Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla canm detoks yapınca bile %1.92 verdiğim olmamıştı bu tamamen harrketlilikten oldu çok aşırı hareketli bir hafta idi tamamen ondan gitti
Ben poncige bi dahaki seneye yetişirim artık
oda çok iyi kilo vermiş yaaa bide sen sabit kalıp o 1.200 mü ne verince arada ki fark ondan iyice açıldı ama malesef başka kilosu sana yakın kimse yok şuan takım da 70li kilolarda bir tek sen varsın canm 60larda da kilosu en yüksek olan poncik diğerlerinin daha da düşük ondan mecbur ikinizi eşledim canm sende yetişmek için daha çok gaza gelirsin daha iyi benimkilerde baya önümde idi bak yakaladım bile✌
sen şimdi regle bitişi de oldu ödemeleri iyice atar geride kalmazsın canm o eski halimden eser yok şimdi diyetler içinde zayıfım şimdi
Pes etmek yok. Onun şimdi setlerde yiyeceği abur cuburlarla siz onu geçersiniz. Kapışmaya devam.
Dimi ama bak tamda onu düşünmüştüm ne kadar yerse o kadar iyi bizim için
Vaayyy hainler sete o kolilerle sıcak sıcak boyozları siz mi yollattınız süikast var

htc71 eline sağlık canm benim
Teşekkür ederim canımmm❤ bende seni tebrik ederim inslh haftaya gene biz kazanalım

magickk Canm sen detoks yaptgn için senin 1.200 verip benimde perşembe yediklerinden +200 çıkmam gerekmiyormu idi nasıl ben 1.200 verip sen +200 oldun ve dilime düşmeyi başardın senin yaptgn detoks bana verdirmiş ahaahaa bu hafta gene yap canm nasl oluyorsa bana etki ediyor ben den gidiyor hahaha

Ben düşünce gücüyle sana yolladım bütün etkiyi detoks yapmadan zaten kilo verdim yapmasaymışım ıyiymis neyse sen dur haftaya görüşürüz

Ben düşünce gücüyle sana yolladım bütün etkiyi detoks yapmadan zaten kilo verdim yapmasaymışım ıyiymis neyse sen dur haftaya görüşürüz
Ayy pordon detoks diil di ki karaciğer temizliği idi o benim karaciğer pis kalsın böyle iyi evet aklımdan geçti kesin başlarken kilolar benden gitsin diye niyet etmiş canm arkadaşım dedim iyiki varsın magickim benim❤

B Baharyagmuru35 poncikbirgelincik Siz hariç herkes rakibi ile yarışa girmiş sizden hiç ses seda yok sonra rakibimizi bile unutuyorsunuz hani sizde azim ,hırs rakibini geçme isteği hani nerede haydi artk hırslandırın sizde birbirinizi eşleşme niye var haydiii kapışın

Son düzenleme:
Evet evet aynen karaciğerim temizleniyo işte daha ne olsun seninki pis çok pis hemde ben kilo vermesemde olur yeterki temizlensin

Evet evet aynen karaciğerim temizleniyo işte daha ne olsun seninki pis çok pis hemde ben kilo vermesemde olur yeterki temizlensin
Ben pis ve zayıf olcam sen temiz temiz 61 de kal ciğerim de 57-58 Filan olana kadar beni idare etsin artk sonra temizlerim ben onu şimdi sizi geçmem lazım bu hafta önünüz geçip en zayıf ben olucam öne ben geçiyim diye bu hafta da sabit kalıp bana yardımcı olursunuz artk dimi melisa- berkas +300 den sonra ortadan kayboldu sesi bile çıkmıyor utanıp kaçtı galiba berkas hadi magick i anladık ciğerini temizliycek diye bahane ile muzun üzerine tahinleri kakaolari dokup sağlıklı tatlıları miğdeye götürdü pekiiii sen nasl aldn +300 ü

Bu karaciğer temizlenirken bana yağ olarak geri döndü of nefret ettim şu an neyse az kaldı dişimi sıkayım biraz iyice temizlensin daha sonra karataya geceyim o zaman görüşürüz seninle baby hem senin yaptığın sporla su an zaten 57 dim kuzucum ver bana o sporu gönder bak nasıl depar atıyorum sana değil 1 kilo 2 kilo veririm garanti hatta 55 olurum 1 aya kalmaz

Ahaaahaa önemli olan yapmak zaten öyle göndermekle olmuyor emek var bur da emek inslh bende her hafta böyle gider de bu sporla çabucak 58 olurum danslar bitmeden 57olayim çünki sporlar kas arttırıp sıkı ve şekili yapıyor ama kilo verdirmede dans kadar etkili diil canm 2ay daha latin ve salsa devem edicek 2ay sonra karografiyi tamamlamış olup gösteriye çıkıcaz bu zamanı iyi değerlendirmem lazm hemde gösteride daha zayıf ve ince olarak görünmüş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…