Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın güzeller,
mutlu sabahlar
Dünkü Menüm

Kahvaltı:
1 Haşlanmış Yumurta, Domates, Salatalık, 1 Dilim TB Ekmeği, 1 Dilim peynir, 2 Ceviz, 7-8 Zeytin
Öğlen:
Ton balıklı salata,
Ara:
1 elma
Ara:
2-3 Ceviz, 1-2 Kayısı, Yarım avuç kadar kuru üzüm
Akşam:
Kabak Yemeği, Yoğurt

Gün boyu 2 Yeşil Çay, 4 Türk Kahvesi

Doğru diyorsun benden her seferinde 3 tüp kan alınıyor. Tam kan tahlili yapıyorlar. 3 ya da 4 sayfa sonuç çıkıyor. 3 gün sonra veriyorlar sonucu. B Baharyagmuru35 canım seninde böyle miydi kan tahlilin.

Dünkü menüm
Kahvaltı: 3 zeytin, bir kaşık sütlü krema, 1 dilim ekmek, çay
Öğle: kıymalı pide ( dün restauranttaydım annem bana sormadan yaptırmış. Bence yalan canı çekmiş beni bahane etti )
Akşam: balık, domates, soğan, bir dilim ekmek, yarım bardak kayısı suyu
Gece bir adet şeker yedim. Annemler tatlıyı gözüme soka şoka yiyince dayanamadım.

Aynı benim gibisin bıraktığım an gözüm dönüyor evde çikolata pasta ne varsa yerim tatlıyı herşeyden çok severim

Gunaydin fıstık

Merhaba canlarım tugbaFB nasılsın tatlım
Takımdaki herkese bol kilo vermeler Burcu neden üzgün üye oldu bi sorun mu var
drdotty nerelerdesin canım ara ara bakıyorum ama en son bi kaç ay önce girmiştin,
nasıl gidiyor hayat nerelerdesin?
bende iyiyim bi değişiklik yok hayatımda kilom bile aynı bi al bi ver
burcu dondurdu canım o nedenle üzgün

kuzum tartıldım artıdayım
dün bi başladım okumaya hafta sonunu okuyordum ki acil iş geldi ve birdaha giremedim
Rakibem neden böyle yaptın. Bizim gibi ezeli rakiplere ne oldu böyle ben de dün aldım başımı gittimde sen niye artıdasın kuzum.
Umarım işlerini halletmiş kafan rahatlamış bir halde bugünden itibaren dikkat edersin.

Hafta sonu cok dikkat edemedim kuzum ve dün mecburi pilav yedim o nedenle oldu ama cuma eksiye gecerim sen merak etme senide beklerim eksilerde

Geçmiş olsun canım gene dişleri yüzünden mi yoksa ateşlendi mi

Doğru diyorsun benden her seferinde 3 tüp kan alınıyor. Tam kan tahlili yapıyorlar. 3 ya da 4 sayfa sonuç çıkıyor. 3 gün sonra veriyorlar sonucu. B Baharyagmuru35 canım seninde böyle miydi kan tahlilin.
Benimde 3 sayfa oluyo cnm yine yaptircam ama yeni 6 ay oldu sanırım.6 ayda 1 bakiliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…