Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

**14.Takım 640.Etap***

Mavi95(72.4///%)

Verano_porteno (59.4//%)
Cordelia_1605 (88.6/88.4/0.2/%0.22)
AcikYesil (75.6///%)
fantastikaaa (91.5/90.4/1.1/%1.20)

Elifcig93 (67.4/66,4/1,0/%1,48)
Kedisever91(65.1///%)

14. Takım ortalaması :
Maşallah herkes 1 kilodan aşağı vermemiş süpersiniz ben bu hafta veremedim kesin şimdi tartilicam

Bazen oluyor. Diren mavi :halay:
80 lerden 2.5 ayda kurtulmuşum 70 lerden 5 ay oldu kurtulamadım ya direne direne bunaldim fakat çaresi yok . 😪çok yavaş gidiyor Surekli duruyor bazen böyle çok çıkıyor derken gidiyoruz bakalım . Eylül basinda 69 olurum diyordum herhalde ekim sonunda olacak

SchonerDuft SchonerDuft
tugbaFB tugbaFB
htc71 htc71
blonde ambition blonde ambition
Kızlar hepimiz ara verince birazcik artılandık ve daha aşşağıda bir kiloda olmak istiyorduk ve kart minnaklar grubu yapacaktik hani ne oldu 🤔siz hala zayıflatmayı düşünmüyormusunuz 😅 ne liste var ve ne tartılan var ne de diyet yapan var gibi geliyor bana :KK70: bizim kart takım hadi canlanın artk eylül ayı da bitmek üzere artk iyice kış gelmeden bir yerden başlayalım :KK70:burda şişman şişman yaşlancak diiliz dimi :KK48: kimler fit olmaya hazır bakalım :KK66:

SchonerDuft SchonerDuft
tugbaFB tugbaFB
htc71 htc71
blonde ambition blonde ambition
Kızlar hepimiz ara verince birazcik artılandık ve daha aşşağıda bir kiloda olmak istiyorduk ve kart minnaklar grubu yapacaktik hani ne oldu 🤔 eee ne oldu hani zayıflatmayı düşünmüyormusunuz 😅 ne liste ve ne tartılan ne de diyet yapan gibi geliyor bana :KK70: bizim kart takım hadi canlanın artk eylül ayı da bitmek üzere artk iyice kış gelmeden bir yerden başlayalım :KK70:burda şişman şişman yaşlancak diiliz dimi :KK48: kimler fit olmaya hazır bakalım :KK66:
ben ben ben :KK70:
ama önce bi 5 kilo almam lazım :-) almışımdır da o_O
yellow zayıflat bizi yaa :rapci: valla kendime gelmem lazım p.tesi başlıyorum diyorum ama yeni is yerine adapte olamadım, yemek olayı kötü oldu cıs cos dolu buralar ve hepsi çoook lezzetli :olamaz: evden her gün getirmemde mesele ısıtmak problem cünkü, sanırım öğlenleri ton balıklı salata tek yediğim şey olacak

**14.Takım 640.Etap***

Mavi95(72.4/72.6/+0.2/%-0.28)

Verano_porteno (59.4//%)
Cordelia_1605 (88.6/88.4/0.2/%0.23)
AcikYesil (75.6///%)
fantastikaaa (91.5/90.4/1.1/%1.20)

Elifcig93 (67.4/66,4/1,0/%1,48)
Kedisever91(65.1///%)

14. Takım ortalaması :

Verano_porteno Verano_porteno , A AcikYesil , Kedisever91 Kedisever91
kızlar bildirimlerimizi yapalım

ben ben ben :KK70:
ama önce bi 5 kilo almam lazım :-) almışımdır da o_O
yellow zayıflat bizi yaa :rapci: valla kendime gelmem lazım p.tesi başlıyorum diyorum ama yeni is yerine adapte olamadım, yemek olayı kötü oldu cıs cos dolu buralar ve hepsi çoook lezzetli :olamaz: evden her gün getirmemde mesele ısıtmak problem cünkü, sanırım öğlenleri ton balıklı salata tek yediğim şey olacak
Canm yeter aldın alacağını daha alma onlar kolay verilmiyor :duduk: bende de facefood lar ,tatlılar,hamur işleri vs. Yasak ne varsa hepsi havada uçuştu :-) ama yeter artk yiceğmizi yedik karnımız gözümüz hepsi doydu artk :KK23: kıtlıktan çıkmış gibi yedim bende aylardı yiyemedigim ne varsa hepsini yedim canm sahilde yiyemedigim tek bir şey bile kalmadı eee daha ne olsun tamam bukadar artk bişeyde gözümüz kalmadı artk gene vakit incelme vakti :KK55: hadi beraber kenetlemedim tubim SchonerDuft SchonerDuft um hadi pazartesi birlik olup tam gaz başlayalım :KK31: tubim tavuz ızgara yapıp onuda salata ya atabilirsin restorant usulü oluyor ya tavuklu salata, ton balıklı salata ,soğuk yenen zaytinyağlilardan bir dilim tam buğday ve ayran yada yoğurt olarak da koyabilirsin yanına canm ;)

Canm yeter aldın alacağını daha alma onlar kolay verilmiyor :duduk: bende de facefood lar ,tatlılar,hamur işleri vs. Yasak ne varsa hepsi havada uçuştu :-) ama yeter artk yiceğmizi yedik karnımız gözümüz hepsi doydu artk :KK23: kıtlıktan çıkmış gibi yedim bende aylardı yiyemedigim ne varsa hepsini yedim canm sahilde yiyemedigim tek bir şey bile kalmadı eee daha ne olsun tamam bukadar artk bişeyde gözümüz kalmadı artk gene vakit incelme vakti :KK55: hadi beraber kenetlemedim tubim SchonerDuft SchonerDuft um hadi pazartesi birlik olup tam gaz başlayalım :KK31: tubim tavuz ızgara yapıp onuda salata ya atabilirsin restorant usulü oluyor ya tavuklu salata, ton balıklı salata ,soğuk yenen zaytinyağlilardan bir dilim tam buğday ve ayran yada yoğurt olarak da koyabilirsin yanına canm :KK66:
aynen kuzum p.tesi başlıyalım o zaman
su tüketimim de yok bu ara ondan ödemde vardır
neyse bi yerden başlamam lazım
hatta 1 ay tartılmadan deli gibi diyet yapma hedefim var sonra tartıya bi pil alıp bakarım kiloma :olamaz: tartı motivemi bozuyor ve her gün tartılma isteğim oluyor
ikimizde istediğimiz herşeyi yemişiz yeter daaa artık :KK70: özledik diyebileceğimiz bişey kalmamıs tam gaz başlıyoruz o zaman:-)
başlamadan bi aşure yapıyım bari de :KK70: aradan çıksın

Back
X