- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.101
Hep beraber nazar deyirelim şu kıza da kilo alsinSen yine de inanma
6.takımdan transfer olacam ben canımSchonerDuft tugbaFB @Luluuu94 magickk blonde ambition kizlar listeye Gircek olanları bı toparlayalim mı başka takımlarda olanlar da haber versin ben herkes toplanınca PC den ayarlarim
Hepimiz için eski üye dönüşü yapicaz dimi @toplight azıcık bilgi rica edebilir miyimkarar defterine baktım da yazı bulamadım bununla ilgili
evet canım 4 ü 5 yaptım ama4. Takımdayım canım ama verceğim kilo az diye normal listeye değilde ikinci listedeyim sen nasılsın hedefine 4 kilo kalmış harikasın
Sen 6.takımda listedeydin dimi canım ben 5. Takım 6. Takım arası git-gel yaptım6.takımdan transfer olacam ben canım
Ben izinden döndü olarak girecem canimSchonerDuft tugbaFB @Luluuu94 magickk blonde ambition kizlar listeye Gircek olanları bı toparlayalim mı başka takımlarda olanlar da haber versin ben herkes toplanınca PC den ayarlarim
Hepimiz için eski üye dönüşü yapicaz dimi @toplight azıcık bilgi rica edebilir miyimkarar defterine baktım da yazı bulamadım bununla ilgili
Sağol kuzumslm kizlar, takimimizin acilmasina cok sevindim P Pinarbartu kuzum hayirli olsun
Aynen ben kaydediyorum zaten şimdiden bilgi toplamaya başladımBen izinden döndü olarak girecem canim
Kimler listeye girecekse belirlersek gecmisine bakariz cogu mezun olarak giris yapacaklar
Sağol caniiimHayirli olsun kizlar
Liste konusunda yardima ihtiyacınız olursa beni etiketleyin buralardayim
Ben listeye girerim kesin mezun olalı çok oldu canımSchonerDuft tugbaFB @Luluuu94 magickk blonde ambition kizlar listeye Gircek olanları bı toparlayalim mı başka takımlarda olanlar da haber versin ben herkes toplanınca PC den ayarlarim
Bakayım canım.en son listeye göre ayarlicazz yarından itibaren menüleri paylaşmaya başlayalım da yaavatan isinalimBen listeye girerim kesin mezun olalı çok oldu canımblonde ambition de tam 6 ay olmuş o da girer
Sen 6.takımda listedeydin dimi canım ben 5. Takım 6. Takım arası git-gel yaptımama listeye girmediğim için sıkıntı yok
Hoş geldin canım Nasılsınslm kizlar, takimimizin acilmasina cok sevindim P Pinarbartu kuzum hayirli olsun
Tartimiz pili bitiyomus ama megersem ben 60 kiloymusumbende diyorum bunkadar şişlik niye bu kilo az
Mezun olalı 6 ayu geçince listeye girilebiliyor demişti kızlarSchonerDuft tugbaFB @Luluuu94 magickk blonde ambition kizlar listeye Gircek olanları bı toparlayalim mı başka takımlarda olanlar da haber versin ben herkes toplanınca PC den ayarlarim
evet canım 4 ü 5 yaptım ama5lerim hiç bitmiyor benim
62 idim en son canım bakalım şu an regliyim kaçım bilmiyorum
Aynen canım kaç oldun
Hoş geldin canım Nasılsın
DimiAh zaten bi aşağı bi yukarı olmasa hatrı kalır
Hadi ya seni de yakalayamadim zaten62 idim en son canım bakalım şu an regliyim kaçım bilmiyorum
Ama hedefine ulaşınca bi foto sözün olsun mu banaDimi
Sikilassam bu kilo da bana yeter aslında ama vereyim yine de diyorum işte
Hadi ya seni de yakalayamadim zaten
Olsun canım kilolu halim ile son halimi atarım düzgün bir giyindigim zaman çekinirim bol giyorum bu araAma hedefine ulaşınca bi foto sözün olsun mu banadeğişimini görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?