Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canm ben çok yogunum yazıyorum biliyorsunuz kaç çeşit işle ilgileniyorum artı bir sürü hobim ve bir de ufak kızım var canm çok zorluyor beni burda sorumluluk almak istemiyorum daha önce tuğba ile bir kaç kez konuştum bunu kal dedi kaldım çünki takimin dışındaki tüm resmî işleri hep o yaptı senden birşey istemiycem sen takım içi aktiflik yarışlar vs. Yap yeter dedi oyle devam ettik ama o artk devam edemiycek dış işleri paylaşım panoları izinler vs ler i yapacak kimse yok benim o konularda hiçbir bilgim bile yok zaten başka kaptan da çıkmadı canm bu durumda yetkili olmayınca takimi zaten mecbur kapatıyorlar yoksa senin gibi güzel üyeyi kimseye verirmişiz biz her zman özel maj da atabilirsin yada olduğun yere etiketleyerek de sormak òğrenmek istediklerini sorabilirsin tabiki seve seve yardımcı olmaya çalışırım canm takımınızda uğramaya çalışırım tabiki ❤ bu arada selülit için 1numaralı favorim gözle görünür en iyi sonuç G5 masajı ve spor ikisi bir arada yapılınca bacaklar süper gergin oluyor ve tabiki bol bol su ile destekleme yapmak

Canim dün sana ve paylasim alanina yazacaktim ama gercekten yazacak cumleler kuramadim simdi yazdim orayada
Takimdan bi talip olmadi canim bu durumda kapatma oluyor sanirim, gercekten artik vakit ayiramaz oldum burayla o nedenle zorlamak istemedim cok fazla, desteklerin icin cok tesekkur ederim ❤

Öyle canım birbirimizi bırakirmiyiz hiç yoksa hooop kilolar geri gelecek faydası çok gerçekten sen olmasan kaç kiloya çıkacaktım kimbilir bu arada çok sevindim xs bile oluyorsa daha ne olsun harika bişey

Keske bırakmasaydın ama işte hepimizin burası dısında bir hayatı var canım insallah yeniden gelirsin aramıza ❤
Sanırım kapatma dısında birsey yapılamaz canım kaptan olmayınca yürümesi cook zor kızlar kendine takım bulmuslar anladıgım kadarıyla bu cuma listeden devam ederler
Gelmek isteyen takım bulamayan olursa bende yardımcı olabilirim

Öyle canım birbirimizi bırakirmiyiz hiç yoksa hooop kilolar geri gelecek faydası çok gerçekten sen olmasan kaç kiloya çıkacaktım kimbilir bu arada çok sevindim xs bile oluyorsa daha ne olsun harika bişey
Sağol canm benim şuan aslında tek derdim karın derimin ve istediğim gerginlikte olmaması ve kollarımın incelmesi lazım kuzum onun dışında beden ve kilo alarak şuan çok iyi oldum gerçekten artk diğer sorunlar da bu spor ve danslar la yaza kadar istediğim fitliğe ulaşır diye düşünüyorum sende iyiki varsın diyettasim❤ en eski kk arkadaşım benim tüm yolları ilk başlangıçtan itibaren beraber aştık bende sizler sayesinde zayıfladım iyiki hep beraberdik

Teşekkür ederiz❤
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Gelebilirsin tabii ki canım
Ben de hiç sevmiyorum Pazartesi tartısını
Teşekkür ederiz ❤
poncikbirgelincik Elifcig93 kızlar bakın diğer takım kaptanlarımizda yardimci olamya calisiyorlar sağolsunlar ❤sizlerde istediğniz takıma geçebilirsiniz kızlar

Kızlar annemlerdeydim babam diyor bakiyorum bakiyorum bi guzellestin sen boyun daha da mi uzadı ne manken gibisin dedi bugün manken gibisin diyen 2.kışi ay çok mutlu oldum babam çok kızardı kilo aldigimda bana öküz gibi olsun diyordu şimdi manken gibisin dedi ben şok

Mavicim 5. Takımda kesin kararlı mısın?

Ya evet bende hep birlikte 12. Takıma geçelim diyorum aslında.
Bencede direk 12.takıma geçin canm Bende yarışacak olsam kesinlikle Ankanin takımını isterdim zaten 5.takım kaptanı gelince kalabaliksizni diye ve onlar da zaten çok kişi diye sorun olabilir ama mavi asıl listeye girmeden yarışacak filan diye onu kabul edebilirler belki ama sizin için 12.takım daha iyi olur bence Cordelia Elifcig93 ve birde Sen 3nüz hep beraber bence 12.takıma geçin hem ayrılmaz hemde çok profesyonel bir kaptanla yarışırsın kızlar Mavi de sizle gelmek isterse gelir 5.takımda kalmak isterse kalır karar onun ve sizin siz nasl tercih ederseniz tabi

Gönlümden 12. Takım geçiyor hep kızlarda tmm derse beraber gidelim.

Gönlümden 12. Takım geçiyor hep kızlarda tmm derse beraber gidelim.
Cordelia ve senin yolun uzun onun için sizin Anka gibi profesyonel ve herkes ile tek tek ilgilenen bir kaptan ile olmanız çok yararınıza olur ve herkesi ufak ufak da olsa spora başlatıyor yapabileceğiniz şekilde yönlendirip takip ediyor filan tam 2niz için harika olur orda çok güzel incelirsiniz canm

Evet cnm bende aynen böyle düşünüyorm. Kendimi ait hissetmediğim bi takımda ne kdr yarışabilirim onu da bilmiyorm. O yüzden ben en iyisi olmak istediğim yerde olayım. İlgin alakn için saolasın cnm.

Evet cnm bende aynen böyle düşünüyorm. Kendimi ait hissetmediğim bi takımda ne kdr yarışabilirim onu da bilmiyorm. O yüzden ben en iyisi olmak istediğim yerde olayım. İlgin alakn için saolasın cnm.
Ne demek canm benim❤ senin kendini iyi hissedeceğin sana fayda sağlıyacak bir yere geçtiğini görmeden zaten içim rahat etmez mutlu mutlu zayıfla fıstık gibi bir anne ol inslh kiii...olacaksın çok eminim seni takip edicem 12.takıma uğrarım bakarım herzamn sana Anka çok güzel ilgilenecek senle canm çok iyi olacak senin için

Bnde asıl listeye girip yarışmak istiyorum cnm o zmn 12.Takıma geçelim şimdi yazalimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…