Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oğluma es baktım ama bulamadım muhabbet kuşuma onun gibi ıngiliz kırması arıyorum tombik bir kuş bakalım yıllardır hayvan yalnız essizlikten kudurduacil es lazım beyaz gelin arıyorum beyaz zor diyolar . O kızı bulup alicam oğluma puhaha . Benden fena kaynana olacak tabi oğlun olursa gerçi kızım olursa da

Memeleri estetik bence oyledir dimi Yani
Doğal olabiliyor canm zayıf olsanda böyle olabiliyor bence estetik diil dir çünki estetik olanların daha farklı duruyor bunun ki doğal göğüs görünüyor benim 2 tane boyle tanidigim var bu incelikte 50 kilolar ama göğüsleri kocaman canm benimde öyle ne kadar zayıf olursam olayım göğüslerim böyle büyük benimde oluyor yani ama belli olmaz tabi gene de biraz estetik varsa bilemem
Ha bi de bu arada benimde vücudumdaki en belirgin yerim göğüslerim. Göğüslerim bu kdr iri olmasa çok iyi olacaktı.
Canm kilon şuan fazla olduğu için öyle rahatsız edici durur zaten göğüs göbek hepsi birleşince iyice iri ve kilolu gösteriyor insanı ondan bende kilolu olduğum zaman beğenmiyorum ama zayıflayınca şuan ki halinden biraz daha küçük oluyor zaten daha güzel oluyor bide bel incecik karın da dün düz olursa zaten ozman göğüs seksy duruyor yoksa bir anlamı yok

Bi komşu çok zayıflamışsın sen ne yaptın böyle dedi 18 kg verdim dedim . Arkadaşlar hep sarkti sende öyle bi görüntü de yok çok iyi duruyor dedi ben spor yapıyorum çünkü dedim arkadaşları sadece diyet yapmışlar sporun gücü.
Dün eşime foto çektirdim kendimi camasirlarlavalla mankenler koyuyorya internete seksi seksi pozlar aynı öyle oldu tabi sildim sonra da çok.iyiydi baya düzelmişim ben ya kendimi beğendim baya .
biraz kendime gaz vereyim dedim yani ondan çektirdim motive buluyorum kendime bakınca daha da kilo vveresim geliyor . Dahada uğraşıyorum ya da tam.burakmak yemek yemek istiyorum motive oluyor baya

90 lara takılıp kaldım. Moralim çok bozuluyor. Tavsiyelerinize açığım. Kilo durmalarınızı nasıl aştınız? Lütfen yardımcı olun...
Biz en eskiler hepimiz kilomuz durduğu zamn detoks yapıyoruz canm detoks ile vücutlu harekete geçiyor birde beslenme şekli ve spor yapıyorsan onların şeklini ve yaptığın saati değiştirmeksizin vücut alıştığı düzenin dışına çıkmalı mesela beslenmekte sabahları klasik kahvaltı yapıyorsan bu hafta yapma canm bir gün müsli+süt bir gün kuru yemiş+1meyve+süt yada yoğurt bir gün mini tost bir gün meyve vs. ile evde yaptığın yoğurtlu kahvaltılık gibi kahvaltilar dan yap ama her gün farklı olsun 2gün üst üste aynısını yeme ve öğlen akşamda aynı yediklerini değiştir et yiyorsan çorbaya geç sebze yiyorsan et ye onları da değiştir vücut şaşırsın ozman çok güzel kilo atıyor canm bu arada bu benim diyetisyenimin önerisi dır klasiklerin dışına çıkıp ayrıca 2 gün üst üste yada 2öğün üst üste aynı şeyleri yemek yasak diyor du o canm

Çok güzel kilo vermişsin canm tebrikler ❤
Başlarda çok kasma diyeti ki ilerde kilo verme oranın düşünce diyeti kasacak bir pay kalsın ve vücut çok düşük kalori alımına alışmasın canm

istersen bu hafta izne ayıralım canm çünki geri listeye girmek için zaten en az 3 haftayı beklemek ve kilo vermiş olmak zorunda kalacaksın ya ondan haftaya da yoğun olacaksan şimdiden önden vakit kazanmış olursun

Son düzenleme:
**14.Takım 639.Etap***

Mavi95(73.1/72.4/0.7/%0.95)
kaptinn(55.9///%)

Dlrykc (52.5///%) sabit

Verano_porteno (59.8/59.4/0.4%0.67)
Cordelia_1605 (89.1/88.6/0.5/%0.56)
AcikYesil (75.6///%)
fantastikaaa(91.0/91.5/+0.5/%-0.55)

Elifcig93 (68.5/67.4/1.1/%1.61)
Kedisever91(65.5/65.1/0.4/%0.61)

14. Takım ortalaması :

Off yine 400 neyse en azindan 59 hala, haftaici 60 i mutlaka goruyorum in cik in cik. Bir de hasta olsam cok daha iyi olacaak

**14.Takım 639.Etap***

Mavi95(73.1/72.4/0.7/%0.95)
kaptinn(55.9/53.1/2.8/4.66%)

Dlrykc (52.5///%) sabit

Verano_porteno (59.8/59.4/0.4%0.67)
Cordelia_1605 (89.1/88.6/0.5/%0.56)
AcikYesil (75.6///%)
fantastikaaa(91.0/91.5/+0.5/%-0.55)

Elifcig93 (68.5/67.4/1.1/%1.61)
Kedisever91(65.5/65.1/0.4/%0.61)

14. Takım ortalaması :

Yanlis hespwladm kesin

Saol cnm deneyeceğim inşallah.

Bncede az degil ayda 1.5 kg yapar gayet iyi
Bence çok az . Spor salonundaki hoca yanıma geldi nasıl gidiyor dedi ayda 2.1 dedim gerçekten çok az gidiyor senin aşırı az dedi bnce çok az cidden cnm . Bütün hocalar sen çok yavaş veriyorsun diyolar o kdr uğraştığımi gördükleri için . Yani 6 lilo fazlam var 3 ayda 6 kilo eder o da ciddi anlamda kime sorsan az der .
O kdr ugrasinca bu kdr az gitmesi eziyet oluyor . Sadece diyet yapsam haklisin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…