Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaç aylık cnm bebişin?

Eli kolu bağlı misafirlik devam 3 gündür. Sporu bırak normal yasamıyorum diyeblirz put gibi oturmaktan catliycam . Sama kolay gelsin cnm . Geçmiş olsun inş gever kızın öksürüğü havalar soğuyor

*** PAZARTESİ KİLO KONTROL ***

poncikbirgelincik 69.4 ->69,8
Magickk 60.8 ->61.3
yellow girl 62.8 ->
Verano_porteno 58.5 -> 59.5

Cordelia_1605 88.9 ->88.7
brkas 61.7 ->
htc71 66.0 -> 66.6
ucukgenclik 67.7 -> 68.2
Elifcig93 65.5->66,5

aydingelini 78.7 ->
fantastikaaa 90 ->
SchonerDuft 69.9 ->
ladyhayabusa 70.0 ->
tgb1907 -> 68.5

Yol odemidir diye umuyorum kizlar , bu arada Ben haftaya tatile gitcem izne mi ayrilsam. Korkuyorum yine izne ayrilmaya ama tatilde kesin alirim

düne sünger çekiyoruz
su 1 lt içtim öğleden sonrada 1 lt içersem süper olur, diyeti bıraktığımda suyu da bırakıyorum malesef
kuzum sen danstayken mira nerde duruyor
bende spora gitmek istiyortum ama kızımı koyacak yerim yok
zaten gün boyu kreşte 1 saat bile fazla kalmasına da dayanamıyorum
bu arada mira kuşa çook geçmiş olsun

kuzum hiç üzülme büyüyorlar ve artık bizim isteklerimiz değil onların istediklerine göre bizde davranıyoruz, sen emmesi için elinden geleni yaptın vicdan yapma o sebeple
bu arada çok özlendin dön artık aramıza

kızlar bu hafta kontrol listesinden gördüğümüz üzere çoğumuz hafta sonu kaçırmışız (klavuzu karga olan misali kaptanlarda dahil )
o nedenle bugün itibari ile kendimize geliyor ve cuma günü eksiye geçiyoruz
kaç haftadır derece yüzü göremedik bence yine o günlere dönelim

Alacağını aldı artık diyorum. Ne yapalım istediği gibi olsunn. Ben de çok özledim valla bu haftaiçi ve haftasonu yatılı misafirim var. Atlatayım hemen tartılıp başlıyorum diyete. Sizinle beraber tabi ki sizsiz hiç keyifli değill

Evet ya noldu bize hemen toparlanalim kızlar kendimize gelelim bende dahil ne çabuk bıraktım ya inanamıyorum kendime daha kaç kilom var kış gelmeden atalım su kiloları

Alacağını almış cnm. Hiç canını sıkma. Benimki 17 aylık emiyor. Bıraktırmak istiyorm kendi bırakmayınca vicdan yapıyorm. Kendiliğinden bıraksa mutlu olurdum.
Siz de sıkıntısız atlatırsınız inşallah canım. Bebek bırakmak istemeyince zor oluyor haklısın öyle olsa ben de üzülür vicdan yapardım

Siz de sıkıntısız atlatırsınız inşallah canım. Bebek bırakmak istemeyince zor oluyor haklısın öyle olsa ben de üzülür vicdan yapardım
İnşallah cnm. Manda yoğurdu yedirmeye başladım. Uykusunu düzene sokuyormuş bebeklerin hem de çok yararlıymış cnm. Bulabilirsen sen de yedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…