- 14 Temmuz 2013
- 6.173
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.601
Gösteri aman tanrım izlemek istiyorum seniAhaaahaa önemli olan yapmak zaten öyle göndermekle olmuyoremek var bur da emek inslh bende her hafta böyle gider de bu sporla çabucak 58 olurum danslar bitmeden 57olayim çünki sporlar kas arttırıp sıkı ve şekili yapıyor ama kilo verdirmede dans kadar etkili diil canm 2ay daha latin ve salsa devem edicek 2ay sonra karografiyi tamamlamış olup gösteriye çıkıcaz bu zamanı iyi değerlendirmem lazm hemde gösteride daha zayıf ve ince olarak görünmüş olurum
Burda izmirde olsaydın izlemeye gelebilirdin canmGösteri aman tanrım izlemek istiyorum seni
Keşke belki kaçamak yaparım 60 kilo olursam iki aydaBurda izmirde olsaydın izlemeye gelebilirdin canm
Ben kilo verme yavasliginda 1 numara oldugumdan hiç bir rakibimi gecemiyirum baksana daha cakila ulasamadimB Baharyagmuru35 @poncikbirgelincik Siz hariç herkes rakibi ile yarışa girmiş sizden hiç ses seda yok sonra rakibimizi bile unutuyorsunuz hani sizde azim ,hırs rakibini geçme isteği hani nerede haydi artk hırslandırın sizde birbirinizi eşleşme niye var haydiii kapışın
Canm senin altında 3kilo önde poncik var ama ben onu yakalayamam dersen bir üstünde ki seni yakalayınca onla kapışırsınız diyem ama en yakın 87 kilo ile Cordelia var güzepde kilo veriyor ama sana en yakın kilo olan poncik yani canm hem önde olması senin için daha iyi zaten ki sende onu yakalamak için çaba sarf edersin daha az yersin böylece ama haftalık verme durumuna göre kazanma yapıyoruz yani 69 olan gerekmiyor haftaya poncik 700g verirken sen 900grm verirsen sen kazanırsın meselaBen kilo verme yavasliginda 1 numara oldugumdan hiç bir rakibimi gecemiyirum baksana daha cakila ulasamadimcakilin 3 haftada verdiği kiloyu ben 3 aydır veremedim
WwooooowwwwMenüm
Kahvaltı
1 haş. yumurta
Biraz light beyaz peynir
2 dilim kaşar
Öğle
Şekersiz sütlü kahve
Akşam
5 tane fırında köfte
Salata
Ayran
Spor
30 dk leslie
15 dk zumba
50 squat
100 ip atlama
72 üstüme yapıştı kaldı diyorsun yaniBelki bugün az çıkarım diye tartıldım 100 gr daha arttı valla ben 69 olamıcam sanrm
Hiç bi zman atlayıp diğerine geçemedim ya onu bırak her rakamda 3 hafta kalıyorum72 üstüme yapıştı kaldı diyorsun yanibana da 62ler yapışıp kalmış gibi idi ama birden 61 e geçiş yaptm inşallah seninde öyle olur da birden benim gibi 1.200 birden atar 71.0 ı görürsün hatta 1.3 versen 71 i görmeden direk 70e geçersin ne güzel olur haftaya 70.9 yazsa mesela bence kendini buna odaklamalısın canm zaten sporun iyi bide kendini buna odaklayıp inanarak az yer isen olur başarırsın bence
Aynen cnmWwooooowwwwbu hafta rakip filan tanımam diyorsun
Benim hedefimde aynı canım inşallah 60 i görürüzBuca hedefim ucundan da olsa mutlaka 60 ı görmekcumaya benim hedef : 60.9 yada 60.8
Güle güle kullan canım.Kızlar koronda indirim varmış ilk kez bu kadar çok şeyi bianda beğendim ve aldim tek bi mağazadan . Herşeyin m ve s bedeni oluyo şaka gibi s beden kazak m beden etekler kızlar inanılmaz yani . 6 etek 3 tanede Kazak aldim
Benim hedefimde aynı canım inşallah 60 i görürüz
Teşekkürler cnmmGüle güle kullan canım.
Çok yakışmış cnm. 2. Kombindeki ara boy gri eteği çok beğendm.Eki Görüntüle 2544629 Eki Görüntüle 2544630 Eki Görüntüle 2544632 Eki Görüntüle 2544633
Kızlar nasıl yakışmış mi malesef daha zayıflamam lazım anca bu kadar oluyor
Çok Sagol cnm hepsi kombin değilde ole aldıklarımi denedim ama çok Gz kombin olur Vlla bunlardan baya indirim vardı kotonda alışveris yapacaksan oneririmÇok yakışmış cnm. 2. Kombindeki ara boy gri eteği çok beğendm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?