- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.761
Baslamak onemli degil uyumak onemli diye okudum ilk baştabaşlamak önemli değil uymak önemli
nerde sende o irade
normal bu saatler senin güzellik uyku saatin olduğu içindirBaslamak onemli degil uyumak onemli diye okudum ilk başta
Nasil da biliyorrrnormal bu saatler senin güzellik uyku saatin olduğu içindir
tam uyuya kalmak uzereydim kizim da uyumustu ama saçı yuzune gelmiş uyanmış anneeee saçımı topla deyince kalktim kacti uykuaaaa aaaaa olamaz
spor yapiyordur nerde olacakblonde ambition kuzum uyumayanlar var sana hırs yapmışlar sen nerelerdesin bugün
Çok üzgünüm. Allah sabır versinBebekten kötü haber kendi kendine nefes alıp yemek yiyemiyor kanı da beyazmış ilerleme yokmuş yapacak hiçbirşeyde yokmuş ameliyatta olmayacak malesef ölümünü bekliyorlar
Bebek acı çekiyorsa ölümünü kendileri neden sağlamıyor.Bebekten kötü haber kendi kendine nefes alıp yemek yiyemiyor kanı da beyazmış ilerleme yokmuş yapacak hiçbirşeyde yokmuş ameliyatta olmayacak malesef ölümünü bekliyorlar
Günaydın cnm,spor yapiyordur nerde olacakyalniz şuan yellow zaten benim hedefledigim kilonun altinda karistirdin ucuk kiz benim rakibim Elifcig93 o da nerelerde bilmem belki kendine soyledigim gibi kalorili birseyler ismarliyordur
Gunaydinnnnn amannn ne guzel ne guzel haberGünaydın cnm,
Bol kalorili şeyler tüketmemeye kararlıyım, ama dünden beri kilo aldım sanki.
noldu böle anlamadım
Cekirdek dışında gozume çarpan birşey olmadi ama tuzlumuydu ki belki o biraz ödem yapmis olabilirGünaydın Kıslar,
Mutlu sabahlar.
Dünkü Menüm:
Kahvaltı;
1 Haşlanmış yumurta, 2-3 kaşık labne, 1 Dilim TB ekmeği, yarım domates,1 ceviz
Öğlen:
Haşlanmış Tavuk Baget
Ara:
2-3 Ceviz, 2-3 Kuru kayısı, Yaım avuç kuru üzüm
Akşam:
Bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
1 Kase çekirdek
Günboyu, 2 Bardak yeşil çay, 3-4 türk kahvesi, 1 sütlü kahve ( kahvaltıdan sonra)
İtiraf ediyorum,Cekirdek dışında gozume çarpan birşey olmadi ama tuzlumuydu ki belki o biraz ödem yapmis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?