- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #329.761
Hayırlısı cnm . Benim.esim araba alıp satıyor dedim hep bize bi araba ayır gerisini al sat dinlemedi . Şimdiye farklı farklı arabaların huyunu bilmiyorsunki illa her aldığını aynı zamandada sattığından sabit arabamız hiç olmuyor ondan huyunu bilmiyoruz ki . Benim dediğim dinlemedi şimdiye öle yapsa sanayilerde harcadığımız paralarla 2 araba daha alirdikBizde arabamıza çok masraf yapmıştık. Sattık kurtulduk. Sıfır alıcam bu sefer inş.
Bu hafta bende 8 leri görürdüm ama gastroenterit oldum. Patates, kola, muz yemek zorunda kaldm.Sagol cnm amin insbenim hedefe de daha var yine sizle devam edicem
Çok geçmiş olsun cnm olsun o kdardan birşey olmaz önemli olan saglikBu hafta bende 8 leri görürdüm ama gastroenterit oldum. Patates, kola, muz yemek zorunda kaldm.
Evet benim de 4 kilom var. Ama önce 1 ay koruyacağım.Sagol.cnm mezun oldum fakat bi 5 kilom daha kaldı henüz korumaya geçemedim
Teşekkür ederim. Umarım.Tbrk ederim cnm. İnşallah bu defa almazsın.
Bende düşürdüm..Bildirim yapmayan acik yesille kedisever ortalamayi dusurdu aslinda guzel kilolar vermistinizacik yesil cikti listeden diskalifiye oldu kedisever de haftaya bildirim yapmazsa oda diskalifiye olacak
Afiyet olsun cnm. Akşamki çekirdek olmasaymış çok daha güzel olurmuş. Bu hafta inşallah derece yapıcazBugün menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Domates, salatalık
Ara
1 avuç fındık
Öğlen
1 porsiyon kabak çorbası
Ara
1 armut, 2 küçük elma
Akşam
Sebzeli tavuk pirzola
Yeşil Salata
2 kaşık pirinç pilavı
Ara
1 avuç çekirdek
45 dk leslie şansını 3 mil
Ay allahm geçmiş olsun canım mezuniyetini tebrik ederim bu aradaAraba bozuldusanayideyiz 600 km daha yol var
Bugün misafirlikteyim. Yarım saat yürüyüş yaptım şimdi. Bu hafta kesinlikle kazanacağız.Afiyet olsun cnm. Akşamki çekirdek olmasaymış çok daha güzel olurmuş. Bu hafta inşallah derece yapıcaz
Geçmiş olsun canım.Gidemedik kızlar araba sorun yarattı ankarada oteldeyiz nasipse yarın gtcez tokata
Cuma günü tartılıp bildirim yapmak bu kadar zor mu yaBildirim yapmayan acik yesille kedisever ortalamayi dusurdu aslinda guzel kilolar vermistinizacik yesil cikti listeden diskalifiye oldu kedisever de haftaya bildirim yapmazsa oda diskalifiye olacak
Aynen öylr malesefÇok kötü evet. Ben hırs yapmaya çalışıyorm ama grup genelindeaynı hırsı göremeyince vazgeçiyorm. Malesef kaçıncı olduğumuz pek kimsenin umrunda olmuyor
Evet cocuklar olunca zor olur gerçekten cocukla en güzeli ucakla yolculuk yapmak uzun yolculuk cekilmez olurÇocuklar olmadan önce ben de çok severdim ama şuan yolda çok eziyet çekiyorm. Büyüğün çişi, küçüğün acıkması... bir hayli yoran bir aktivite oluyor yolculuk bizim için.
Dakka bir gol bir ben yaptım bileHerkes günaydın,kaçamak yapmayalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?