- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.301
160 canımBoyun kaç canım
Aynıyız160 canım
Öyle deme ya şu an karnimda resmen bir mehter takımı çalıyor ama kararlıyım şimdi yemeyecegimKızlar bize diyet falan hak getire dağılın
Öyle deme ya şu an karnimda resmen bir mehter takımı çalıyor ama kararlıyım şimdi yemeyecegimKızlar bize diyet falan hak getire dağılın
Tamam tamam pes ben bir daha menü paylaşmam linç yicemKızlar bize diyet falan hak getire dağılın
Bencede sen bize kötü orneksin ve zayıfsın en nefret ettiğim
Yooo ilk defa bir sene kilo almadım yoksam şimdiye verdigimin iki mislini almıştımBencede sen bize kötü orneksin ve zayıfsın en nefret ettiğimya o değilde sen hep böyle yiyerek kilo almayanlardanmisin
Ben sabah 62.4 çıktım canım@tgb1907
blonde ambition
magickk
Luluuu94
@htc71
@Buki_89
melisa-
M MissHayaLet
kızlar bugün tartıldınız mı listemizi oluşturalım
Olsun canım bu bir başlangıç belki senelerce kilonu korursun 1 sene bile çok iyi ben 1 ay korusam öpüp başıma koyucam keşke senin gibi 1 sene korusam bence sen yesende artık vücudun alışmış ve almıyor o yüzden çok şanslısınYooo ilk defa bir sene kilo almadım yoksam şimdiye verdigimin iki mislini almıştımen çok çıktığım kilo 76 ben 10 senedir belki daha fazla 50li rakamları görmedim en son 16 yaşında 55 kiloydum
Hadi onu pazartesi yapalımAhh kızlar bende hiç yazmıyım bugün boşta kaldım diye kaçamak kraliçesi oldum bomba yedim yailkin günahı olmazmış diyip yarın başlayalım
Ayyy canım ağzından bal damlıyorOlsun canım bu bir başlangıç belki senelerce kilonu korursun 1 sene bile çok iyi ben 1 ay korusam öpüp başıma koyucam keşke senin gibi 1 sene korusam bence sen yesende artık vücudun alışmış ve almıyor o yüzden çok şanslısın
Öyle ama canım gerçekten vücudunu alıştırmışsın darısı bize çok aminnnAyyy canım ağzından bal damlıyorinşallah öyle olur darısı başınıza en kısa zamanda diyeyim o zaman
Galiba dengeli beslenme ile çözdüm olayı tabi arada abarttigim oluyorÖyle ama canım gerçekten vücudunu alıştırmışsın darısı bize çok aminnn
Onlar çabuk veriyo işte bizde öyle yiyerek verebilsek keşke
[/QUO
Başka yazmayı unuttuğun bir şey var mıŞuraya örnek bir menü bırakayım da utanın
Sabah bir haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir 3 dilim ekmek zeytin yağına bandım yedim, az tahin 2 fincan cay
Öğlen bir büyük kepçe bulgur pilavı bir kase yoğurtlu kereviz salata
Akşam ev yapımı ince hamur iki dilim pizza bir büyük bardak kolaneyse hepinizin ilk gün acemiliğine veriyorum
En iyisini yaptın canım .Evet oda çok etkili ama bu saatte yemek istemedim bitter çikolata da çok küçüktü canım tam bir kare bile değil onu tercih ettim bilmiyorum doğru mu yaptim
Herşeye yok deme ekmek kola tüketme bazı şeyleri geri çevir şimdi kibirli elti olma ordaYarın yalovaya gidiyorum ordan İstanbul'a gidicem pazar günü döncez ilk kez İstanbul'a gidiyorum bu aradainşallah gittiğim yerlerde çok yemek yedirmezler hiç mutlu değilim şu an diyete başlamışken bu yolculuk beni çok yorxak
Valla bravo koruyabildiysen.Geçen sene Nisan ayında mezun olmuşum 56 kilo iledün tarti da 56,3 geldigime göre ilk yıl iyi bile korumusum kiloyu
Yaz canım dün cuma diye abarttık . Yazmazsak ucukacar giderAhh kızlar bende hiç yazmıyım bugün boşta kaldım diye kaçamak kraliçesi oldum bomba yedim yailkin günahı olmazmış diyip yarın başlayalım
Kahrol düşman al sana bombeeeAhh kızlar bende hiç yazmıyım bugün boşta kaldım diye kaçamak kraliçesi oldum bomba yedim yailkin günahı olmazmış diyip yarın başlayalım
Haftaya başlıyoruz kuzu sen de yavaştan işlerini halledersin hem q haftadaKızlar çok yoğunum pek giremiyorum ondan 2gündür anca geceleri fırsat bulup gelebildim ama buraya vakit ayırmak zorundayım çünki son haftalar çok kötü beslenmeye başladım ve 2-3 kilo aldım ama son 2-3 gündür de tartılamadım net kaç bilmiyorum kızlar 3gün önce 62.6 yı gördümve umarım daha yukarı çıkmamıştır diyerek acil durum alarmlarını çalp başlamam lazım bizim yarış listesini bugün mü başlattınız yoksa haftaya mı başlıyor kızlar beni de haftaya listeye ekleyin acil zayıflamam ĺazım
Yok demem diyememBaşka yazmayı unuttuğun bir şey var mı
En iyisini yaptın canım .
Herşeye yok deme ekmek kola tüketme bazı şeyleri geri çevir şimdi kibirli elti olma orda
Valla bravo koruyabildiysen.
Yaz canım dün cuma diye abarttık . Yazmazsak ucukacar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?