- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.801
bende bugün tekrar başladım kuzum reglimde bitti bişeyde almamışım geçen haftaucukgenclik geçmiş olsun canm
htc71 Bende diyete başlayamadım malesef her şey ters gitti bu spor ve daşlarlada ancak yediklerini eritiyorum eksiye gecemiyorum regle de yarın olmam lazm ondan da şiştim iyice regleye 1gün kala hiç tartılıp moralimi bozmayayım cuma tartılırım
Tamam canm dün gezmeye gittik avm de iskender kolabende bugün tekrar başladım kuzum reglimde bitti bişeyde almamışım geçen hafta
senide bekliyorum hadi kapışak
Bak birde yazıyor. Ben de istiyorum.Tamam canm dün gezmeye gittik avm de iskender kolaordan anneme orda da sarma,kek,kurabiye dünde yedim valla hafta içi sıkıntıdan haftasonu da gezmelerden yedim valla canm tamam bende şimdi hemen çeki düzen veriyim yediklerime suyumu da bol bol içeyim canm başlıyayım seninle birlikte toparlayalım
Sende mi canım bende kaçırdım haftasonu of hep böyle dayanamıyorum ama bugünden itibaren toparlanicam beraber yeniden başlayalımucukgenclik geçmiş olsun canm
htc71 Bende diyete başlayamadım malesef her şey ters gitti bu spor ve daşlarlada ancak yediklerini eritiyorum eksiye gecemiyorum regle de yarın olmam lazm ondan da şiştim iyice regleye 1gün kala hiç tartılıp moralimi bozmayayım cuma tartılırım
Çok haklısinBak birde yazıyor. Ben de istiyorum.
Gecmis olsun kuzumSağol canım. Dün zaten sürekli beynim sallıyordu. Dün gece sürekli deprem oluyormuş gibi uyudum. Başım döndükçe ışığı açıp ampule baktım sallanıyor mu diye
afiyet olsun canım valla şişirir diye düşünmeden pirinçli pirinçli yedim benBende uzun zamandır yememiştim. Pirinç su topluyor diye vücutta bulgur pilavından yaptı sağolsun ustamız.
Ay iyimiş canım ben uçuk bişey diye duydumda normal yani mavibahçede oyun alanının 30 dakikası 90 liraCanm Şimdi gördüm evt saati 39 tl
30 dakika kalmak 35 tl ama çok hızlı geçiyor çocuklarda seviyor ondan 4tl fazla verip 1satlik sokmak daha mantıklı canm 2tl de kart alınıyor kart yoksa toplam 1sat için 41tl ediyor canm
Size de çok geçmiş olsunn. Ağırlaşmadan atlatır inşallahh.Kızlar benim kız öksürüyor seside biraz kısıldı ama hafif geciriyor gece filan ateşlenmedi şükür bizde şimdi hastaneye geldik sıra bekliyoruz burdan çıkınca da okula yetişicez okula bırakınca platese gecicem ama vakit kalirsa plates önceside 30dk yada 1 saat civarı bir yürüyüş yapabilirim .plates sonrası eve dön duş al giyin hızlıca yemek hazırlayıp kızı okuldan alıp yemek yiyip dans için tekrar dans için hazirlanicaz dans çıkışı zaten eve varp giyinmem vs. saat 00:00 ı buluyor ozman tekrar girerim kızlar kahvaltıyı diyet e uygun yaptm gün içinde aksamaz inslh
Evt Mavibahçeye gòre baya uygun canm 90tl gerçekten çok amasemtten dolayı öyle malesef kuzum seninki de anlar vafiyet olsun canım valla şişirir diye düşünmeden pirinçli pirinçli yedim ben
Ay iyimiş canım ben uçuk bişey diye duydumda normal yani mavibahçede oyun alanının 30 dakikası 90 lirapeki bizimki anlar mı artık biraz daha büyümesi mi lazm sence
*** PAZARTESİ KİLO KONTROL ***
poncikbirgelincik 69.4 ->69,8
Magickk 60.8 ->61.3
yellow girl 62.8 ->
Verano_porteno 58.5 ->
Cordelia_1605 88.9 ->88.7
brkas 61.7 -> 61.5
htc71 66.0 -> 66.6
ucukgenclik 67.7 -> 68.2
Elifcig93 65.5->66,5
aydingelini 78.7 ->
fantastikaaa 90 ->
SchonerDuft 69.9 ->
ladyhayabusa 70.0 ->
tgb1907 -> 68.5
Teşekkür ederim canım. Olsun bu hafta hazırlık haftası gibi düşün canım sıkma canınıucukgenclik geçmiş olsun canm
Sağol canım.Gecmis olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?