)
yellow girl (61.8/60.8/1/%1.62)
Verano_porteno (60.1/60/0.1/%0.17)

14. Takım ortalaması : 0.424

tugbaFB tugbaFB

Minnak üyeler vs tabloda yok mu bu hafta geçen hafta baya uzun bi tablo vardı ya merak ettim .
Benim izin haftaya bitiyor değil mi müthiş kilo farkıyla araya 3 hafta girsede dönüş yapamayacağım belli ki bi de haftaya regl haftam şansıma ama yinede her türlü listeye düşüş ile girerim . Kizilbodur Kizilbodur cnm izin olunca verilmiormuş denilmiş ya yani öyle duymussun ya kişiden kişiye degidiyirdur bence o . Yani ne yaparsan yap duran biri ile ilgili birşey diyemem ama duraklamada değil ve uğraşıyorsan izinde bile olsa gider insan kendini salarsa izinde olmadan da gitmez zaten . Bak ben listede olduğum halde 100 gr 100 gr ya da hiç gitmedi ama şuan izindeyim çok kilo veremesem de uğraştım geçen hafta 400 gram bu haftada 400 gram gitti . Haftayada 400 gitse 1200 kilo olarak listede olurum
Yani evet salarsak kendimizi listede de olsak veremeyiz üzerine alırız. İzinde de dikkat edip spor yaparsak gidecek kilolar ger türlü. Ben de bu aralar çok stresliyim gerçekten, kafam dolu düşünüp duruyorum. Bu aralar da listeye faydam yok o yüzden düşünmüştüm izin durumunu. Bu hafta güzelce asılıcam cuma gğzel eksi görürsem bana da büyük motivasyıb olucak, o zaman izne çıkmal istemem zaten ordan alır yürürün :KK70:

Katılıyorum Kizilbodur Kizilbodur hatta bazıları direk izinde daha güzel kilo verdiği için izne ayrılıyor çünki listeyi stres yapıp veremeyen listeden çıkınca stres kalktığı için daha güzel veriyor ama tam tersi listede diilken veremeyen listede kendini sadece diyete adette edip verende var yani tamamen kişi ye bağlı canm mavi doğru diyor bak izne çıktı iki hafta üst üste verdi 👍❤çakıl ama dediğim gibi senin izne ihtiyacın yok zaten vücudun durdu biraz dinlendi kendini topladı ve şimdi bu hafta detoks ile vücudun tekrar kilo verme programına geçmiş olacak ❤ bu arada Mavi o uzun liste var aralarda kaldı ise görmemişsin dır onu bu liste ile o ayrı oluyor :KK66: hafya ben o listeye gecicem sen de bu listeye gireceksen :KK66: yerdegistircez seninle
Bu kadar yerinde saydığım yeter di mii :confused:

Bu kadar yerinde saydığım yeter di mii :confused:
Çok hızlı ve yüksek oranda kilolar verdin ve baya miktar bu seviyede devam etti benim sadece 5 kilo senin hızında yüksek miktarda gitmişti sonra hep 1 kilo 1 kilo ve ardından da 1 ay kalıp 700 gram 700 gram ardından tekrar durup 500 gram 500 gram gitti şimdi de tamamen durdu 1 ay 1 hafta bu seferde 400 gram 400 gram gidiyor . Benim anladigim her duraklamadan sonra kilo verme orani giderek düşerek ilerliyor . Vucut bi süre sonra adapte oluyor duruyor sen değişim yapıp duraklamayi kırıyorsun ama yine de eskisi kadar yüksek oranda ve kısa sürede olmuyor iniş . Şimdi senin ilk duraklama . Bunu kırınca yine 1 kg 1 kg vermeye başlarsin bidaha durduğu zaman yine duraklamayi kirdiginda 800 gr 800 gr düşer. blonde ambition blonde ambition aende de oyle mi oldu cnm duraklama olayi . Yani bilmiyorum herkeste öyle mi olur yanlış yönlendirmek istemem ama oranlar herkeste değişir tabi ben örnek verdim .
Ama vücut alışıp duraklıyor bu herkeste olan birşey üzme tatlı canını . Eşim ilk haftaya göre 2 kilo vermiş sadece ve eerkeklerin daha hızlı çalışıyor metabolizma ve kas orani çok olduğundan daha hızlı veriyolar ama 3 bekliyordum o da öyle bekliyordu odem vs ile ama 2 vermiş . Ki sen hepimize göre müthiş gittin şanslısın ya daha önceki kilolarında dursaydı ? Bak bana ben senden daha öndeydim kilo olarak ama daha senin kilona bile ulasamadim. Sen 78 den 72 ye hemen indin ben yarışa senle basladigimda 76 idim ve aylar oldu ve ben daha hala 74 um .
Üzülme cnm o duraklama zaten bu hafta o detoksla kırılacak ve sen 60 ları yakın surede belki bu hafta goreceksin .

Son düzenleme:
:KK200:MİNİK ADAYLARIMIZ :KK200:
637. Etap

Cordelia_1605 ( 90.3/89.7/0.6/%0.66)

Nilsibel (68.4/67.4/1/%1.46)
AcikYesil (77.7///%)
Kedisever91(67.5/66.2/1.3/%193)
Elifcig93 (71.1///%)

aydingelini (79.7/79.9/+0.2/%-0.25)
fantastikaaa(93.1/92.5/0.6/%0.64)
SuSKuNKuS (66.9///%)

Balkupumm (69.2///%)
sdctnsn (77.7/76.4/1.3/%1.67)
pandaseverkiz
(81,20/// %) gecen cuma bildirimde bulunmadi.
yagmur_20(68.5///%)
SchonerDuft
(69.9///%)
htc71
(65.3/64.5/0.8/%1.23)
tgb1907
(///%)
mavi95
(74.4/74.0/0.4/0.53%)

Sonuncuyu mu alintilamsmdir umarim

Çok hızlı ve yüksek oranda kilolar verdin ve baya miktar bu seviyede devam etti benim sadece 5 kilo senin hızında yüksek miktarda gitmişti sonra hep 1 kilo 1 kilo ve ardından da 1 ay kalıp 700 gram 700 gram ardından tekrar durup 500 gram 500 gram gitti şimdi de tamamen durdu 1 ay 1 hafta bu seferde 400 gram 400 gram gidiyor . Benim anladigim her duraklamadan sonra kilo verme orani giderek düşerek ilerliyor . Vucut bi süre sonra adapte oluyor duruyor sen değişim yapıp duraklamayi kırıyorsun ama yine de eskisi kadar yüksek oranda ve kısa sürede olmuyor iniş . Şimdi senin ilk duraklama . Bunu kırınca yine 1 kg 1 kg vermeye başlarsin bidaha durduğu zaman yine duraklamayi kirdiginda 800 gr 800 gr düşer. blonde ambition blonde ambition aende de oyle mi oldu cnm duraklama olayi . Yani bilmiyorum herkeste öyle mi olur yanlış yönlendirmek istemem ama oranlar herkeste değişir tabi ben örnek verdim .
Ama vücut alışıp duraklıyor bu herkeste olan birşey üzme tatlı canını . Eşim ilk haftaya göre 2 kilo vermiş sadece ve etkenlerin daha hızlı çalışıyor metabolizma ve kas orani çok olduğundan daha hızlı veriyolar ama 3 bekliyordum o da öyle bekliyordu odem vs ile ama 2 vermiş . Ki sen hepimize göre müthiş gittin şanslısın ya daha önceki kilolarında dursaydı ? Bak bana ben senden daha öndeydim kilo olarak ama daha senin kilona bile ulasamadim. Sen 78 den 72 ye hemen indin ben yarışa senle basladigimda 76 idim ve aylar oldu ve ben daha hala 74 um .
Üzülme cnm o duraklama zaten bu hafta o detoksla kırılacak ve sen 60 ları yakın surede belki bu hafta goreceksin .
Umarım görürüz artık 6lı rakamları en yakın zamanda. 2 yıl oldu tartıda 6lı rakam görmeyeli :confused: :KK37:

Umarım görürüz artık 6lı rakamları en yakın zamanda. 2 yıl oldu tartıda 6lı rakam görmeyeli :confused: :KK37:
Benimde 5 yıl oldu valla . Bence yakın zamanda ineceksin ben eminim sende emin ol kendinden başaracaksın sen yaparsın ben biliyorum ❤
Bende 69 hayal oldu 🤣bi 73 u göreyim de 6 larda olucam ins . Birakmak ne olursa olsun asla yok

Back
X