- 20 Ağustos 2019
- 769
- 2.622
- 43
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.741
Doğru diyorsun benden her seferinde 3 tüp kan alınıyor. Tam kan tahlili yapıyorlar. 3 ya da 4 sayfa sonuç çıkıyor. 3 gün sonra veriyorlar sonucu. B Baharyagmuru35 canım seninde böyle miydi kan tahlilin.Evt bende eksik vitamin ve mineral sonrası tatlı krizi olmadı canm sana katılıyorumama genelde bir çok şeyi ekstra belirsiz isen bazı değerlere bakmayı atlıyorlar klasik şeylere bakıp geçiyorlar ondan çok detaylı test istemek lazım canm inslh mavi çok detaylı şekilde tek tek hepsine baktırmıştır
Aynı benim gibisin bıraktığım an gözüm dönüyor evde çikolata pasta ne varsa yerim tatlıyı herşeyden çok severimTatlı kapasitem baya fazla cnm zaten bütün kiloları ondan aldim hep . Kendimi tutmasam asla veremezdim ve tutmazsam hızla yine geri alırım. Tutmazsam doymak bilmiyorum çikolataya tatlıya nasıl birşeyse anlamadım malesef çok kötü bi durum benim için mecbur bundan sonra hep tutmak zorundayim
Gunaydin fıstıkGünaydın güzeller,
mutlu sabahlar
Dünkü Menüm
Kahvaltı:
1 Haşlanmış Yumurta, Domates, Salatalık, 1 Dilim TB Ekmeği, 1 Dilim peynir, 2 Ceviz, 7-8 Zeytin
Öğlen:
Ton balıklı salata,
Ara:
1 elma
Ara:
2-3 Ceviz, 1-2 Kayısı, Yarım avuç kadar kuru üzüm
Akşam:
Kabak Yemeği, Yoğurt
Gün boyu 2 Yeşil Çay, 4 Türk Kahvesi
drdotty nerelerdesin canım ara ara bakıyorum ama en son bi kaç ay önce girmiştin,Merhaba canlarımtugbaFB nasılsın tatlım
Takımdaki herkese bol kilo vermelerBurcu neden üzgün üye oldu bi sorun mu var
kuzum tartıldım artıdayımmagickk melisa- tugbaFB ucukgenclik
B Baharyagmuru35Elifcig93 @poncikbirgelincik
Tartıldınız mı kızlar ???
Rakibem neden böyle yaptın. Bizim gibi ezeli rakiplere ne oldu böyle ben de dün aldım başımı gittimde sen niye artıdasın kuzum.kuzum tartıldım artıdayım
dün bi başladım okumaya hafta sonunu okuyordum ki acil iş geldi ve birdaha giremedim
Günaydın canım. Nasılsın? Rakiplerini ezmeye hoşgeldin.Günaydın kızlar
Hafta sonu cok dikkat edemedim kuzum ve dün mecburi pilav yedim o nedenle oldu ama cuma eksiye gecerim sen merak etmeRakibem neden böyle yaptın. Bizim gibi ezeli rakiplere ne oldu böyle ben de dün aldım başımı gittimde sen niye artıdasın kuzum.
Umarım işlerini halletmiş kafan rahatlamış bir halde bugünden itibaren dikkat edersin.
İyi diyelim iyi olalım canım hastayım hala iyileşemedim ya sen nasılsınGünaydın canım. Nasılsın? Rakiplerini ezmeye hoşgeldin.
Hep beraber eksilelim ama ben üç verirsem sen bir ver canım. İlk sana yetişmem lazım.Hafta sonu cok dikkat edemedim kuzum ve dün mecburi pilav yedim o nedenle oldu ama cuma eksiye gecerim sen merak etmesenide beklerim eksilerde
Geçmiş olsun canım gene dişleri yüzünden mi yoksa ateşlendi miİyi diyelim iyi olalım canım hastayım hala iyileşemedim ya sen nasılsın
Ahahaha hoşbuldum ama yellow beni sporuyla ezip geçer valla yataktan kolkuğa geçtim devirdim kendimi yatıyomsağolsun çocuğum gece 5te uyudu da
Yok canım ya yeni bi derdimiz var canımız uyumak istemiyoGeçmiş olsun canım gene dişleri yüzünden mi yoksa ateşlendi mi
perşembe diyetisyene başlıyorumHep beraber eksilelim ama ben üç verirsem sen bir ver canım. İlk sana yetişmem lazım.
OMG. Ben de giderim ben de başlarım.perşembe diyetisyene başlıyorum
bu hafta da geç beni de sonra görüşürüz
Benimde 3 sayfa oluyo cnm yine yaptircam ama yeni 6 ay oldu sanırım.6 ayda 1 bakiliyorduDoğru diyorsun benden her seferinde 3 tüp kan alınıyor. Tam kan tahlili yapıyorlar. 3 ya da 4 sayfa sonuç çıkıyor. 3 gün sonra veriyorlar sonucu. B Baharyagmuru35 canım seninde böyle miydi kan tahlilin.
başlamak önemli değil uymak önemliOMG. Ben de giderim ben de başlarım.
İki ileri bir geri ben yetişirim sanabaşlamak önemli değil uymak önemli
nerde sende o irade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?