Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben çok kötü birşey yaptım açık ekmeğe sürmelik cikolata yedim 100 gram filan hemde :olamaz::KK61:dayanamıyorum artık yememeye patlama asamasina varmak üzereyim .Allah ım ben be yaptım 😪 spor yapicam bugun
Canım azmini koru. Yenilme yiyeceklerin cazibesine.
Bende dışarıda kahvaltıdaydım
Bir iki çatal kaçak var. Akşam yazarım.

Öğlen 4 de pidesiz yağsız iskender yedim ayranla sonra anneme geldik esim mac izlemeye gitti annem yemek yaparken bende 45 dk cardio yaptım kızlar ip yoktu burda atlayamadım.zor oldu iki saat hareket bulmak benzerlerini taklit edip 500 ipsiz ip atlayıp 45 dk doldurdum valla yoruldum baya terledim düş aldim şimdi. Akşam yemek yemedim çok az firinda tavuk yiycem ac değilim zaten

22 eylül 2019 - 31. Gün bugün

Sabah
2 dilim ekmek
2 adet zeytin
1 KK peynir
Yarım KK helva
2 haşlanmış yumurta
1 çatal sucuk
1 çatal reçel

Ara
Sade türk kahvesi
2 kuru incir
1 avuç fındık

Akşam
5 parça kanat mangal
3 kaşık patlıcan salata
3 kaşık domates salatası
2 dilim ekmek
3 adet köz biber
1 bardak ayran

Ara
Çay ve 1 dilim ıslak kek

Kızlar ben çok hastayım. İshal ve kusmam var. Hiç halim yok. Hiçbirşey yiyemiyorm
Geçmiş olsun canm patates ye canm ikisinide iyi gelir,papatya çayı bulantı alp rahatlatır ,nane ve kemik çayı da öyle der yada ıhlamur içebilirsin .Kuru kahve yi bir kaşık yutarsan ishali anında kesiyor

22 eylül 2019 - 31. Gün bugün

Sabah
2 dilim ekmek
2 adet zeytin
1 KK peynir
Yarım KK helva
2 haşlanmış yumurta
1 çatal sucuk
1 çatal reçel

Ara
Sade türk kahvesi
2 kuru incir
1 avuç fındık

Akşam
5 parça kanat mangal
3 kaşık patlıcan salata
3 kaşık domates salatası
2 dilim ekmek
3 adet köz biber
1 bardak ayran

Ara
Çay ve 1 dilim ıslak kek
Pazar kahvaltısı olduğu için ve miktarları çok minik olduğu için helva,reçel yada 1dilim sucuk bence uygun ve kahvaltı çok çok güzel olmuş ara öğün de harika akşam öğünün sebze,protein,ekmek,yoğurt hepsi var çok besleyici ve miktarlar uygun çünki öğle yemeği yok onun için 2dilim ekmek de bence uygun ben öğle ve akşamı bir öğünde birleşirmişsin olarak düşündüm öğle yi yemediğin için akşamı da bu menü ikisi bir arada olarak uygun ve başarılı canm yani taaakiii şu akşam saati yediğin kek i görene kadar harika bir pazar menüsü diyecektim ama akşam akşam o bir dilim kek keşke olmasa imiş :KK43: hareketli bir spor yapıp kek i eritmeye çalışmanı tavsiye ederim :( yoksa bu saatte vücut o keki direk kilo ya cevirip depo eder.

Sporum:

45 dakika kondisyon bisikleti
Dambıl ile 100 göğüs
Dambıl ile 100 kol
50 yarım Şınav , 5tam şınav
Plank (dakika tutmadım dayanabildiğim kadar)

Yarın tekrar diyete başlıyacağım için menülerimide yarn itibari ile paylaşıcam ama evde ailecek hastayız ondan bal,pekmez,tahin ve meyve de tüketiyorum bilginiz olsun iyileşince bal ve pekmezi kesicem

Sporum:

Dambıl ile 100 göğüs
Dambıl ile 100 kol

Yarın tekrar diyete başlıyacağım için menülerimide yarn itibari ile paylaşıcam ama evde ailecek hastayız ondan bal,pekmez,tahin ve meyve de tüketiyorum bilginiz olsun iyileşince bal ve pekmezi kesicem
Geçmiş olsun, canım. Bugün hala 67.2 çıktım tartıda bakalım yarın kaç olucam şuan çok acıktım.

Geçmiş olsun, canım. Bugün hala 67.2 çıktım tartıda bakalım yarın kaç olucam şuan çok acıktım.
Bende yarın kaç çıkacağımızı çok merak ediyorum canım yarın tartılıp diyete başlıyorum ;) bu hafta hızlıca ödemlerimizi atarız sonrada gelsin incelmeler eksiler ;)

Pazar kahvaltısı olduğu için ve miktarları çok minik olduğu için helva,reçel yada 1dilim sucuk bence uygun ve kahvaltı çok çok güzel olmuş ara öğün de harika akşam öğünün sebze,protein,ekmek,yoğurt hepsi var çok besleyici ve miktarlar uygun çünki öğle yemeği yok onun için 2dilim ekmek de bence uygun ben öğle ve akşamı bir öğünde birleşirmişsin olarak düşündüm öğle yi yemediğin için akşamı da bu menü ikisi bir arada olarak uygun ve başarılı canm yani taaakiii şu akşam saati yediğin kek i görene kadar harika bir pazar menüsü diyecektim ama akşam akşam o bir dilim kek keşke olmasa imiş :KK43: hareketli bir spor yapıp kek i eritmeye çalışmanı tavsiye ederim :KK43: yoksa bu saatte vücut o keki direk kilo ya cevirip depo eder.
Hemen yapıyorum leslie :KK6:

Sporum:

Dambıl ile 100 göğüs
Dambıl ile 100 kol

Gcmis olsun cnm.sporun super

Back
X