- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #330.981
blonde ambition cnm ben daha senden selülit kremlerinin özelliklerini falan öğrenecektim. Dukan yapmayı planlıyordum tarifler falan alacaktım. Bizi neden başka takımlara veriyorsunuz. Kendimi evlatlık verilmiş gibi hissediyorm. @htc71 seni de özlicem. 5. Takıma uğrayın ara ara.
Canim dün sana ve paylasim alanina yazacaktim ama gercekten yazacak cumleler kuramadimtugbaFB canım takımı kapatma kararı vermissiniz öyle okudum
kaptan olabilecek bir arkadasımız yokmuydu ona yardımcı olurduk
Yinede referans kaptanı ve kardes takım kaptanı olarak yapabileceğim birsey olursa seve seve yaparim
Öyle canım birbirimizi bırakirmiyiz hiç yoksa hooop kilolar geri gelecek faydası çok gerçekten sen olmasan kaç kiloya çıkacaktım kimbilirCanm biz zaten mezunuz ve hedefimizden de 2ser yada 3er kilo uzaktayız hedef kilolarımız dayz ondan yarışlar da takımlarda olmayız canm ama size bakmak için uğrarım tabiki bir de kk da kilolara göre ayrılmış bir grup vardı 50-59 kilo arası diye mesela oraya filan yazmıştım bende 59.9 u görünce ordan devam edeyim diye belki takılırım diye ama çok pasif kimse yazmiyor du òyle topuklara bakıyorum mesela eskiden magick ile karatay grubundaydik bir ara kalori sayımını takip etmiştim filan öyle şeylere bazen girebilir ama artk bizler yarışta olmayız hepimiz ideal kilolara ulaştık canm dün biraz alış veriş yaptm hepsi s beden hatta montlar çeketler bazı mağazalar da xs oldu şok oldum sonra pentiden sporcu taytları ve kotları aldım onlarda hep S beden canm ondan ben artk vucudu toparlama ve sıkılaşma odaklı ilerliyorum canm bide magic,berkas,tuğba,schonerduf hepimiz çok eskilerden arkadaşız ve bir birimizi instegramdan takip ediyoruz ordan da devamlı yazisiyoruz ondan hiç kokmuyoruz canm magick ile bu bizim birlikte kaçıncı topikimiz kim bilir zaten yıllardır birlikteyiz hatta en son burada 60lar grubu yapalım diye yine ben instegramdan onları buraya cagirmistim canm öyle öyle yıllardır hiç kopmadık yani birbirini kontrol edip kilo almaya izin vermiyoruz
Keske bırakmasaydın ama işte hepimizin burası dısında bir hayatı var canım insallah yeniden gelirsin aramıza ❤Canim dün sana ve paylasim alanina yazacaktim ama gercekten yazacak cumleler kuramadimsimdi yazdim orayada
Takimdan bi talip olmadi canim bu durumda kapatma oluyor sanirim, gercekten artik vakit ayiramaz oldum burayla o nedenle zorlamak istemedim cok fazla, desteklerin icin cok tesekkur ederim ❤
Sağol canm benimÖyle canım birbirimizi bırakirmiyiz hiç yoksa hooop kilolar geri gelecek faydası çok gerçekten sen olmasan kaç kiloya çıkacaktım kimbilirbu arada çok sevindim xs bile oluyorsa daha ne olsun harika bişey
Teşekkür ederiz❤Keske bırakmasaydın ama işte hepimizin burası dısında bir hayatı var canım insallah yeniden gelirsin aramıza ❤
Sanırım kapatma dısında birsey yapılamaz canım kaptan olmayınca yürümesi cook zor kızlar kendine takım bulmuslar anladıgım kadarıyla bu cuma listeden devam ederler
Gelmek isteyen takım bulamayan olursa bende yardımcı olabilirim❤
Teşekkür ederiz ❤Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Gelebilirsin tabii ki canım
Ben de hiç sevmiyorum Pazartesi tartısını
Mavicim 5. Takımda kesin kararlı mısın?Kızlar annemlerdeydim babam diyor bakiyorum bakiyorum bi guzellestin sen boyun daha da mi uzadı ne manken gibisin dedibugün manken gibisin diyen 2.kışi ay çok mutlu oldum babam çok kızardı kilo aldigimda bana öküz gibi olsun diyordu şimdi manken gibisin dedi ben şok
Evet cnm nedenkiMavicim 5. Takımda kesin kararlı mısın?
Bilmem. Sizinle beraber olmak istiyorm ama takım konusunda kararsızım. Kalabalık olduklarını listeye girecek üyeleri olduğunu falan da yazmışlar. İkilemdeyim o yüzden.Evet cnm nedenki
Eğer almayacak olurlarsa içimizden birini hep beraber geçmeyiz kaptan ne zaman gelecek acaba bi gelsede netlesseBilmem. Sizinle beraber olmak istiyorm ama takım konusunda kararsızım. Kalabalık olduklarını listeye girecek üyeleri olduğunu falan da yazmışlar. İkilemdeyim o yüzden.
O konudan da hoşlanmadım bi de. Gün içinde hiç gelmedi kaptan. Diğer kaptanlar hep takımını yokluyor. Aynı sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyorm açıkçası.Eğer almayacak olurlarsa içimizden birini hep beraber geçmeyiz kaptan ne zaman gelecek acaba bi gelsede netlesse
Ya evet bende hep birlikte 12. Takıma geçelim diyorum aslında.Kizlar 12. Takimada gecis yapabilirsiniz hem yeni uyeye ihtiyac var kaptanlarida cok profesyonel
Bencede direk 12.takıma geçin canm Bende yarışacak olsam kesinlikle Ankanin takımını isterdimYa evet bende hep birlikte 12. Takıma geçelim diyorum aslında.
Gönlümden 12. Takım geçiyor hep kızlarda tmm derse beraber gidelim.Bencede direk 12.takıma geçin canm Bende yarışacak olsam kesinlikle Ankanin takımını isterdimzaten 5.takım kaptanı gelince kalabaliksizni diye ve onlar da zaten çok kişi diye sorun olabilir ama mavi asıl listeye girmeden yarışacak filan diye onu kabul edebilirler belki ama sizin için 12.takım daha iyi olur bence Cordelia Elifcig93 ve birde Sen 3büz hep beraber 12.takıma geçin hem ayrılmaz hemde çok profesyonel bir kaptanla yarışırsın kızlar Mavi de şile gelmek isterse gelir 5.takımda kalmak isterse kalır karar onun ve sizin siz nasl tercih ederseniz tabi
Gönlümden 12. Takım geçiyor hep kızlarda tmm derse beraber gidelim.
Evet cnm bende aynen böyle düşünüyorm. Kendimi ait hissetmediğim bi takımda ne kdr yarışabilirim onu da bilmiyorm. O yüzden ben en iyisi olmak istediğim yerde olayım. İlgin alakn için saolasın cnm.Cordelia ve senin yolun uzun onun için sizin Anka gibi profesyonel ve herkes ile tek tek ilgilenen bir kaptan ile olmanız çok yararınıza olur ve herkesi ufak ufak da olsa spora başlatıyor yapabileceğiniz şekilde yönlendirip takip ediyor filan tam 2niz için harika olur orda çok güzel incelirsiniz canm
Ne demek canm benim❤ senin kendini iyi hissedeceğin sana fayda sağlıyacak bir yere geçtiğini görmeden zaten içim rahat etmez mutlu mutlu zayıfla fıstık gibi bir anne ol inslh kiii...olacaksın çok eminimEvet cnm bende aynen böyle düşünüyorm. Kendimi ait hissetmediğim bi takımda ne kdr yarışabilirim onu da bilmiyorm. O yüzden ben en iyisi olmak istediğim yerde olayım. İlgin alakn için saolasın cnm.
Bnde asıl listeye girip yarışmak istiyorum cnm o zmn 12.Takıma geçelim şimdi yazalimmiBencede direk 12.takıma geçin canm Bende yarışacak olsam kesinlikle Ankanin takımını isterdimzaten 5.takım kaptanı gelince kalabaliksizni diye ve onlar da zaten çok kişi diye sorun olabilir ama mavi asıl listeye girmeden yarışacak filan diye onu kabul edebilirler belki ama sizin için 12.takım daha iyi olur bence Cordelia Elifcig93 ve birde Sen 3nüz hep beraber bence 12.takıma geçin hem ayrılmaz hemde çok profesyonel bir kaptanla yarışırsın kızlar Mavi de sizle gelmek isterse gelir 5.takımda kalmak isterse kalır karar onun ve sizin siz nasl tercih ederseniz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?