- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.741
Doğal olabiliyor canm zayıf olsanda böyle olabiliyor
Canm kilon şuan fazla olduğu için öyle rahatsız edici durur zaten göğüs göbek hepsi birleşince iyice iri ve kilolu gösteriyor insanı ondan bende kilolu olduğum zaman beğenmiyorum ama zayıflayınca şuan ki halinden biraz daha küçük oluyor zaten daha güzel oluyor bide bel incecik karın da dün düz olursa zaten ozman göğüs seksy duruyor yoksa bir anlamı yokHa bi de bu arada benimde vücudumdaki en belirgin yerim göğüslerim. Göğüslerim bu kdr iri olmasa çok iyi olacaktı.
Göğüs şuan kaç cm canm ? Birde plates ile göğüs hareketleri yapabilirsinBenim zaten sorunlu bölgem göğüs ve simit bölgem onun dışında bütün olarak aldım kiloyu. Abartılı bir bölgesel kilom olmadığı için Allaha şükür çok çirkin görünmüyorum.
Biz en eskiler hepimiz kilomuz durduğu zamn detoks yapıyoruz canm detoks ile vücutlu harekete geçiyor birde beslenme şekli ve spor yapıyorsan onların şeklini ve yaptığın saati değiştirmeksizin vücut alıştığı düzenin dışına çıkmalı mesela beslenmekte sabahları klasik kahvaltı yapıyorsan bu hafta yapma canm bir gün müsli+süt bir gün kuru yemiş+1meyve+süt yada yoğurt bir gün mini tost bir gün meyve vs. ile evde yaptığın yoğurtlu kahvaltılık gibi kahvaltilar dan yap ama her gün farklı olsun 2gün üst üste aynısını yeme ve öğlen akşamda aynı yediklerini değiştir et yiyorsan çorbaya geç sebze yiyorsan et ye onları da değiştir vücut şaşırsın ozman çok güzel kilo atıyor canm bu arada bu benim diyetisyenimin önerisi dır klasiklerin dışına çıkıp ayrıca 2 gün üst üste yada 2öğün üst üste aynı şeyleri yemek yasak diyor du o canm90 lara takılıp kaldım. Moralim çok bozuluyor. Tavsiyelerinize açığım. Kilo durmalarınızı nasıl aştınız? Lütfen yardımcı olun...
Çok güzel kilo vermişsin canm tebrikler ❤Günaydın Kızlar,
Grip beni fena vurdu, kendime bakacak halim yok. Ateş ...falan. Dün gece menü bildirimi yapamadım kusura bakmayın. Ama sabah tartıldım.
Geçen Hafta : 68,5
Bu hafta : 67,4
Verdiğim kiloyu görünce acaba biraz fazla mı kasıyorum diyorum. Bilmiyorum ki. Acaba çok mu az beslendim.????????
istersen bu hafta izne ayıralım canm çünki geri listeye girmek için zaten en az 3 haftayı beklemek ve kilo vermiş olmak zorunda kalacaksın ya ondan haftaya da yoğun olacaksan şimdiden önden vakit kazanmış olursun**14.Takım 639.Etap***
kaptinn(55.9///%)
Dlrykc (52.5///%) sabit
Verano_porteno (59.8//%)
Cordelia_1605 (89.1/88.6/0.5/%0.56)
AcikYesil (75.6///%)
fantastikaaa(91.0/91.5/+0.5/%-0.55)
Elifcig93 (68.5/67.4/1.1/%1.61)
Kedisever91(65.5///%)
14. Takım ortalaması :
Kızlar malesef bu hafta sabitim bide önümüzdeki hafta izne ayrılmak istiyorum eşyalarım gelecek pazar annemler de gelecek ev yerleştirme falan onlarla uğraşacam yazamayabilirim pek
Hoşgeldin canımAmin inşallah
Baslaidn mi sporaAmin inşallah
Bncede az degil ayda 1.5 kg yapar gayet iyiBiliyorumki Bnde anlamadım ama sadece 400 gr gitmiş yine bu hafta . 72,7 çıkıyor400 gram vermeye programlı gibiyim . Bu şekilde 400 400 çok az çok zor .. ama her hafta 400 gr gdiyor çok kötü .
Wawww nasil oldu bu kadarmezunumda mezuunuuum cok mezunum mezunuuuumm
Dun hic bisey yememis olabilirimWawww nasil oldu bu kadarharika
Saol cnm deneyeceğim inşallah.Biz en eskiler hepimiz kilomuz durduğu zamn detoks yapıyoruz canm detoks ile vücutlu harekete geçiyor birde beslenme şekli ve spor yapıyorsan onların şeklini ve yaptığın saati değiştirmeksizin vücut alıştığı düzenin dışına çıkmalı mesela beslenmekte sabahları klasik kahvaltı yapıyorsan bu hafta yapma canm bir gün müsli+süt bir gün kuru yemiş+1meyve+süt yada yoğurt bir gün mini tost bir gün meyve vs. ile evde yaptığın yoğurtlu kahvaltılık gibi kahvaltilar dan yap ama her gün farklı olsun 2gün üst üste aynısını yeme ve öğlen akşamda aynı yediklerini değiştir et yiyorsan çorbaya geç sebze yiyorsan et ye onları da değiştir vücut şaşırsın ozman çok güzel kilo atıyor canm bu arada bu benim diyetisyenimin önerisi dır klasiklerin dışına çıkıp ayrıca 2 gün üst üste yada 2öğün üst üste aynı şeyleri yemek yasak diyor du o canm
Süpersin. Ne yaptın böyle mezun olucam diye aç mı durdunmezunumda mezuunuuum cok mezunum mezunuuuumm
Bence çok az . Spor salonundaki hoca yanıma geldi nasıl gidiyor dedi ayda 2.1 dedim gerçekten çok az gidiyor senin aşırı az dediBncede az degil ayda 1.5 kg yapar gayet iyi
Synen oyle yaptim kuzumSüpersin. Ne yaptın böyle mezun olucam diye aç mı durdunMaaşallah senin adına çok sevindim darısı başımıza inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?