Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım bizde abarttık gördüğün gibi bir an önce toparlanalim yoksa ucunu yakalamakta zor birde haftasonuna girdik inşallah takımca kendimize geliriz yoksa yaza az kaldı ya kız görelim şu 59 u bak sonrası çorap söküğü gibi gelecek

Hadi onu pazartesi yapalım çünkü bütün diyetler pazartesi baslar cumartesiyi kim çıkardı
Bak bak kendi gizli gizli zayıflıcak bende ptesiye kadar tıkıncam 65 olcam onu istiyon dimii
Bugün tamam canım zaten kaçamak pek yapmıyordum da dün boş gün diye dayanamadım bugün yine yürüyüşümü yapıp normal beslencem
Kahrol düşman al sana bombeee bu son kacamakti tm söz mü söz de bana söz ver hadi söz ver durma öyle söz veeeerrrrr
Ahahahahah sözzzz kaptanımm sopanı çıkarma bugün bombanın merkezine gitçem mesela ama napçamm yemicemm çünkü söz verdimm

O içi çikolatalı şey dimi o ayy ne kaloriliiii çok ayıp
Günaydın canım bende kahvaltı yapıyorum şimdi
Afiyet olsun caniiimm bende hazırlanıyorum yola cikxaz 11 de şimdiden midem bulandı

Haftaya başlıyoruz kuzu sen de yavaştan işlerini halledersin hem q haftada

Yok demem diyemem az yerim ya zaten yol midemi bulandiriyo bnm yiyemem
Yol tutması kötü ya.
Günaydınnnnnnn❤ erkenden uyandım kahvaltımı yaptım çayımı iciyoree
Oo süpersin bende 8 de.kalktım yataktan . Çamaşır mutfak yemek vs vs derken kahvaltıya anneme geldik. Bugün 2 öğün yaparım akşama sağlıklı yemeklerimde var.
Bende cuma günü diye böyle oldum .
Keşke eski düzene dönebilsem.

Senin tatilin sen niye erken uyandinn bnm bugün kaç öğün olur bilmem

Kızlar bu kez hepimizin kilosu ne kadar yakın böyle listede en azdan en çok a bile arada 5 kilo var
Hepimiz hemen hemen aynı kilolarda başlıyoruz ne güzel hadi herkes önündekini yakalasın
Bekle beni magickk geliyorum

Senin tatilin sen niye erken uyandinn bnm bugün kaç öğün olur bilmem
Ara öğünüm çok olur bugün benimde
Hep erken uyanırım canım eskisi gibi uyuyamiyorum.
Çıktınız mı yola
Aynen canım ama benim önümde kim vardı onu bilemedim berkas ya da lulu dur da ama hangisi

Sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek zytin peynir çay
Ara yarım simit
Akşam 1.5 porsiyon balık 2 dilim ekmek bol salata benden bugünlük bu kadarrrrr başım çok ağrıyor biraz dinleneyim kizlar
Karbonhidrat çok olmuş ama yolculuk vardı zaten.
Bekliyorum canım bugün yine tatlı kriziyle basım dertteydi ve biraz kaçamak oldu tabii ama sporum iyiydi ve ayak bileğim şişti galiba ara vermem lazım ne iyi gelir bilen varmı kızlar ya
Tatlı krizi bende de var doymuyorumda üstelik.
Buz koy canım tam bilmiyorum

Sabah
Uyandıktan 1 saat sonra ortalama 9 gibi
1 greyfurt suyu
Kahvaltı 11.00 gibi
1.omlet
2 yk soğanlı biber kavrulmuş
2 3 dilim peynir
3 4 lokma ballı tereyağı ve ekmek

Ara 12 gibi
Türk kahvesi

Ara 16.00 gibi
Filtre kahve sütlü

Akşam 18.30 gibi
1 kase acılı meto hızlandırıcı çorba
3 yk mantar sote
1 kase yoğurt
1 lokma ekmek

Ara 19.30
Yarım elma
1 çay bardağı süt

Ara öğünüm çok olur bugün benimde
Hep erken uyanırım canım eskisi gibi uyuyamiyorum.
Çıktınız mı yola

Aynen canım ama benim önümde kim vardı onu bilemedim berkas ya da lulu dur da ama hangisi
Canm lulu 59 kilo o zaten en zayıfımız pınar ın önünde lulu var senin önünde berkas var gibi idi ama ben ondan 200-300 grm daha fazla da olabilirim yani önünde ben varım ben ve berkas(diyetlikadın) 62lerdeyiz yani macigk bukez melisa- ile bizi geçmiş biz magicki yakalarız sende bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…