- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.581
Valla canm detoks yapınca bile %1.92 verdiğim olmamıştı bu tamamen harrketlilikten oldu çok aşırı hareketli bir hafta idi tamamen ondan gittiValla muthis
oda çok iyi kilo vermiş yaaa bide sen sabit kalıp o 1.200 mü ne verince arada ki fark ondan iyice açıldı amaBen poncige bi dahaki seneye yetişirim artık
Hayır birak ya beni yarismiycam seninle üfffkorkuyorum senden benim kiloma yetiştin bu gidişle arkandan el salliycam hani eski kacamakci yellow nerde özledim valla onu hadi gitsin içindeki bırak çabuk onu sen bu değilsin sinirlenince abur cubura saldir yine olmazki böyle
Pes etmek yok. Onun şimdi setlerde yiyeceği abur cuburlarla siz onu geçersiniz. Kapışmaya devam.
Vaayyy hainler sete o kolilerle sıcak sıcak boyozları siz mi yollattınız süikast varDimi ama bak tamda onu düşünmüştüm ne kadar yerse o kadar iyi bizim için
KAPIŞMA SONUCLARI
yellowgirl 》1.2
magick 》+0.2
brkas 》+0.3
YELLOWGIRL
Elifcig93》1.0
htc71 》0.8
ELIFCİG93
Cordelia_1605 》0.7
fantastikaaa》sabit
CORDELİA_1605
tgb1907》1.0
ucukgenclik》2.2
UCUKGENCLIK
poncikbirgelincik》1.2
Mavi95 》 sabit
PONCİKBİRGELİNCİK
Teşekkür ederim canımmm❤ bende seni tebrik ederim
Şöyle dişimize göre rakipte yok. Kazanırız da azcık rekabet olsahtc71 eline sağlık canm benim
Teşekkür ederim canımmm❤ bende seni tebrik ederiminslh haftaya gene biz kazanalım
Şöyle dişimize göre rakipte yok. Kazanırız da azcık rekabet olsa
Havaya mı girdim ne
İnşallahahahaa Evet senin rakip sabit benim rakiplerde +200 +300 olmuş ama bunları okuyunca şimdi gaza gelirler merak etme hahaha
Ben düşünce gücüyle sana yolladım bütün etkiyimagickk Canm sen detoks yaptgn için senin 1.200 verip benimde perşembe yediklerinden +200 çıkmam gerekmiyormu idi nasıl ben 1.200 verip sen +200 oldun ve dilime düşmeyi başardın senin yaptgn detoks bana verdirmiş ahaahaa bu hafta gene yap canm nasl oluyorsa bana etki ediyor ben den gidiyor hahaha
Ayy pordon detoks diil di ki karaciğer temizliği idi oBen düşünce gücüyle sana yolladım bütün etkiyidetoks yapmadan zaten kilo verdim yapmasaymışım ıyiymis neyse sen dur haftaya görüşürüz
Sen kazandın kuzum bizimkini tbrk ediyorum. Ama bu hafta çok hızlı bir giriş yaptım geçicem seniKapışma sonuçları yok. Kimler kazandı?
İşte bu. Cuma görüşürüzSen kazandın kuzum bizimkini tbrk ediyorum. Ama bu hafta çok hızlı bir giriş yaptım geçicem seni
Geçen hafta diyetime ve sporuma vakit ayıramadım hastalıklardan ötürü. Bu hafta da geçte görelimŞöyle dişimize göre rakipte yok. Kazanırız da azcık rekabet olsa
Havaya mı girdim ne
Bugün regl başladı. Bunun şişliğide pazartesine kadar inse ben cumaya 2 kilo daha versem olalalala
Teşekkür ederiz canım. Fakat sende o kadar karbonhidrata rağmen güzel bir düşüş yaşadın bence asıl başarı seninki canım.ucukgenclik poncikbirgelincik Elifcig93 kızlardır hepinizi tebrik ederim süperdiniz 1 - 1.2 Ve 2.2 gibi müthiş kilolar vererek kazandınz
Benimki de ayın 15 i dolaylarında başlıyor. Bende cumaya güzel şeyler bekliyorum. Gölgelerin gücü adına... Güüüç biz de artıkBugün regl başladı. Bunun şişliğide pazartesine kadar inse ben cumaya 2 kilo daha versem olalalala
Evet evet aynen karaciğerim temizleniyo işte daha ne olsun seninki pis çok pis hemde ben kilo vermesemde olur yeterki temizlensinAyy pordon detoks diil di ki karaciğer temizliği idi obenim karaciğer pis kalsın böyle iyi evet aklımdan geçti kesin başlarken kilolar benden gitsin diye niyet etmiş canm arkadaşım dedim iyiki varsın magickim benim❤
Evet evet aynen karaciğerim temizleniyo işte daha ne olsun seninki pis çok pis hemde ben kilo vermesemde olur yeterki temizlensin
Bu karaciğer temizlenirken bana yağ olarak geri döndüBen pis ve zayıf olcam sen temiz temiz 61 de kal ciğerim de 57-58 Filan olana kadar beni idare etsin artk sonra temizlerim ben onu şimdi sizi geçmem lazım bu hafta önünüz geçip en zayıf ben olucam öne ben geçiyim diye bu hafta da sabit kalıp bana yardımcı olursunuz artk dimi melisa- berkas +300 den sonra ortadan kayboldu sesi bile çıkmıyor utanıp kaçtı galiba berkas hadi magick i anladık ciğerini temizliycek diye bahane ile muzun üzerine tahinleri kakaolari dokup sağlıklı tatlıları miğdeye götürdü pekiiii sen nasl aldn +300 ü
Ahaaahaa önemli olan yapmak zaten öyle göndermekle olmuyorBu karaciğer temizlenirken bana yağ olarak geri döndüof nefret ettim şu an neyse az kaldı dişimi sıkayım biraz iyice temizlensin daha sonra karataya geceyim o zaman görüşürüz seninle baby hem senin yaptığın sporla su an zaten 57 dim kuzucum ver bana o sporu gönder bak nasıl depar atıyorum sana değil 1 kilo 2 kilo veririm garanti hatta 55 olurum 1 aya kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?