Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

blonde ambition kuzum uyumayanlar var sana hırs yapmışlar sen nerelerdesin bugün
spor yapiyordur nerde olacak yalniz şuan yellow zaten benim hedefledigim kilonun altinda karistirdin ucuk kiz benim rakibim Elifcig93 o da nerelerde bilmem belki kendine soyledigim gibi kalorili birseyler ismarliyordur

Kızlar hoca ole bi program yazmış ki sanki daha önce hic spor yapmamışım gibi her yerim ağrıyor aşırı zorlaniyorum ya çok zor yazmış . Dumbill ve makinalarda kol hareketleri üstüne karin hareketleri üstüne bacak squat vs ve 20 dk bisiklet 15 dk kürek çekme hepsi aynı gün. Dunde sadece koldu bugün parca parca kalça karin ve az kol. Bittim ya üstüne eliptikle isinmistim 15 dk filan . Bisiklet daha yapamadım

Menü
Kahvaltı
1 dilim cavdar
2 haşlanmış yumurta
2 ince dilim sucuk
Ara
Türk kahvesi sekersiz duble
Öğlen
2.5 adet kofte
1 dilim cavdar ekmegi
1 bardak ayran
Akşam
150 gr karnıyarık
2 yk pilav
Yarim dilim cavdar ekmegi
1 bardak ayran
Ara
Türk kahvesi Sekersz
Spor
25 dk tempolu yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet
100 ip atlama
30 dakka bölgesel çalışma ( kol,bacak,gobek bölgesi) squat,lunge , jumping jack , mekik ,twist , kalca ustune 10 kg agirlik koyup calisma vs çeşitli mide ve gobek hareketleri ..

spor yapiyordur nerde olacak yalniz şuan yellow zaten benim hedefledigim kilonun altinda karistirdin ucuk kiz benim rakibim Elifcig93 o da nerelerde bilmem belki kendine soyledigim gibi kalorili birseyler ismarliyordur
Günaydın cnm,
Bol kalorili şeyler tüketmemeye kararlıyım, ama dünden beri kilo aldım sanki.
noldu böle anlamadım

Günaydın Kıslar,
Mutlu sabahlar.
Dünkü Menüm:
Kahvaltı;
1 Haşlanmış yumurta, 2-3 kaşık labne, 1 Dilim TB ekmeği, yarım domates,1 ceviz

Öğlen:
Haşlanmış Tavuk Baget

Ara:
2-3 Ceviz, 2-3 Kuru kayısı, Yaım avuç kuru üzüm

Akşam:
Bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
1 Kase çekirdek

Günboyu, 2 Bardak yeşil çay, 3-4 türk kahvesi, 1 sütlü kahve ( kahvaltıdan sonra)

Cekirdek dışında gozume çarpan birşey olmadi ama tuzlumuydu ki belki o biraz ödem yapmis olabilir

Dünkü menüm
Kahvaltı: klasik
Öğle: bir kase yayla çorbası
Arada bir yeşil elma
Akşam: bir kase yayla çorbası yanında salata
Arada bir avuç yer fıstığı, mısır, badem, 2 kuru incir, çay
Dün 2 saate yakın yürüdüm hala baldırım ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…