- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #331.321
Canım bizde abarttık gördüğün gibiKızlar çok yoğunum pek giremiyorum ondan 2gündür anca geceleri fırsat bulup gelebildim ama buraya vakit ayırmak zorundayım çünki son haftalar çok kötü beslenmeye başladım ve 2-3 kilo aldım ama son 2-3 gündür de tartılamadım net kaç bilmiyorum kızlar 3gün önce 62.6 yı gördümve umarım daha yukarı çıkmamıştır diyerek acil durum alarmlarını çalp başlamam lazım bizim yarış listesini bugün mü başlattınız yoksa haftaya mı başlıyor kızlar beni de haftaya listeye ekleyin acil zayıflamam ĺazım
Bak bak kendi gizli gizli zayıflıcak bende ptesiye kadar tıkıncam 65 olcam onu istiyon dimiiHadi onu pazartesi yapalımçünkü bütün diyetler pazartesi baslar cumartesiyi kim çıkardı
Bugün tamam canım zaten kaçamak pek yapmıyordum da dün boş gün diye dayanamadım bugün yine yürüyüşümü yapıp normal beslencemBaşka yazmayı unuttuğun bir şey var mı
En iyisini yaptın canım .
Herşeye yok deme ekmek kola tüketme bazı şeyleri geri çevir şimdi kibirli elti olma orda
Valla bravo koruyabildiysen.
Yaz canım dün cuma diye abarttık . Yazmazsak ucukacar gider
Ahahahahah sözzzz kaptanımm sopanı çıkarma bugün bombanın merkezine gitçem mesela ama napçamm yemicemm çünkü söz verdimmKahrol düşman al sana bombeeebu son kacamakti tm söz mü söz de bana söz ver hadi söz ver durma öyle söz veeeerrrrr
Günaydın canım bende kahvaltı yapıyorum şimdiGünaydınnnnnnn❤ erkenden uyandım kahvaltımı yaptım çayımı iciyoree
O içi çikolatalı şey dimi o ayy ne kaloriliiii çok ayıpBak bak kendi gizli gizli zayıflıcak bende ptesiye kadar tıkıncam 65 olcam onu istiyon dimii
Bugün tamam canım zaten kaçamak pek yapmıyordum da dün boş gün diye dayanamadım bugün yine yürüyüşümü yapıp normal beslencem
Ahahahahah sözzzz kaptanımm sopanı çıkarma bugün bombanın merkezine gitçem mesela ama napçamm yemicemm çünkü söz verdimm
Afiyet olsun caniiimm bende hazırlanıyorum yola cikxaz 11 de şimdiden midem bulandıGünaydın canım bende kahvaltı yapıyorum şimdi
Evet ya neyse bi kere girdik günaha bidaha yapmıcamO içi çikolatalı şey dimi o ayy ne kaloriliiii çok ayıp
Afiyet olsun caniiimm bende hazırlanıyorum yola cikxaz 11 de şimdiden midem bulandı
Bı daha olmasın en azından zayıflayana kadarEvet ya neyse bi kere girdik günaha bidaha yapmıcamuzun mu yolculuk araba mı tutuyo
Yol tutması kötü ya.Haftaya başlıyoruz kuzu sen de yavaştan işlerini halledersin hem q haftada
Yok demem diyememaz yerim ya zaten yol midemi bulandiriyo bnm yiyemem
Oo süpersin bende 8 de.kalktım yataktan . Çamaşır mutfak yemek vs vs derken kahvaltıya anneme geldik. Bugün 2 öğün yaparım akşama sağlıklı yemeklerimde var.Günaydınnnnnnn❤ erkenden uyandım kahvaltımı yaptım çayımı iciyoree
Bende cuma günü diye böyle oldum .Bak bak kendi gizli gizli zayıflıcak bende ptesiye kadar tıkıncam 65 olcam onu istiyon dimii
Bugün tamam canım zaten kaçamak pek yapmıyordum da dün boş gün diye dayanamadım bugün yine yürüyüşümü yapıp normal beslencem
Ahahahahah sözzzz kaptanımm sopanı çıkarma bugün bombanın merkezine gitçem mesela ama napçamm yemicemm çünkü söz verdimm
Senin tatilin sen niye erken uyandinn bnm bugün kaç öğün olur bilmemYol tutması kötü ya.
Oo süpersin bende 8 de.kalktım yataktan . Çamaşır mutfak yemek vs vs derken kahvaltıya anneme geldik. Bugün 2 öğün yaparım akşama sağlıklı yemeklerimde var.
Bende cuma günü diye böyle oldum .
Keşke eski düzene dönebilsem.
Kızlar bu kez hepimizin kilosu ne kadar yakın böyle***14.Takım 665.Etap ***
SchonerDuft ( 64.2///%) 6.Takımdan transfer
Luluuu94 ( 59,50///% ) mezun olan üye geri döndü nick değişikliği : bir garip
Pinarbartu (60 ///% ) mezun olan üye dönüş yaptı
tgb1907 (64,90 ///% ) 619 . etapta izne ayrılan üye geri döndü
htc71 ( ///% )
magickk ( 61,80 ///% ) mezun olan üye geri döndü
fit blonde ( /// % ) mezun olan üye geri döndü nick değişikliği : yellow girl
Ara öğünüm çok olur bugün benimdeSenin tatilin sen niye erken uyandinn bnm bugün kaç öğün olur bilmem
Aynen canım ama benim önümde kim vardı onu bilemedim berkas ya da lulu dur da ama hangisiKızlar bu kez hepimizin kilosu ne kadar yakın böylelistede en azdan en çok a bile arada 5 kilo var
Hepimiz hemen hemen aynı kilolarda başlıyoruz ne güzel hadi herkes önündekini yakalasın
Bekle benimagickk geliyorum
Ciktikta biz geri döndük otobüslerle olaylar olaylar anlatırım bı araAra öğünüm çok olur bugün benimde
Hep erken uyanırım canım eskisi gibi uyuyamiyorum.
Çıktınız mı yola
Aynen canım ama benim önümde kim vardı onu bilemedim berkas ya da lulu dur da ama hangisi
Kv mi sorun canım. AnlatırsınCiktikta biz geri döndük otobüslerle olaylar olaylar anlatırım bı ara
Bu sefer o değilKv mi sorun canım. Anlatırsın
Bekliyorum canım
Karbonhidrat çok olmuş ama yolculuk vardı zaten.Sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek zytin peynir çay
Ara yarım simit
Akşam 1.5 porsiyon balık 2 dilim ekmek bol salata benden bugünlük bu kadarrrrr başım çok ağrıyor biraz dinleneyim kizlar
Tatlı krizi bende de var doymuyorumda üstelik.Bekliyorum canımbugün yine tatlı kriziyle basım dertteydi ve biraz kaçamak oldu tabii ama sporum iyiydi ve ayak bileğim şişti galiba ara vermem lazım ne iyi gelir bilen varmı kızlar ya
Canm lulu 59 kilo o zaten en zayıfımızAra öğünüm çok olur bugün benimde
Hep erken uyanırım canım eskisi gibi uyuyamiyorum.
Çıktınız mı yola
Aynen canım ama benim önümde kim vardı onu bilemedim berkas ya da lulu dur da ama hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?