- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.821
Kaç aylık cnm bebişin?Kızlar benim bebem de memeyi bıraktıdaha önce söylemiştim sadeve gece 5 10dk emiyordu, son aylarda çok zayıfladı, son 3 gündür hiç emmiyor. Memeyi görünce ağlamaya başlıyor ya da ağzına alıp sadece ısırıyor. Bie yanım üzgün, bir yanımda ne bileyim biraz rahatlamış hissediyorum.
Eli kolu bağlı misafirlik devam 3 gündür. Sporu bırak normal yasamıyorum diyeblirzKızlar benim kız öksürüyor seside biraz kısıldı ama hafif geciriyor gece filan ateşlenmedi şükür bizde şimdi hastaneye geldik sıra bekliyoruz burdan çıkınca da okula yetişicez okula bırakınca platese gecicem ama vakit kalirsa plates önceside 30dk yada 1 saat civarı bir yürüyüş yapabilirim .plates sonrası eve dön duş al giyin hızlıca yemek hazırlayıp kızı okuldan alıp yemek yiyip dans için tekrar dans için hazirlanicaz dans çıkışı zaten eve varp giyinmem vs. saat 00:00 ı buluyor ozman tekrar girerim kızlar kahvaltıyı diyet e uygun yaptm gün içinde aksamaz inslh
düne sünger çekiyoruzTamam canm dün gezmeye gittik avm de iskender kolaordan anneme orda da sarma,kek,kurabiye dünde yedim valla hafta içi sıkıntıdan haftasonu da gezmelerden yedim valla canm tamam bende şimdi hemen çeki düzen veriyim yediklerime suyumu da bol bol içeyim canm başlıyayım seninle birlikte toparlayalım
kuzum sen danstayken mira nerde duruyorKızlar benim kız öksürüyor seside biraz kısıldı ama hafif geciriyor gece filan ateşlenmedi şükür bizde şimdi hastaneye geldik sıra bekliyoruz burdan çıkınca da okula yetişicez okula bırakınca platese gecicem ama vakit kalirsa plates önceside 30dk yada 1 saat civarı bir yürüyüş yapabilirim .plates sonrası eve dön duş al giyin hızlıca yemek hazırlayıp kızı okuldan alıp yemek yiyip dans için tekrar dans için hazirlanicaz dans çıkışı zaten eve varp giyinmem vs. saat 00:00 ı buluyor ozman tekrar girerim kızlar kahvaltıyı diyet e uygun yaptm gün içinde aksamaz inslh
kuzum hiç üzülme büyüyorlar ve artık bizim isteklerimiz değil onların istediklerine göre bizde davranıyoruz, sen emmesi için elinden geleni yaptın vicdan yapma o sebepleKızlar benim bebem de memeyi bıraktıdaha önce söylemiştim sadeve gece 5 10dk emiyordu, son aylarda çok zayıfladı, son 3 gündür hiç emmiyor. Memeyi görünce ağlamaya başlıyor ya da ağzına alıp sadece ısırıyor. Bie yanım üzgün, bir yanımda ne bileyim biraz rahatlamış hissediyorum.
daha uzun süre ordasınız canım zevk almaya bak boşver1000 km yol.geldik ev gezzmesinden daha hicbiryer goremedim catliycam sıkıldım sinirden
Karnem ne zaman çıkar cnmdaha uzun süre ordasınız canım zevk almaya bak boşver
akrabalar çok demiştin o nedenle ev gezmesi kaçınılmaz olur
bahar bugün başlamış en geç perşembeye kadar hazır olmuş olurKarnem ne zaman çıkar cnm
1 yaşında canımKaç aylık cnm bebişin?
Alacağını aldı artık diyorum. Ne yapalım istediği gibi olsunn. Ben de çok özledim vallakuzum hiç üzülme büyüyorlar ve artık bizim isteklerimiz değil onların istediklerine göre bizde davranıyoruz, sen emmesi için elinden geleni yaptın vicdan yapma o sebeple
bu arada çok özlendin dön artık aramıza
Evet ya noldu bize hemen toparlanalim kızlar kendimize gelelimkızlar bu hafta kontrol listesinden gördüğümüz üzere çoğumuz hafta sonu kaçırmışız (klavuzu karga olan misali kaptanlarda dahil)
o nedenle bugün itibari ile kendimize geliyor ve cuma günü eksiye geçiyoruz
kaç haftadır derece yüzü göremedik bence yine o günlere dönelim
Alacağını almış cnm. Hiç canını sıkma. Benimki 17 aylık emiyor. Bıraktırmak istiyorm kendi bırakmayınca vicdan yapıyorm. Kendiliğinden bıraksa mutlu olurdum.1 yaşında canım
Siz de sıkıntısız atlatırsınız inşallah canım.Alacağını almış cnm. Hiç canını sıkma. Benimki 17 aylık emiyor. Bıraktırmak istiyorm kendi bırakmayınca vicdan yapıyorm. Kendiliğinden bıraksa mutlu olurdum.
İnşallah cnm. Manda yoğurdu yedirmeye başladım. Uykusunu düzene sokuyormuş bebeklerin hem de çok yararlıymış cnm. Bulabilirsen sen de yedir.Siz de sıkıntısız atlatırsınız inşallah canım.Bebek bırakmak istemeyince zor oluyor haklısın öyle olsa ben de üzülür vicdan yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?