- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #328.781
Ben de çözemedim iyice sasirdim ne yapmam gerektiğini.Aynı sorun bende de var bende diyetime özen gösteriyorm. Hergün spor yapamasam bile yoğunbakımda çalışmam dolayısıyla gün içinde sürekli hareketliyim ama veremiyorm
O da doğruDedigin gibi cok ugrasiyosun yavasta olsa sonuclarini aliyosun takimda oldugu surece kilo vermende onemli ama vucudun ciddi anlamda degismis oyle diyosun bu daha onemli bence
Kac kiloyla mezun okuyorsun bakmam lazım canım ama mezun olsanda liste dışı devan edebilirsintugbaFB cnm ben 72.4 kiloyum mezun olabiliyor muyum bu kiloyla ? Mezun olunca listede olunmuyor degilmi devam ediliyor ama normal ben bilmiyorumda bana anlatır mısın nasıl oluyo
Liitfeeennnn bn artik zayif bir baaagyanimKilom 54 olsun 54bin lira borcum olsun. Ben o moddayım
Diyet yaoarken ölduSen açıklamazdan da ben gelip altına yazcamki zaten. Aç gezdi bu kız açççç diye
Kiskanma ne olur az ye seninde olueYa biraz yasalara uy yaaa. Yüzde 4 ün üstüne çıkmak nedir. Mapusluk vermeleri lazım sana. Milleti özendiriyorsun. Bak ben yani çatlıyorm şuanda
Bak ben mezun olcm eklemeyi unutmayin heee keyfimizdn vermedik bu kadar kiloyuKıskançlar
İnsan evladiyiz de olimpiyatlara mi hazirlaniyoz deO da doğruerkek hoca takmış 65 kilo olman lazım çok yavaş veriyorsun cardio arttır diye 2 saat yapıyorum spor daha napayım hocam dedim tempolu 1 saat yuru diyor
5 seneye kdr bende mezun olurum bu listeye adımı yazdırırım inşallahKac kiloyla mezun okuyorsun bakmam lazım canım ama mezun olsanda liste dışı devan edebilirsin
For example htc,berkes,yellow daha niceleri
bugün tartılmadım canım bilmiyorum yarın yada cuma tartılsam olur muHoşgeldin canımen son izne 65 kilo ile ayrılmışsın şuan ki kilon kaç oldu ?
spora başlamadım kız yürüyüş yapıyorum amaBaslaidn mi spora
kız sen naptın böylemezunumda mezuunuuum cok mezunum mezunuuuumm
şubattan eylüle 7 ay olmuş canım, bu sabah bilmiyorum ama sanırım %5ten biraz fazlayım yarın yada cuma ne zaman gerekiyosa güncel kilomu bildiririm uyarsa girerim olur mu? listeye girersem daha çok katılım sağlarım böyle fasulye gibi hissediyorum kendimi olmuyo konsantre olamıyorumSelam canım şubatta 65 kilo ile ayrılmışın en son artık 3 aya indirdirdiler girebilirsin ama bugün sabah kaç çıktın %5 kuralı var cunku
Yuruyuste baya kilo verdiriyo bncebugün tartılmadım canım bilmiyorum yarın yada cuma tartılsam olur mu
spora başlamadım kız yürüyüş yapıyorum ama
kız sen naptın böyle
şubattan eylüle 7 ay olmuş canım, bu sabah bilmiyorum ama sanırım %5ten biraz fazlayım yarın yada cuma ne zaman gerekiyosa güncel kilomu bildiririm uyarsa girerim olur mu? listeye girersem daha çok katılım sağlarım böyle fasulye gibi hissediyorum kendimi olmuyo konsantre olamıyorum
Valla Bn de 1500 ip atlsdim 20 dk evden salona tempolu yürüyüş . 5 dk eliptik 10 dk ağırlık 12 dk koşu ve 6.8 hızında 33 dk yürüyüş yaptımİnsan evladiyiz de olimpiyatlara mi hazirlaniyoz de
Aynı anda yapmışız**14.Takım 639.Etap***
Mavi95(73.1/72.4/0.7/%0.96)
kaptinn(55.9/53.67/2.23/%4.00) mezun olmak istiyor.
Dlrykc (52.5///%) sabit
Verano_porteno (59.8/59.4/0.4%0.67)
Cordelia_1605 (89.1/88.6/0.5/%0.56)
AcikYesil (75.6///%) bildirimde bulunmadı.
fantastikaaa(91.0/91.5/+0.5/%-0.55)
Elifcig93 (68.5/67.4/1.1/%1.61)
Kedisever91(65.5/65.1/0.4/%0.61)
14. Takım ortalaması : 0.873
Evet kuzum 8 di dlryi bu haftami izine ayiriyoruz haftaya mi onu da unutmayalimAynı anda yapmışızpaylaşma saati 8 di heralde yani umarım öledir
Senin gibi olumune diyet yapmasinlar diye olabilir mi taze meeezunumuzFazla kilo vermeyi kaldiramiyolar mi niye sinir koymuslar
Benim mezun olmam için kaç kg olmam lazım??**14.Takım 639.Etap***
Mavi95(73.1/72.4/0.7/%0.96)
kaptinn(55.9/53.67/2.23/%4.00) mezun olmak istiyor.
Dlrykc (52.5///%) sabit
Verano_porteno (59.8/59.4/0.4%0.67)
Cordelia_1605 (89.1/88.6/0.5/%0.56)
AcikYesil (75.6///%) bildirimde bulunmadı.
fantastikaaa(91.0/91.5/+0.5/%-0.55)
Elifcig93 (68.5/67.4/1.1/%1.61)
Kedisever91(65.5/65.1/0.4/%0.61)
14. Takım ortalaması : 0.873
tugbaFB canim ortalama bu cikti dlrykc nin izini bu hafta mi yazilacak
Ay evet unuttum ben ayrılabiliyordu sanki dimi izineEvet kuzum 8 di dlryi bu haftami izine ayiriyoruz haftaya mi onu da unutmayalim
Simdi esimi işe g8decek birşeyler hazirliyirum onu gondereyim bakacagim kuzumBenim mezun olmam için kaç kg olmam lazım??
Mesaji buydu canim bu haftadan yazalim zaten haftaya bildirim yapmamak icin simdiden soyledi sanirimAy evet unuttum ben ayrılabiliyordu sanki dimi izine
Izine ayrılmak istiyor diye ekledim canımMesaji buydu canim bu haftadan yazalim zaten haftaya bildirim yapmamak icin simdiden soyledi sanirim
Kızlar malesef bu hafta sabitim bide önümüzdeki hafta izne ayrılmak istiyorum eşyalarım gelecek pazar annemler de gelecek ev yerleştirme falan onlarla uğraşacam yazamayabilirim pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?