- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #328.641
İnsan ürperiyo dimi duyuncaBana da ütü kelimesiyle birlikte ateş bastı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan ürperiyo dimi duyuncaBana da ütü kelimesiyle birlikte ateş bastı![]()
Canim oyle dusunmee listeye giremesende liste disi devam edersin bnce ayrilma burdanKızlar ben grupta devam edemicem bikaç gündür hep + çıkıyorum moralman sıfırım sizleri de kötü etkilemek istemem zaten cuma günü listeye de giremem bu gidişle ben en iyisi tek başıma devam edeyim bir süre daha tekrar motive olursam görüşürüz
Vucut aliskin olmayinca hemen tepki veriyo karbonhidrata hic mi yemiyosun ekmek canim tamamen birakmis miydinAyaklarimin usume mevsimi basladi. Bugun kizim 3 adim atti ilk defa.
Dun yedigim ekmek beni sabah sisirdi yine. 3 hafta yeme bir gun ye hemen arti. Ne gicik is ya...
Canım senin ölçülerin harika yaKizlar Ben de eski olculerimi buldum.
15 hazirandan bugune 3 ayda
Kilo: 66- 60 Yani 6 kiloda
Gogus: 96-92
Kol: 30-28
Bel: 77-70
Simit: 88-80
Kalca: 101-94
Ust bacak: 56-53
Alt bacak: 36.5- 35
çok tşk ederim.Canım geçmiş olsun.
Aaayyy o nasıl güzel bir rakamBugun 55.1 im![]()
mezun oluyorum mezuuunnn
![]()
Tam bugday ekmegi iki dilim falan yiyordum. Bulgur pilavi patates de az yiyorum. Hatta dun biraz borek de yedim. Ama beyaz ekmek beni mahvediyor. Daha yerken hissediyorum. Hic yememem lazim.Vucut aliskin olmayinca hemen tepki veriyo karbonhidrata hic mi yemiyosun ekmek canim tamamen birakmis miydin
Sen 55 olmasanda eminim 55 gibi duruyosundur yani bnden daha iyi durumdasinAaayyy o nasıl güzel bir rakam![]()
Maşallah canım sanakıskandım yaaa
55i şu hayatta görmek nasip olur mu acaba
![]()
Yememeye alistiysan yeme bncede canim madem kötü etkiliyo bn birakamdim ekmegi bi turlu azalttim ama tamamen birkmam cok zor ama bnde pilav makarna turu seyler yapmiyorm evdeTam bugday ekmegi iki dilim falan yiyordum. Bulgur pilavi patates de az yiyorum. Hatta dun biraz borek de yedim. Ama beyaz ekmek beni mahvediyor. Daha yerken hissediyorum. Hic yememem lazim.
Keske biseuler atistirsaydin kuzu gidince dikkat ette aclikla cok yeme bariGünaydın kizlar bu sabah spor ordanda anneme gidecektim ( 1 buçuk saate yakın sürüyor otobüsler ve metroyla ) eşim saat kurmuştu uyandırdığı . Kendi uyanmış beni uyandirmamis o da spora gtmemis. Hiç uyanck gibi durmuyordun diyor.
Bırak da ona ben karar vereyim dedim . Beni metroyada birakmadi 5 dk lık yer otobüs 30 dk dolaşıyor. Normalde birakir bu aralar işlerden keyfi yok . Geç kaldım çok kahvalti yapmadan ciktim evden 1 gibi anca varırım sanırm . Sporuda artık yine akşam gideriz
Harika walla, hem mezun olman hem de 55Bugun 55.1 im![]()
mezun oluyorum mezuuunnn
![]()
Saol cnm cok mutlu ettin Beni. Evet 2 aydir yuzuyorum bide son 2 haftadir grup derslerine basladim. Onlarla oldu bu. Benim vucut bi degisik ya. Ornegin internetten alisveris yapiyorum diyelim. Yorumlara bakiyorum. 160 boyundayim, 50 kiloyum xs Tam oldu diyo mesela. Bana da oluyor, en son 34 beden elbise aldim Tam olduCanım senin ölçülerin harika yasen zaten zayıfmışsın ❤ bel ve karın 7-8 cm incelmiş kalça 6cm bayıldım harika heryerin çok iyi incelmiş
ay simit 80 kalça 94 üst bacak 53süper yaaaa incecik olmuşsun sen senin hedef ölçün ne ki ? Bide bunlar sadece yüzme ile mı böyle inceldi canm yoksa ekstra başka bisey yaptn mı?
Oooo kimleeerrr gelmissss sisko gelmissss
Sagol kuzum senin de masallahn vsr bnde simdi spora baslicm mezun olayimda vucudumu sikilastircmHarika walla, hem mezun olman hem de 55darisi bize
Saol cnm cok mutlu ettin Beni. Evet 2 aydir yuzuyorum bide son 2 haftadir grup derslerine basladim. Onlarla oldu bu. Benim vucut bi degisik ya. Ornegin internetten alisveris yapiyorum diyelim. Yorumlara bakiyorum. 160 boyundayim, 50 kiloyum xs Tam oldu diyo mesela. Bana da oluyor, en son 34 beden elbise aldim Tam oldu. Anlamiyorum gercekten. Ideal olcum bi ara cok guzel vermistim.
Gogus: 88
Kol: 26 daha incelmiyor
Bel: 64 ama 62 olsa efsane olur
Kalca: 89
Ust bacak: 51-50 en Az 51 gordum 54 kiloda
Alt bacak : 33 ama imkansiz sanirim
Senin ideal olculer ne?
Bu arada bnm belim 71Harika walla, hem mezun olman hem de 55darisi bize
Saol cnm cok mutlu ettin Beni. Evet 2 aydir yuzuyorum bide son 2 haftadir grup derslerine basladim. Onlarla oldu bu. Benim vucut bi degisik ya. Ornegin internetten alisveris yapiyorum diyelim. Yorumlara bakiyorum. 160 boyundayim, 50 kiloyum xs Tam oldu diyo mesela. Bana da oluyor, en son 34 beden elbise aldim Tam oldu. Anlamiyorum gercekten. Ideal olcum bi ara cok guzel vermistim.
Senin ideal olculer ne?
Canm bu çocuk öncesi 60 kilo idim şuan gene o kilo daym canm evlenirken de 58dim canm yani sadece 2 kilo assagisi ama oda yağ/kas oranından sanırım 60 da suan o halim ile aynıym canm yani bu kilolardaki ölçülerimi biliyorum daha aşşağı da bir ölçü bilmiyorum ve daha aşşağıda bir kilo hiç görmedim canm ondan şimdi 5lere gecince kaç olur bilmiyorum ama ben de belim 64-65 olsun çok isterim üst bacak 50-51 olsun çok istiyorum kol da 26 istiyorum tam benim hayalimdeki ölçülerde seninki ile aynı canm ❤ bu arada alt bacağım benim şimdiden 33 olmuşHarika walla, hem mezun olman hem de 55darisi bize
Senin ideal olculer ne?
Benim ki de vereno ile aynı 70 senle de aynı saylr 71miş zaten 3ümüz beli aynı olmuşBu arada bnm belim 71![]()