- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.701
Geldim canımm bu seferde ben hasta oldum sürünüyorum bıktım ilaç görmekten
Vayyy kapışmaya bakGeldim canımm bu seferde ben hasta oldum sürünüyorum bıktım ilaç görmekten
pazartesi kontrol listesi
magickk 61.5-61.2
yellow girl = 61.6- sabit
brkas = 61.4 -61.2
htc71= 64.8-
ucukgenclik = 68-
tgb1907 = 67.2-
Mavi95= 72.3 - sabit
Cordelia_1605 = 87.2- 87.5
fantastikaaa = 89.5 - 88.2
Elifcig93 = 64,5 - 64.4
poncikbirgelincik = 69.2 -
Ay evett bide regl oldum benden korkun cumaya hepinizi sollucammmmmVayyy kapışmaya bakberkas ve macik kilonuz eşit 400grm arkadan da ben geliyorum yetisicem cumaya beraberce 60'larda olalım ❤
Bende regl oldum şuan. Ben de cumaya iyi şeyler bekliyormAy evett bide regl oldum benden korkun cumaya hepinizi sollucammmmm
İhihihi o zaman bizdenn korkunnnBende regl oldum şuan. Ben de cumaya iyi şeyler bekliyorm
Tamam canm iyi yapmssnBen regl olduğum için tartılmadımblonde ambition dün gecede yazmıştım. Fazla çıkarsam moralim bozulur diye.
Regl haftası ilan edelimBende regl oldum şuan. Ben de cumaya iyi şeyler bekliyorm
Tubi zaten bekliyor şiştiği görmeyi onu sevindirmeyelim.Tamam canm iyi yapmssn
Aynen ya berkas la aynı kilodayız canım benim regl yeni bitti onun yeni başlamış cumaya biraz zor düşersinVayyy kapışmaya bakberkas ve macik kilonuz eşit 400grm arkadan da ben geliyorum yetisicem cumaya beraberce 60'larda olalım ❤
Aynen ya berkas la aynı kilodayız canım benim regl yeni bitti onun yeni başlamış cumaya biraz zor düşersin
Uyuyan güzelGunaydin kizlarkizimla oglenden sonra bir uyuduk yeni uyandim
Sen unuttun mu benim gizli formülüUyuyan güzelsen uyu uyu yakında sen uyandığında biz senden çok uzak kilolarda olacağız
Sen unuttun mu benim gizli formülüyata yata geçmiştim ya rakiplerimi
Ayyy cok güldümHala aynı yöntem de devam diyorsun
Bilinç altına uyandığım da daha zayıf olacağım diye kodlayıp yat ve her uyandığın da daha zayıf olhtc yöntemi ile ay da 5 kilo garanti sizde htc den online paket satın alıp zayıflaya bilirsiniz artk kilo derdine son yattığınız yerden zayifliyoruz
Boyozlar nasıl gidiyor tamam mı devam mı?Aayyy siz 300grm bile verseniz 60.9 oluyor benim 61e veda etmek için en az 700grm vermem lazım yavaşlayın biraz da öne geçeyim
Yellowun kızıyla görülmüyorlar dimi suikast falan düzenlemesin sanaGunaydin kizlarkizimla oglenden sonra bir uyuduk yeni uyandim
Yok can hiç yermiyimBoyozlar nasıl gidiyor tamam mı devam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?