- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.561
Pes etmek yok. Onun şimdi setlerde yiyeceği abur cuburlarla siz onu geçersiniz. Kapışmaya devam.melisa- gel canım yol yakınken yellowla yarışmayalım bence bu gidişle sahaya gömecek bizi yaptığı sporla biz kendimiz takılalım bence üfff nerden çıkardın su kapışmayı blonde ambition ne iyidik ama ya biz sana yetisemeyiz ki
Tebrikler canım senin yaptığın sporla değil bizi geçmeyi maratonda bile ilk 5 e girersin yani günün sporla geciyo valla ben 1 gün yapabilsem öpüp başıma koyucam nerdeyse ne kadar iyi beslensende sporsuz olmuyo malesef
Aayyy sesli güldümmelisa- gel canım yol yakınken yellowla yarışmayalım bence bu gidişle sahaya gömecek bizi yaptığı sporla biz kendimiz takılalım bence üfff nerden çıkardın su kapışmayı blonde ambition ne iyidik ama ya biz sana yetisemeyiz ki
Dimi ama bak tamda onu düşünmüştüm ne kadar yerse o kadar iyi bizim içinPes etmek yok. Onun şimdi setlerde yiyeceği abur cuburlarla siz onu geçersiniz. Kapışmaya devam.
Hayır birak ya beni yarismiycam seninle üfffAayyy sesli güldümeşim de ne oluyor diyo maratonda ilk 5 de süpermiş yok yok yarışın yaaa bırakmam bana ne yaa mızıkçılık yok
Sen bu hafta süper vermişsin ya tebrikler ne yaptın öylePes etmek yok. Onun şimdi setlerde yiyeceği abur cuburlarla siz onu geçersiniz. Kapışmaya devam.
Ben poncige bi dahaki seneye yetişirim artıkBakayım ona canm poncik di galiba
Valla muthisGRUP 60'LAR
magickk (61.3/61.5/+0.2/%)
yellow girl (62.8/ 61.6 / 1.2 /%1.92)
brkas (61.1/61.4/+0.3/%-0.49)
htc71(65.6/64.8/0.8/%1.22)
ucukgenclik (70.2/68/2.2/%3.14)
tgb1907 (68.2/67.2/1/%1.47)
Mavi95(72.3/72.3/0/%0)
hayatımda ilk kez yüzdem böyle oldu %1.92hemde detossuz ödem atıcı çaysız vs. Siz inanılmaz 1hafta 1.200 gitti nirvana
Ciddi misin?Kizlar birinci olmusuz tebrikler
KAPIŞMA SONUCLARI
yellowgirl 》1.2
magick 》+0.2
brkas 》+0.3
YELLOWGIRL
Elifcig93》1.0
htc71 》0.8
ELIFCİG93
Cordelia_1605 》0.7
fantastikaaa》sabit
CORDELİA_1605
tgb1907》1.0
ucukgenclik》2.2
UCUKGENCLIK
poncikbirgelincik》1.2
Mavi95 》 sabit
PONCİKBİRGELİNCİK
Daha onceki yaptığımız kapismalar hep ayni kişilerle devam etti kuzum her hafta degismediKızlar kapışma iyi oldu. Bu hafta hep hastanede geçti. Annem ameliyat olacaktı yattık geri çıktık. Bunlara rağmen kapışma var diye salmamaya çalıştım. Bu hafta da hastanedeyim kapışmak isteyenle kapışalım.
Teşekkür ederim, canım.Sen bu hafta süper vermişsin ya tebrikler ne yaptın öyle
Geçmiş olsun canım. Kendimizi salmak yok. Yolumuz uzun ve engebeli pes etmicez.Kızlar kapışma iyi oldu. Bu hafta hep hastanede geçti. Annem ameliyat olacaktı yattık geri çıktık. Bunlara rağmen kapışma var diye salmamaya çalıştım. Bu hafta da hastanedeyim kapışmak isteyenle kapışalım.
Eh be ucuk kizKAPIŞMA SONUCLARI
yellowgirl 》1.2
magick 》+0.2
brkas 》+0.3
YELLOWGIRL
Elifcig93》1.0
htc71 》0.8
ELIFCİG93
Cordelia_1605 》0.7
fantastikaaa》sabit
CORDELİA_1605
tgb1907》1.0
ucukgenclik》2.2
UCUKGENCLIK
poncikbirgelincik》1.2
Mavi95 》 sabit
PONCİKBİRGELİNCİK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?