- 22 Ocak 2013
- 41.706
- 210.626
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #329.141
Menüler buraya mı yazılıyor? Kafam karıştı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptan uyarı yapmıştı. İki ayrı topikte kontrol zor oluyor yazmıştı. Sen orayı kaçırdın sanırım kuzucum artık buraya yazıyoruz.Menüler buraya mı yazılıyor? Kafam karıştı?
Highgenic diye biseyneşmiş o kesin ben bilirim![]()
Yazalim mi daha yeni mezunnoldik bu durun diyeBana kazenden msj gelmişyellow zayıflama grupların a katılmak istermisin? Diyorlar
katılsam mı acaba
![]()
Sağol canım. Hastane falan yoğunum bu ara. Her konuşmayı okuyamadım: (Kaptan uyarı yapmıştı. İki ayrı topikte kontrol zor oluyor yazmıştı. Sen orayı kaçırdın sanırım kuzucum artık buraya yazıyoruz.
Sirkelim miiHighgenic diye biseysandalyelerimi bembeyaz yapti ya bayildmmmm
![]()
O ney yahu bilmiyom adi bu yuvarlak bi siseSirkelim mii
Haziriz gelsinKizlar onumuzdeki 3 gun istanbul cevresinde asit yagmuru turu biseyler olabilirmis o taraflarda olanlar dikkat edin kendinoze emi
Resmini atsana merak ettimO ney yahu bilmiyom adi bu yuvarlak bi sise![]()
Canım benide eklermisin 70,4 çıktım ay çok sinir oldum ya 2 gün önce düz 70ti nasıl almış olabilirim anlam veremiyorum**14.Takım 640.Etap***
Mavi95(72.4///%)
Verano_porteno (59.4//%)
Cordelia_1605 (88.6///%)
AcikYesil (75.6///%)
fantastikaaa (91.5///%)
Elifcig93 (67.4///%)
Kedisever91(65.1///%)
14. Takım ortalaması :
canım yazıyım yazıyım diyorum hep bişey çıkıyorGünaydın
88.4 kg. Oran 0.23
İlaçların etkisi yavaş yavaş gidiyor. Çok şükür.
tamam kuzum ekliyorumCanım benide eklermisin 70,4 çıktım ay çok sinir oldum ya 2 gün önce düz 70ti nasıl almış olabilirim anlam veremiyorumdün yürüyüş yaptım bide ama bugün yarın regl olmam lazım onun sisliği sanırım