Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizde arabamıza çok masraf yapmıştık. Sattık kurtulduk. Sıfır alıcam bu sefer inş.
Hayırlısı cnm . Benim.esim araba alıp satıyor dedim hep bize bi araba ayır gerisini al sat dinlemedi . Şimdiye farklı farklı arabaların huyunu bilmiyorsunki illa her aldığını aynı zamandada sattığından sabit arabamız hiç olmuyor ondan huyunu bilmiyoruz ki . Benim dediğim dinlemedi şimdiye öle yapsa sanayilerde harcadığımız paralarla 2 araba daha alirdik

Bugün menüm

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Domates, salatalık

Ara
1 avuç fındık

Öğlen
1 porsiyon kabak çorbası

Ara
1 armut, 2 küçük elma

Akşam
Sebzeli tavuk pirzola
Yeşil Salata
2 kaşık pirinç pilavı

Ara
1 avuç çekirdek

45 dk leslie şansını 3 mil

Afiyet olsun cnm. Akşamki çekirdek olmasaymış çok daha güzel olurmuş. Bu hafta inşallah derece yapıcaz

Dünkü menüm
3 yumurtadan peynirli omlet
Şekersiz çay
Öğlen
1 kurabiye
Sade Türk kahvesi
Akşam
1 dilim ince hamurlu pizza

Bugünkü menüm
Sabah
1 tane haşlanmış çift sarılı yumurta
Öğlen
Tavuklu salata
Akşam
2 tanr karnıyarık
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt

12.000 küsur adım

Bildirim yapmayan acik yesille kedisever ortalamayi dusurdu aslinda guzel kilolar vermistiniz acik yesil cikti listeden diskalifiye oldu kedisever de haftaya bildirim yapmazsa oda diskalifiye olacak
Cuma günü tartılıp bildirim yapmak bu kadar zor mu ya
Çok kötü evet. Ben hırs yapmaya çalışıyorm ama grup genelindeaynı hırsı göremeyince vazgeçiyorm. Malesef kaçıncı olduğumuz pek kimsenin umrunda olmuyor
Aynen öylr malesef
Çocuklar olmadan önce ben de çok severdim ama şuan yolda çok eziyet çekiyorm. Büyüğün çişi, küçüğün acıkması... bir hayli yoran bir aktivite oluyor yolculuk bizim için.
Evet cocuklar olunca zor olur gerçekten cocukla en güzeli ucakla yolculuk yapmak uzun yolculuk cekilmez olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…