Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Rakipleeeeriiiiimmmm nerdesiniz bakalım
melisa- magickk
Geldim canımm bu seferde ben hasta oldum sürünüyorum bıktım ilaç görmekten

pazartesi kontrol listesi

magickk 61.5-61.2
yellow girl = 61.6- sabit
brkas = 61.4 -61.2
htc71= 64.8-
ucukgenclik = 68-
tgb1907 = 67.2-
Mavi95= 72.3 - sabit

Cordelia_1605 = 87.2- 87.5
fantastikaaa = 89.5 - 88.2
Elifcig93 = 64,5 - 64.4
poncikbirgelincik = 69.2 -

Vayyy kapışmaya bak berkas ve macik kilonuz eşit 400grm arkadan da ben geliyorum yetisicem cumaya beraberce 60'larda olalım

Vayyy kapışmaya bak berkas ve macik kilonuz eşit 400grm arkadan da ben geliyorum yetisicem cumaya beraberce 60'larda olalım
Aynen ya berkas la aynı kilodayız canım benim regl yeni bitti onun yeni başlamış cumaya biraz zor düşersin

Aynen ya berkas la aynı kilodayız canım benim regl yeni bitti onun yeni başlamış cumaya biraz zor düşersin
Aayyy siz 300grm bile verseniz 60.9 oluyor benim 61e veda etmek için en az 700grm vermem lazım yavaşlayın biraz da öne geçeyim

Sen unuttun mu benim gizli formülü yata yata geçmiştim ya rakiplerimi
Hala aynı yöntem de devam diyorsun
Bilinç altına uyandığım da daha zayıf olacağım diye kodlayıp yat ve her uyandığın da daha zayıf ol htc yöntemi ile ay da 5 kilo garanti sizde htc den online paket satın alıp zayıflaya bilirsiniz artk kilo derdine son yattığınız yerden zayifliyoruz

Ayyy cok güldüm açim aç gideyimde yemek yiyeyim kahvaltiyla duruyorum

Boyozlar nasıl gidiyor tamam mı devam mı?
Yok can hiç yermiyim o gün mecbur kaldım 7de setteydim ve çekim arası verilince de koliler ile sıcak sıcak boyozlar getirip dagattilar canm mecbur bende yedim öğlende yine ara verdiğimizde ekmek arası v hep o tarz oldu mecburiyetten ama çekimler zaten bitti kuzum daha mecbur kalmam gerçi onları yiyip 1.200 vermek çok güzeldi dün de dediğim gibi dans grubu ile serpme kahvaltıya gittik birazcık da orda kaçırdım ipi 100 kişi falandık baya kalabalık ve neşeli grup olunca muhabbet makara manzara derken miss gibi yedik valla ama o defterleri kapatarakdan cumaya kadar az yemem lazım zaten hareketlilik tam gaz devam bugünde 1 saat yürüyüş + 1saat plates dersi yaptm acayip yorgun hissediyorum ama yinede 2saat sonra dans kursuna gidicem orda müziği duyunca enerjim gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…