- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.781
Afiyet olsun canım iyi yapmışsın keşke bende öğlen yeseydimKızlar bende dolma biber, patlıcan dolması, yoğurt öğle yemeğim
Bende uzun zamandır yememiştim. Pirinç su topluyor diye vücutta bulgur pilavından yaptı sağolsun ustamız.Afiyet olsun canım iyi yapmışsın keşke bende öğlen yeseydim
Canm Şimdi gördüm evt saati 39 tlblonde ambition canım ege perlaya gitmişsinizde bişey sorcam o meslek bölümüne girmek ücretli mi oldu
Ben de anlayamiyorum fıstık yani bu kadar zormuCuma günü tartılıp bildirim yapmak bu kadar zor mu ya
Aynen öylr malesef
Evet cocuklar olunca zor olur gerçekten cocukla en güzeli ucakla yolculuk yapmak uzun yolculuk cekilmez olur
Gel listeye katilKizlar nabersiniz ben bu ara cok yogunum gelemiyorm buraya zayifladi kacti demeyin800 gr kadar verdm aldigim kilolari vermeye calisiyorum
Vertigo çok kötü canım annemden biliyorum. Geçmiş olsun*** PAZARTESİ KİLO KONTROL ***
poncikbirgelincik 69.4 ->
Magickk 60.8 ->
yellow girl 62.8 ->
Verano_porteno 58.5 ->
Cordelia_1605 88.9 ->
brkas 61.7 ->
htc71 66.0 ->
ucukgenclik 67.7 -> 68.2
Elifcig93 65.5->
aydingelini 78.7 ->
fantastikaaa 90 ->
SchonerDuft 69.9 ->
ladyhayabusa 70.0 ->
Ben bugünün pazartesi olduğunu unuttum. Bir bardak süt, 2 incir yedikten sonra tartıldım. Uyandığımda çok kötü başım dönüyordu iyi hoş hala dönüyor. Kan şekerim düştü sandım ama sanırım vertigom harekete geçti.
Geçmiş olsun*** PAZARTESİ KİLO KONTROL ***
poncikbirgelincik 69.4 ->
Magickk 60.8 ->
yellow girl 62.8 ->
Verano_porteno 58.5 ->
Cordelia_1605 88.9 ->
brkas 61.7 ->
htc71 66.0 ->
ucukgenclik 67.7 -> 68.2
Elifcig93 65.5->
aydingelini 78.7 ->
fantastikaaa 90 ->
SchonerDuft 69.9 ->
ladyhayabusa 70.0 ->
Ben bugünün pazartesi olduğunu unuttum. Bir bardak süt, 2 incir yedikten sonra tartıldım. Uyandığımda çok kötü başım dönüyordu iyi hoş hala dönüyor. Kan şekerim düştü sandım ama sanırım vertigom harekete geçti.
Sağol canım. Dün zaten sürekli beynim sallıyordu. Dün gece sürekli deprem oluyormuş gibi uyudum. Başım döndükçe ışığı açıp ampule baktım sallanıyor mu diyeVertigo çok kötü canım annemden biliyorum. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsunucukgenclik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?