Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkürler cnm valla biz cordelia ile 5.takimi beğendik hatta bekleyin yazısını görmeden oraya yazmış bulunduk spor listesi bile var pazartesi zorunlu değil çok uygun gibi .
Sizi spor listesine bile kaydetmişler. Dier takımlar genelde 5. Takımdan daha az üyeye sahip hepimizin oraya geçmesini uygun bulurlar mı? Bununla ilgili kural var mıdır acaba???

Ust limit 12 kişi diye biliyorum canim yonetime bildirilerek max 15 kişiye cikabilir en fazla
Anladım tşk ederim. Sanırım hiçbir takıma katılmamaya karar veriyorum. Hevesim ve motivasyonum kaçmaya başladı. Kendi kendime diyetime devam ederim diye düşünüyorum.

Anladım tşk ederim. Sanırım hiçbir takıma katılmamaya karar veriyorum. Hevesim ve motivasyonum kaçmaya başladı. Kendi kendime diyetime devam ederim diye düşünüyorum.
Canm neden hevesin kırılıyor ki önemli olan zayıflamak ve takımla motive olmak zaten bunun içinde değişen birşey yok aslında buzlar de yarışırken kaç kez kaptanlarımız değişti takımlarımız değişti bu çok normal bisi kimse kalıcı diil sonuçta devamlı değişimler olur önemli olan senin yarışıp kilo vermen zaten ve bunu da gayet güzel yapıyorsun canm üstelik sende arkadaslarin ile 5.takima geçmek ister isen hem ayrılmamış olacaksınız hemde daha aktif ve daha motive bir grup olduğu için daha güzel zayiflarsinz hem ben baktm yerleri var canm asıl listede zaten şuan 8 kişileri var cordelia ve dün ki 1 arkadaş ile 10kişi olmuş oluyorlar canm yani sen ve hatta 1 arkas daha katılabilirsiniz şuan 2kisilik daha yer var onlar zaten bekleme miş sende bekleme bari onlar artk yazmış nasılsa sen de yaz ozaman 5.takıma seni de alsınlar canm

Günlüklerde devam ederim diye düşündüm cnm. Diyeti bırakmayacağım zaten. Çünkü zayıflamaya gerçekten çok ihtiyacım var. Kilolu olmak hayatımın her alanını etkiliyor. İşimi çocuklarımla oynadığım oyunları gittiğim ve gideceğim heryeri etkiliyor. Ben güzel giyinmeyi aynada kendime bakmayı saçımı makyajımı özenli yapmayı seven biriyim. Ama kiloluyken istediğim gibi giyinemiyorm. Biryere davet edildiğimde hep ne giyeceğim stresi sarıyor bu şekildeyken.

Evt canm ben de çok takan biriyim bende kilo alınca tam öyle oluyorum hatta kendimi mümkün oldukça sosyal hayattan çekiyorum çünki istediğim kendi tarzımdaki kıyafetler bedenime uymuyor ve bakımlı bir insanındı kilo da işi ne diye kendime yüklemiyorum aynada mutsuz oluyor biri en ufacık bir şey dese günlerce haftalarca takıyorum filan ondan bizim hobilerin herşeyden önce mutlu bir hayat surebilmesi için ruh sağlığı sosyal hayatı için zayıf olması şart güzel bir hayat için mutlaka mutlaka zayıflayalım çocuklarımızın bizi nasıl gördüğü bile önemli ben sana güveniyorum çok güzel kilolar vereceksin çok güzel bir fiziğe kavuşacaksın aynada bakınca kendinle gurur duyacaksın giyinip süslenip istediğin yerlere mutlu ve ozgunuveni yüksek gideceksin evladın sana anne çok güzelsin diyecek tüm bunları yasayacaksin bundan emin ol ❤ bence en azın dan bir 10kilo daha atana kadar filan yarışlarda kal canm yarışıyor olmak insani güzel frenliyor ve hedefine daha çabuk daha disiplinli varmasını sağlıyor diğer takımlarda bir göz at canm gir bak son konuşmaları vs. Oku belki içlerinden bir takım çok sıcak çok motive edici gelecek olabilir sana bir göz atsan iyi olur

Tmm olur sizde gelin arada öyleyse. Siz nerde devam edeceksiniz?

Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Gelebilirsin tabii ki canım
Ben de hiç sevmiyorum Pazartesi tartısını

Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Gelebilirsin tabii ki canım
Ben de hiç sevmiyorum Pazartesi tartısını
Arkadaşlarım 5. Takıma gidiyorlarmış. Onlardan ayrılmak istemediğim için oraya gidiyorm. Ama şahsım adına senin takımında olmayı isterdim.

Tmm olur sizde gelin arada öyleyse. Siz nerde devam edeceksiniz?
Canm biz zaten mezunuz ve hedefimizden de 2ser yada 3er kilo uzaktayız hedef kilolarımız dayz ondan yarışlar da takımlarda olmayız canm ama size bakmak için uğrarım tabiki bir de kk da kilolara göre ayrılmış bir grup vardı 50-59 kilo arası diye mesela oraya filan yazmıştım bende 59.9 u görünce ordan devam edeyim diye belki takılırım diye ama çok pasif kimse yazmiyor du òyle topuklara bakıyorum mesela eskiden magick ile karatay grubundaydik bir ara kalori sayımını takip etmiştim filan öyle şeylere bazen girebilir ama artk bizler yarışta olmayız hepimiz ideal kilolara ulaştık canm dün biraz alış veriş yaptm hepsi s beden hatta montlar çeketler bazı mağazalar da xs oldu şok oldum sonra pentiden sporcu taytları ve kotları aldım onlarda hep S beden canm ondan ben artk vucudu toparlama ve sıkılaşma odaklı ilerliyorum canm bide magic,berkas,tuğba,schonerduf hepimiz çok eskilerden arkadaşız ve bir birimizi instegramdan takip ediyoruz ordan da devamlı yazisiyoruz ondan hiç kokmuyoruz canm magick ile bu bizim birlikte kaçıncı topikimiz kim bilir zaten yıllardır birlikteyiz hatta en son burada 60lar grubu yapalım diye yine ben instegramdan onları buraya cagirmistim canm öyle öyle yıllardır hiç kopmadık yani birbirini kontrol edip kilo almaya izin vermiyoruz

Darısı hepimizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…