- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.721
Yok yaaaa benim uykucularla işim neYellowun kızıyla görülmüyorlar dimi suikast falan düzenlemesin sana
Mükemmelsin canım. Ben sadece yürüyüşle yetiniyorum. Zamanım kalmıyor egzersiz yapmaya eve gittiğimde komşular rahatsız olacak olmasa hiç durmadan egzersiz yaparım. Bizim tubiyle rekabet yüksek.Yok can hiç yermiyimo gün mecbur kaldım 7de setteydim ve çekim arası verilince de koliler ile sıcak sıcak boyozlar getirip dagattilar canm mecbur bende yedim öğlende yine ara verdiğimizde ekmek arası v hep o tarz oldu mecburiyetten ama çekimler zaten bitti kuzum daha mecbur kalmam gerçi onları yiyip 1.200 vermek çok güzeldi dün de dediğim gibi dans grubu ile serpme kahvaltıya gittik birazcık da orda kaçırdım ipi 100 kişi falandık baya kalabalık ve neşeli grup olunca muhabbet makara manzara derken miss gibi yedik valla ama o defterleri kapatarakdan cumaya kadar az yemem lazım zaten hareketlilik tam gaz devam bugünde 1 saat yürüyüş + 1saat plates dersi yaptm acayip yorgun hissediyorum ama yinede 2saat sonra dans kursuna gidicem orda müziği duyunca enerjim gelir
Yok yaaaa benim uykucularla işim neonlar anne kız uyusun biz anne kız şimdi dansa gidicez hıhhh... onlar uyurken biz kızım ile fitleşip geziyoruz
Çok şanslı bir kızın var. Allah ikinizede sağlıklı uzun ömür versin.Yok yaaaa benim uykucularla işim neonlar anne kız uyusun biz anne kız şimdi dansa gidicez hıhhh... onlar uyurken biz kızım ile fitleşip geziyoruz
Mükemmelsin canım. Ben sadece yürüyüşle yetiniyorum. Zamanım kalmıyor egzersiz yapmaya eve gittiğimde komşular rahatsız olacak olmasa hiç durmadan egzersiz yaparım. Bizim tubiyle rekabet yüksek.
Sağol canm benim utandirdin beniÇok şanslı bir kızın var. Allah ikinizede sağlıklı uzun ömür versin.
Onlarıda grupla yapmak daha güzel oluyor. Belki bu hafta gündüz evde olursam .Sağol canmcim ❤atlamasız zıplamasız spor yap kimse rahatsız olmaz canm plates lisle filan gibi biseyler yapabilirsin mesela
Teşekkür ederim, canım.Sağol canm benim utandirdin beniAmin inslh sizede canm seninde çok güzel bir ailen var
Afiyet olsun yarasın elmalar.Kahvalti (11:00)
1 dilim ekmrk
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalik
Oglen
Yok
Akşam (17:30)
2 Tavuk but
Salata
3 parca ceviz kadar patates
Ara
Acikirsam 1 elma yerim
Mavicim sen hiç kan tahlili yaptırıyor musun?Bu aralar canım sürekli tatlı istiyor . Geçen hafta 400 gr kakaolu fındık kreması alıp 1 çay kaşığı arada yerim diye düşünüp 5 günde bitirdim .gidip çikolatalı fındık draje aldim 200 gram kahve yanına arada yerim diye paket 1000 kaloriymis onuda 2 günde bitirdim . Dünde magnum yedim .
Demin de spor sonrası ve tok karna tartıldım akşam yemeği yemeden once ama 72.8 cikti giderek artarak gidiyor kilom .
Ama bugün ipleri ele alayım dedim hocanın yeni yazdığı program baya zordu bitirdim onu tam ip atliycaktim hoca yeter bu kadar cardio artık birşey yapma bugün dedi eve geldim bende .
Ama cnm.tatli çok istiyo bu aralar adette yeni bitti sayılır anlamadım.
Evet cnm hepsi normalMavicim sen hiç kan tahlili yaptırıyor musun?
Yemedim kiAfiyet olsun yarasın elmalar.
Tatlı kapasitem baya fazla cnm zaten bütün kiloları ondan aldim hep . Kendimi tutmasam asla veremezdim ve tutmazsam hızla yine geri alırım. Tutmazsam doymak bilmiyorum çikolataya tatlıya nasıl birşeyse anlamadım malesef çok kötü bi durum benim için mecbur bundan sonra hep tutmak zorundayimMavicim sen hiç kan tahlili yaptırıyor musun?
Bu hatunu bende beğeniyorum. İnşallah sende kısa zamanda 10 kilo verirsin cnm. İmkansız deil biliyorsun. Hatayı nerde yaptığını zaten birkaç msj önce yazmıştın. Fazladan yediğin tatlılara vs biraz ara ver. Vücudunu şaşırtmak için daha önce denemediğin şeyler dene. Daha önce başka günlükte aktif olarak zayıflamıştım. Orda arkadaşlar kilo vermeleri durunca bir iki gün saf protein ile besleniyorlardı onu deneyebilirsin. Yada başarı öykülerinde bir arkadaş yazmıştı az bi kilo artışım olduğunda iki gün ayran detoksu yapıp aldığım kiloyu vermiştim diye. Böyle şeyler denemeye çalış istersen. Şu 72 direncini kırarsan gerisi gelecek bence. Son bir azimle halledersinEki Görüntüle 2545127 leyla lydia tugutlunun fiziğinden istiyorumyaaa boyumuz aynı gibi onun da 176 filandı sanırım ama o 62 ben 72Eki Görüntüle 2545129
Inşallah cnm aslında az kalorili diyete geri dönüş yapmam lazım şuan ekstraya gerek yok onu yapamıyorum . Neyse bakalım en azından bugün menüyü düzelttim yarında azaltirsam olacak umuyorumBu hatunu bende beğeniyorum. İnşallah sende kısa zamanda 10 kilo verirsin cnm. İmkansız deil biliyorsun. Hatayı nerde yaptığını zaten birkaç msj önce yazmıştın. Fazladan yediğin tatlılara vs biraz ara ver. Vücudunu şaşırtmak için daha önce denemediğin şeyler dene. Daha önce başka günlükte aktif olarak zayıflamıştım. Orda arkadaşlar kilo vermeleri durunca bir iki gün saf protein ile besleniyorlardı onu deneyebilirsin. Yada başarı öykülerinde bir arkadaş yazmıştı az bi kilo artışım olduğunda iki gün ayran detoksu yapıp aldığım kiloyu vermiştim diye. Böyle şeyler denemeye çalış istersen. Şu 72 direncini kırarsan gerisi gelecek bence. Son bir azimle halledersin
Bende öyleydim emin ol gece uyanır şeker, çikolata ne varsa yer uyurdum. Sonra vitamin eksikliği için ilaç verdiklerinde çikolata yediğimde tadını sevmez oldum. Eskisi gibi canım çekmez oldu. O yüzden sordum.Tatlı kapasitem baya fazla cnm zaten bütün kiloları ondan aldim hep . Kendimi tutmasam asla veremezdim ve tutmazsam hızla yine geri alırım. Tutmazsam doymak bilmiyorum çikolataya tatlıya nasıl birşeyse anlamadım malesef çok kötü bi durum benim için mecbur bundan sonra hep tutmak zorundayim
Evt bende eksik vitamin ve mineral sonrası tatlı krizi olmadı canm sana katılıyorumBende öyleydim emin ol gece uyanır şeker, çikolata ne varsa yer uyurdum. Sonra vitamin eksikliği için ilaç verdiklerinde çikolata yediğimde tadını sevmez oldum. Eskisi gibi canım çekmez oldu. O yüzden sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?