Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gösteri aman tanrım izlemek istiyorum seni

Ben kilo verme yavasliginda 1 numara oldugumdan hiç bir rakibimi gecemiyirum baksana daha cakila ulasamadim cakilin 3 haftada verdiği kiloyu ben 3 aydır veremedim

Menüm
Kahvaltı
1 haş. yumurta
Biraz light beyaz peynir
2 dilim kaşar

Öğle
Şekersiz sütlü kahve

Akşam
5 tane fırında köfte
Salata
Ayran

Spor
30 dk leslie
15 dk zumba
50 squat
100 ip atlama

Ben kilo verme yavasliginda 1 numara oldugumdan hiç bir rakibimi gecemiyirum baksana daha cakila ulasamadim cakilin 3 haftada verdiği kiloyu ben 3 aydır veremedim
Canm senin altında 3kilo önde poncik var ama ben onu yakalayamam dersen bir üstünde ki seni yakalayınca onla kapışırsınız diyem ama en yakın 87 kilo ile Cordelia var güzepde kilo veriyor ama sana en yakın kilo olan poncik yani canm hem önde olması senin için daha iyi zaten ki sende onu yakalamak için çaba sarf edersin daha az yersin böylece ama haftalık verme durumuna göre kazanma yapıyoruz yani 69 olan gerekmiyor haftaya poncik 700g verirken sen 900grm verirsen sen kazanırsın mesela yani önemli olan haftalık fazla vermek canm

Belki bugün az çıkarım diye tartıldım 100 gr daha arttı valla ben 69 olamıcam sanrm
72 üstüme yapıştı kaldı diyorsun yani bana da 62ler yapışıp kalmış gibi idi ama birden 61 e geçiş yaptm inşallah seninde öyle olur da birden benim gibi 1.200 birden atar 71.0 ı görürsün hatta 1.3 versen 71 i görmeden direk 70e geçersin ne güzel olur haftaya 70.9 yazsa mesela bence kendini buna odaklamalısın canm zaten sporun iyi bide kendini buna odaklayıp inanarak az yer isen olur başarırsın bence

Hiç bi zman atlayıp diğerine geçemedim ya onu bırak her rakamda 3 hafta kalıyorum 71.7 olsa vallahi raziyim bu hafta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…