- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #329.461
Ben hiç yapmadım hiç mantıklı gelmediği içinde deneme gereği de duymadım canm sonuçta tansiyonun ve şekerdin düşme ihtimali yüksek ve tehlikeli bir şey üstelik enerjin olmadığı için performansın ve kalori yakımında daha düşük olacak yanlış bence zaten dene bi derim ama tabi karar senin canım zaten profesyonel sporcular spor öncesi enerji verici ve destekleyici yiyecek ve içecek mutlaka tüketirler iyi performans için ve kasın ihtiyacı olan glikoz ve protein in karşılanması için portakal suyu yada protein takviyesi yada protein oranı yüksek bir gıda mutlaka alınır canm üstelik en iyi yağ takımı sabah olmuyor hatta akşam üstü spor yapmak çok daha uygunmuş öyle okumuştum o sonucun listesini de bulup buraya aticam doğru spor saati ile ilgili olan ı bulup yüklerim göz atarsın canmGeceden kararlar veriyorum.hic bir zaman uygulaayamiyorum.
Yarın sabah kalkıp spor yapicam ac karna diyorum olmuyor . Yarın akşam yemeği yemiycem 3 gün cacık.yycem diyorum yine kesin olmaz ara öğün yapmiycam kahve ceviz filan yemiycem diyorum olmuyor . Özellikle sabah ac spor yapma fikrini 1 kez hariç hiç yapamaidm onda da from zorlsmisti
Seni gördüm daha da hırslandım şimdi. Zayıflamak istiyorummmmm.