- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.681
Ben de zaten sen buralardasın tartılmışsındır diye seni etiketlemedim canm haftasonu çıkışı yenilenlerden vücut ödem yapabiliyor normal dert etme bugün yediklerini düzenlersin canm cumaya kadar tüm ödemler iner gider merak etmeBen tartildimcumartesi pazar dikkat etmedim buyuk bir arti olarak geri döndü
60 kg canım. 65 olsam yeter. 65 te mezun olup 60 kg için mücadele edeceğim inşallahSenin hedef kaçtı cnm
Günaydın kızlar,magickk melisa- @tgb1907 @ucukgenclik
B Baharyagmuru35Elifcig93 poncikbirgelincik
Tartıldınız mı kızlar ???
Çok güzel canmGünaydın kızlar,
Sabah tartıldım. 64.4
Hafta sonu biraz kaçamak yaptım. 100 gr vermişim şaşırdım walla. ben artı ile haftaya başlarım diyodum.
Boşver haftasonunuBen tartildimcumartesi pazar dikkat etmedim buyuk bir arti olarak geri döndü
Inşallah canım benim eski kilodasın hedefimiz aynı ben de daha ulasamadim yol uzun ama bunalırsan yanındayım unutma60 kg canım. 65 olsam yeter. 65 te mezun olup 60 kg için mücadele edeceğim inşallah
70 lerde bi ben varım inşallah kasım da bende 60 larda olurumpazartesi kontrol listesi
magickk 61.5-
yellow girl = 61.6- sabit
brkas = 61.4 -
htc71= 64.8-
ucukgenclik = 68-
tgb1907 = 67.2-
Mavi95= 72.3 - sabit
Cordelia_1605 = 87.2- 87.5
fantastikaaa = 89.5 - 88.2
Elifcig93 = 64,5 -
poncikbirgelincik = 69.2 -
Herkese GünaydınMusmutlu bir hafta başlangıcı olsun inşallah şans ve mutluluk hep sizin ile olsun 14.Takım güzelleri pazartesi bildirimlerimiz gelsin bakalım
Nazar değmesinmagickk canm rakibim haftasonuna rağmen çok güzel düşmüşsün maşallah
pazartesi kontrol listesi
magickk 61.5-61.2
yellow girl = 61.6- sabit
brkas = 61.4 -
htc71= 64.8-
ucukgenclik = 68-
tgb1907 = 67.2-
Mavi95= 72.3 - sabit
Cordelia_1605 = 87.2- 87.5
fantastikaaa = 89.5 - 88.2
Elifcig93 = 64,5 - 64.4
poncikbirgelincik = 69.2 -
Herkese GünaydınMusmutlu bir hafta başlangıcı olsun inşallah şans ve mutluluk hep sizin ile olsun 14.Takım güzelleri pazartesi bildirimlerimiz gelsin bakalım
Hallederim fistigim cumaya az da olsa eksiye bile gecerimBen de zaten sen buralardasın tartılmışsındır diye seni etiketlemedim canm haftasonu çıkışı yenilenlerden vücut ödem yapabiliyor normal dert etme bugün yediklerini düzenlersin canm cumaya kadar tüm ödemler iner gider merak etme❤
Boşver haftasonunu
Başlıyor muyuz rakibem???
Helal Cnm 2 günde 1 kilodan fazla gitmiş muthis hemde haftasonu oldugu halde tebrik ederimmfantastikaaa
Tşk ederim arkadaşlar
Tebrik ederim canim sabitin ardindan kilon cok guzel düşmüşTşk ederim arkadaşlar
Tşk ederim. Benim için çok büyük motivasyon olduTebrik ederim canim sabitin ardindan kilon cok guzel düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?