- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.741
İyi yolculuklar canım, yanında sevdiğinle yol çok güzel bitiyor bence ben cok seviyorum eşimle yolculuk yapmayıGünaydın kizlar biz yola çıktık . 1000 km bizi beklero kadar yol bitermi ya valla cok
İyi yolculuklar. Yolda abur cubur yeme.Günaydın kizlar biz yola çıktık . 1000 km bizi beklero kadar yol bitermi ya valla cok
Bildirim yapmayan acik yesille kedisever ortalamayi dusurdu aslinda guzel kilolar vermistinizGünaydın kızlar
Yedinci olmuşuz ya cok kötü değilmi
Nerelerdesin sennKızlarrr herkese iyi akşamlar nasılsınızzzzz?bu ara bebemle çok meşgulüm, üstüne yedim de yedim, tartılara küstüm, ikinci bebeye de tövbe ettim okumadığım çookk sayfa var, herkes iyidir umarımm
1 haftada cok kacirmassan bence almazsin canimBir haftaya yakın ya da bir hafta canım teşekkürler.
Herşeyden tadicam ama abartmadan . Napalim yapacak birşey yok.ben de üzülüyorum spor yapamiycam yine zayıflamaya 1 hafta ara girecek zaten çok yavaş kilo veriyorken 1 ayda verdiğim 1 kiloyu fazlasıyla 6 günde alıp.gelmektten çok korkuyorum
Hayırlı olsun Mavi95. Ben de bu hafta mezunum. Kilo korumak kilo vermekten daha zor. 5 yıl önce verdiğim 12 kilonun 10'unu geri alarak çok kötü yaşadım. Tecrübe ettiğim için şu an tedirginim. İkimize de kolay gelsin.Anladım canım teşekkür
Ben de özledim vallaaa. Dönücem önümüzdeki hafta misafir aşure yoğunluğumu atlatayım hemen başlıyorum diyeteeNerelerdesin senndön artık ozledik seni
1 haftada cok kacirmassan bence almazsin canim
Canım iyi yolculuklar, uzun yol ama iki kişi sohbet aşk güzel geçerrGünaydın kizlar biz yola çıktık . 1000 km bizi beklero kadar yol bitermi ya valla cok
Araba bozulduCanım iyi yolculuklar, uzun yol ama iki kişi sohbet aşk güzel geçerr
Sagol.cnm mezun oldum fakat bi 5 kilom daha kaldı henüz korumaya geçemedimHayırlı olsun Mavi95. Ben de bu hafta mezunum. Kilo korumak kilo vermekten daha zor. 5 yıl önce verdiğim 12 kilonun 10'unu geri alarak çok kötü yaşadım. Tecrübe ettiğim için şu an tedirginim. İkimize de kolay gelsin.
Tebrik ederim canımm son 5 kilo ne güzelSagol.cnm mezun oldum fakat bi 5 kilom daha kaldı henüz korumaya geçemedim
Geçmiş olsunAraba bozuldusanayideyiz 600 km daha yol var
Çok kötü evet. Ben hırs yapmaya çalışıyorm ama grup genelindeaynı hırsı göremeyince vazgeçiyorm. Malesef kaçıncı olduğumuz pek kimsenin umrunda olmuyorGünaydın kızlar
Yedinci olmuşuz ya cok kötü değilmi
Tbrk ederim cnm. İnşallah bu defa almazsın.Hayırlı olsun Mavi95. Ben de bu hafta mezunum. Kilo korumak kilo vermekten daha zor. 5 yıl önce verdiğim 12 kilonun 10'unu geri alarak çok kötü yaşadım. Tecrübe ettiğim için şu an tedirginim. İkimize de kolay gelsin.
Çocuklar olmadan önce ben de çok severdim ama şuan yolda çok eziyet çekiyorm. Büyüğün çişi, küçüğün acıkması... bir hayli yoran bir aktivite oluyor yolculuk bizim için.İyi yolculuklar canım, yanında sevdiğinle yol çok güzel bitiyor bence ben cok seviyorum eşimle yolculuk yapmayı❤
Tekrardan tbrk ederim cnm. Darısı bizim mezuniyetlerimize inş.Sagol.cnm mezun oldum fakat bi 5 kilom daha kaldı henüz korumaya geçemedim
1.5 saattir burdayiz daha varmış 600 km yol var 600 tl masraf ciktiGeçmiş olsunuzun mu sürcekmiş tamiri
Sagol cnm amin insTekrardan tbrk ederim cnm. Darısı bizim mezuniyetlerimize inş.
Bizde arabamıza çok masraf yapmıştık. Sattık kurtulduk. Sıfır alıcam bu sefer inş.1.5 saattir burdayiz daha varmış 600 km yol var 600 tl masraf cikti
Sagol. CnmmTebrik ederim canımm son 5 kilo ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?