Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yellow filmmi çekiyosun ne yapıyorsun? Okudum ama anlayamadım bi türlü yazdıklarınızı. Ben mrklı insanım. Açıklama yaparmısın lütfen

Ben de mrk ediyorm ama yaa
Kızlar setten bir kaç kare koydum hikayeye ve paylaşımına instegramdan burdan ekledigim arkadaşlarım da görmüş oldu sette beniyani dün tüm gün geç saatlere kadar ayakta film çekiminde idim Sinama filmi ufak bir oyunculuk rolüm var dı muhabirdim film de kızlar bir kaç sahnem çekildi dün çekimler bitti bugün son çekimde yapıldı ama düzenlemeler vs. Filan arka plan işler işte Sinama filmi 3-4ay sonra filan yayına anca girer sanırım ❤ oyuncuyum kuzum yani

Oo güzelmiş cnm. İnşallah ilerde başrollerde gelir Oyuncu kadrosu nasıl filmin?

Menüm
Kahvaltı paşa kahvaltısı oldu
1 simit
Şekersiz 1 bardak çay
1 kibrit kutusu ezine peyniri
6 tane yeşil zeytin
1 orta boy domates
Yarim haşlanmış yumurta
1 Çay kaşığı kakaolu fındık kreması
Öğlen
Yok
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 ceviz
Akşam
8 tane sardalya
1 dilim cavdar ekmegi
2 dilim karpuz
Salata
Ara
Şekersiz sütlü nescafe
2 adet çikolatalı leblebi ( minik )
Spor
30 dk yürüyüş
7 dk koşu
13.dk tempolu yürüyüş
10 dakika eliptik.bisiklet
5 dakika vantilatorlu bisiklet adını bilmiyorum aiaa çok zor
200 tane ip atlama
10 dakika makinalarla ağırlıklarla kol ve bacak çalışması çalışması

Tebrikler tatlım süper spor yapıyorsun bunlar hep karşılığı bende bugün hocaya yeni program yazdırdım biraz zor olsun dedim maşallah zorun zorunu yazmış yarından itibaren müthiş sıkı diyette olucam ve pazar ya da pazartesi de yeni programımla sporu artttiricam bu hafta çünkü pek artıramadım hep 50 dk filan sürdü. Inş bu hafta kesin kilo vericem
Benim rakip kimdi sen hatirliyomusun

Vaowww mükemmel kilo verdim sahnelere girdim diyorsun.

Bakayım ona canm poncik di galiba

Vaowww mükemmel kilo verdim sahnelere girdim diyorsun.
Hahahaaa biraz daha vereyim de bi dahakine daha iyi roller gelsin şöyle hatlı sayılır kadrolu yan rollerde olursam daha iyi olur 4-5 kilo daha versem iyi olur ondan tv hep 5 kilo katıyor diyorlar ya ben şimdi sinemada 67 kilo mu çıkıcam yani

Bu arada oğluşumun hırıltısı azaldı. İlaçlar ve kocakarı tarifleriyle ( bayağı da işe yaradı ) bayağı iyileştik. Eşimin parmağı da iyileşti sayılır. Artık sorunlarımı hallettim sayılır. İnşllah yarından itibaren menülerimi yazıp yarışa tekrar dahil olacağım. @cordelia_1605 bekle bu hafta beni cnm seni geçicem

Bugün
Kahvaltı iki orta muz 3 hurma dilimledim üzerine 1 yemek kaşığı tahin ve az kakao
Salatalik 5 zeytin
Öğle 1 tabak sebze yemeği domates salatalık
Ara 1 elma 9 fındık
Akşam 5 ızgara köfte çoban salata
2 lt su
30 dk spor yaptım dünde 50 dk koşu bandında yürüyüş yaptım

Tebrikler canım senin yaptığın sporla değil bizi geçmeyi maratonda bile ilk 5 e girersin yani günün sporla geciyo valla ben 1 gün yapabilsem öpüp başıma koyucam nerdeyse ne kadar iyi beslensende sporsuz olmuyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…